Şimdi Ara

Fatailty Champion Dts Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fatality champion ile beraber z 5500 kullanıyorum. Bugun makinama format attım driverları programları kurup güncellememe rağmen Creative Audio Control paneldeki encoder seçeneğine girdiğimde dolby digital yada dts'i aktif edemiyorum The Creative Audio servis is not started. Pls reinstall the aplication uyarısı alıyorum tekrar tekrar güncellememe 2 kez de format atmama rağmen çözüm bulamadım. Kullanan yada bu durumla karşılaşan biri varsa yardım bekliyorum. Yoksa o kadar para verdim sinirden benzin döküp yakıcam .



  • önceden kullandığın driverlar neydi de çalışıyordu ? fatality champion için encoder desteği yoktu daniel_k yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. daniel_k nın bu seskertı için drivlerını bul indir ve encoder özellğini satın al
  • X-Fı yanlışın var o kart dts ve dolby destekliyor kesinlikle, bu kart desteklemeycekte hangi kart destekleyecek. Sadecce driver kurman yeterli değil, ayrıca DTS Connect Pack for Sound Blaster X-Fi Titanium series kurman gerekir, linkten agree seç ve inan programı kur tamadır.
  • Fatality champion dediğniiz eski pci x-fi kartlardan değilmi ? tamam o kart ac3 dts decode edebiliyor ama encode özellğini daniel_k ile kazandı creativede baktı böyle olmayacak official özeelik verdi encode için ama paralı 5-6 dolar bişey. daniel_k ile ücretsizde olabiliyor bu sanırım bilmiyorum hiç uğraşmadım encodela çünkü (z 5500 üm yok harici decode etmeye). bu arada eski x-filardan olduğu için mutlaka daniel_k son sürümn software cdsi edinizin creative forumlarından
  • @X-FI ben PCI-E olan kartı kastettim, dediğin kartı bilmiyorum. Daniel-K bu işi bırakmıştı diye hatırlıyorum ama belki yeniden başlamıştır, Daniel-K yoksa PAX kesin çıkarmıştır.
  • Encode seçeneği 48000 hz üstünde çalışmıyor(titanium da böyle fatality farklı mı bilmiyorum).Denetim masasındaki ses özelliklerinden onu da kontrol edin.
  • PCI-E ise yeni x-fi serisindan olmalı windows 7 ye tam destek veriyor driver CD si. onu yükle encode seçeneği olması lazım hemde bedava, ama decode yapmıyor artık o kartlar odnan dolayı z5500 ve gibi sisteme ihtiyacı var decode için ki bu sende var.

    bir sorun olmaması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.