Şimdi Ara

fastpay 100TL Dijital Kod hediye (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.086
Cevap
56
Favori
180.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 Aralıkta istegelsin 75 TL den 2 adet kod satın aldım. Kodlar fastpay üzerinden geldi, ekran görüntüsü aldım sonra ilgilenmedim. Bir gün sonra baktığımda ekran goruntusunu telefonda bulamadım. fastpay uygulaması içinden her yere baktım kodlar yok. Mail'e gelir dedim orada da yok.

fastpay'i aradım, e-pin' e başvrurun diyorlar. e-pin se telefonu olmayan maillere cevap vermeyen sorunlu bir satıcı.

ne yapmak lazım Tüketici Hakem heyetine mi başvrurayım?

Siz aldığınız kodları bir yerden görebiliyorsanız nasıl?

• qwerty_tr q kullanıcısına yanıt

Vodafone’un da benzer kampanyaları oldu, normalde aklınıza gelmez market işine girecekleri. O kampanyalar aracılığıyla tanıştım ve bunlar gibi üçkağıt da yapmadıkları için ara ara kullanıyorum.

Bu arkadaşlarınsa ellerine bolca sıcak para geçmiş oldu, parayı değerlendirmişlerdir. Muhtemelen çok az bir kayıpla ya da kayıpsız deli gibi reklam yaptılar. İnsanlar çevrelerindekilere söylediler, 1 kişi kampanyadan haberdar olduysa onlarca kişiye yayıldı. Minimum maliyetle büyük reklam yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 TL gelmiş ama şu an ne fastPay'e para yükleyebiliyorum, ne fatura ödeyebiliyorum. "Bankanız onay vermedi" uyarısını veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • guitarman kullanıcısına yanıt

Bana kod sms ve mail olarak gelmişti. Bunlardan herhangi biri size ulaşmadı ise sipariş oluşurken problem yaşanmış olabilir muhtemelen. Nasıl bir yol izlemek gerek bilgim yok ancak fikir vermesi açısından paylaşmak istedim.

• 100 TL geldi ve bir kısmıyla fatura ödedim bile

• guitarman kullanıcısına yanıt

Kodlar hemen geldiyse makbuzda gözüküyor. SMS ve e-mail olarak da geliyor. Tüm bunlardan bulamıyorsanız e-pin'e başvurun. Kendileri sorunlu satıcı değil. Web siteleri üzerindeki chatten bile max 5dk'da sorunlarınızı çözüyorlar. Daha önce yaşamışlığım var.

• ysakay kullanıcısına yanıt

Banada aynısı oldu, ben kod alırken en fazla 30tl'lik kod alınıyordu, mecburen 30+30+30+10 aldım ve sadece 10tl olanı iade etmişler. Resmen kandırdılar.

• akıl tutulması gibi bir sistemi var fastpay'in fastpay 100TL Dijital Kod hediye  artık gülüyorum... sim kart değiştirmiştim tamam dedik 48 saat bekledik ilk iki gün katılamadım sabrettim bekledim sonra simbloke kalktı tam 48saat sonra fastpay'e giriş yapabildim.

ulaşım kartı iadesi yatırılmadı müşteri temsilcisini arıyorum derdimi anlatıyorum. MH diyor ki sim blokeniz var şubeye gidip kaldırmanız lazım fastpay 100TL Dijital Kod hediye  detayları göremiyormuş.

1-sim blokem devam etse zaten giriş yapamam

2-benim denizbank hesabım yok ( bu telefon noya ait hesap yok)

3-fastpay digital bankacılık ise neden şubeye gidiyorum. şunu MH çözemeyecekse ne halt yemeye oradalar !

ama inanın buna şaşırmıyorum. denizbank günümüz teknolojine oranla resmen 15 yıl öncesindeler. herşeyi tek tıkla yapabilirken denizbank sürekli şubeye git şubeye git ! diyor. şubeye en son 10 sene önce gidiyordum zorunluluktan oda.

Edit:

diyorum ya 10-15 yıl öncesinde yaşıyor denizbank cidden şaka değil ! fastpay ile kredikartı ödeyeceğim bugün ne derse beğenirsiniz fastpay 100TL Dijital Kod hediye  çalışma saatleri içerisinde kredi kartı ödemesi yapın fastpay 100TL Dijital Kod hediye Niye abi niye? cumartesi günü kredi kartı ödenmez mi hangi devirdeyiz fastpay 100TL Dijital Kod hediye 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 18 Aralık 2021; 14:38:6 >

• decramer kullanıcısına yanıt
    Haftasonu ve haftaiçi mesai saatleri dışında gönderim yapılamıyor hocam. Atmden fastpay kısmına girip çekebilirsiniz parayı

• KENTKART yüklemesi yapıp iade alabilen oldu mu arkadaşlar acil?

• 100₺ vermemek için top gibi dönüyorlar. Nerden bulaştım bunlara. Resmen açık açık dolandırıcılık yapıyorlar. Sadece ben değil, birçok kişiye eksik iade yatırmışlar. Devletin bunları görüp ceza kesmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerhac -- 18 Aralık 2021; 17:29:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sanıyorum kampanyayı belirli bir bütçe belirlemeden yapmışlar katılım fazla olduğu için yada sonradan akıllarına cinlik geldiği için eksik yatırdılarr. eğer böyle bir sorun yaşıyorsan bir bütçe belirleseydin bütçe tamamlandığında kampanyayı bilgi vererek kapandığını söyleseydin. esas anlamadığım nokta şu; bir kampanya yapmışsın bu kampanyadaki esas amaç ne? tabi ki ürününü tanıtmak. böyle cinlikler yaparak ürününü tanıtmış oluyor musun? %40 indirim var desen yada kampanya şartlarına parçalı alımlarda en düşük miktar yatacak desen katılmak isteyen ona göre katılırdı. şimdi bakıyorum üçkağıtçı bir anlayış, hiç düşünmüyor musun? ben böyle üçkağıtçı bir zihniyete güvenir miyim şu saatten sonra. senin müşterin olmak ister miyim? zamanında paranın para olduğu zamanlarda enpara steam kampanyası yaptı 50 tlye 25tl iade şartsız sorunsuz bir sistemle steam kampanyası için üye olmuştum şuan aktif olarak hala enpara kullanıyorum kk ve banka olarak. çünkü adam beni steam kampanyası ile çekti ve sistemi o kadar iyi çalışıyordu ki bir kere eksik yattı yatmadı vs. olmadı eftlerim havalelerim sorunsuz başka kampanyalar da var bir kere sorun yaşatmadı yıllardan beri kullanıyorum kampanyalardan dolayı cazibesini kaybetti bırakırım belki ama 7-8 yıldır onu kullanıyorum maaş yatınca enparaya atıyorum. şimdi ben senin bu bozuk sistemine güvenip sana gelir miyim hiç. evet çakallık yapıp paraları yatırmadın belki ama parayı alan gidecek bir daha da uğramayacak sonra sende kampanyam işe yaramadı diyeceksin. yaptığın çakallığı saymayacaksın.

her neyse bunların müşteri hizmetleri de yok anladığım kadarı ile denizbank müşteri hizmetlerine bağlanıyorsun onlarında fastpayin ne olduğundan haberi yok. yorumlar o yönde. bunların yaptığını yanına bırakmamalıyız thh ye başvurup alırız yine sigorta iadesi için kullanılan yöntemi kullanmalıyız diye düşünüyorum.

Alıntı

metni:
    Evet arkadaşlar enpara'dan çekmiş olduğum kredi için kesilen hayat sigortası bedeli bugün iade edilmiş. Dikkat etmeniz gerekenler;-Öncelikle bankaya başvuru yapmanız şart. Ben mail ile başvuru yaptım ve mail ile olumsuz cevap geldi.-Şikayet edeceğiniz yer: e-devlet üzerinden "Türkiye bankalar birliği bireysel müşteri hakem heyeti" yazarak başvuru yapıyorsunuz.-Başvurunuzda bankadan talebinizi açık,somut tarih ve tutar belirterek yapmanız gerekiyor.-Başvuruya ek olarak sigorta bedelinin kesildiğini gösteren dekont ve bankaya yaptığınız başvurunun ve bankanın olumsuz cevap yazısının görüntüsünü eklemeniz gerekiyor.NOt: Banka başvurunuza 15 gün içinde cevap vermek zorunda. Ama bunun için başvurunuzu kayda alması lazım. Başvuru yaptığınızda, banka size bir başvuru numarası, kayıt no. vs. veriyor mu? vermediyse başvurunuzu işleme almamış demektir. O zaman faks veya yazılı olarak başvurmak gerekir. Eğer başvurunuz işleme alındı ve 15 gün içinde cevap gelmediyse yine bankaya başvuru yaptığınız tarihten 15 gün sonra "bankaya başvurdum cevap gelmedi" denilerek şikayete devam edilebilir.Son olarak başlığı açan arkadaşa teşekkürler.@egoist84 den alıntı

ben bu yöntemle sigorta iadesi almıştım vu adımları izleyince bu iadeninde gerçekleşeceğini düşünüyorum. +layın öne çıksın.

ekleme mail adresileri bu imiş.kampanya şartlarını bir arkadaş atmıştı onu da mail olarak atmayı düşünüyorum.

fastpay 100TL Dijital Kod hediye

Alıntı

metni:
    https://www.fastpay.com.tr/iletisim

arkadaşlar bu adreste geri ödeme başlığı varmış direk buradan başvuru yaptım ve resim ekleyerek mail gönderdim. garantiye almak için 15 gün içinde cevap vermeleri gerekiyor. daha sonra Türkiye bankalar birliği bireysel müşteri hakem heyetine başvuracağız

başvuru yaptığım metin kendinize göre düzenleyin.

Alıntı

metni:
    07.12.2021 tarihinde 02.12.2021 - 11.12.2021 tarihleri arasında düzenlediğiniz "Dijital Kodunu Bedavaya getir!" kampanyanıza katıldım. Kampanya koşullarında açıkça belirtilen,"100 TL'ye kadar satın alınan dijital kod tutarının tümü, kullanıcının fastPay hesabına yatırılır.""Kazanılan tutarlar 17.12.2021 tarihinde kullanıcıların fastPay hesabına yatırılır."istinaden 07.12.2021 22:23 te 60 TL ve hemen arkasından 22:24 te 40 TL olmak üzere toplam 100tl kadar pin satın aldım. ancak 17.12.2021 18:26 da 40 TL iade oldu. kampanya koşulları kapsamında tarafıma eksik yatırılan tutarın tamamının yatırlmasını talep etmekteyim yatırılmaması halinde. Türkiye bankalar birliği bireysel müşteri hakem heyetine başvuruda bulunacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 18 Aralık 2021; 18:45:0 >

• 19yusuf05 kullanıcısına yanıt

Ben bugün fastpayi arayıp kayıt açtırdım destek kaydı numarasını da sms olarak attılar çözmezlerse dediğiniz gibi sikayet edicem bende. İstediğim gibi kod olmadığı için parça parça almıştım bende en son aldığım 10 tl iade olmuş. İstanbul kart iadesi de yoktu ayrıca ikisi içinde ayrı ayrı kayit açtım.

• Ben de ikinci hesabımla parçalı alım yapmıştım yine şikayet kaydı oluşturdum hatanın kendilerinde olduğunu stokta olmadığı için 5x20 şeklinde almaya çalıştığımda sadece ilk 40 liranın çekilip gerisinin hesabımda kaldığını belirttim fakat destek ''Ben yine kaydınızı oluşturayım fakat birşey yapacaklarını sanmıyorum'' dedi. Tüketici hakem heyetinden paramızı illa ki alırız da bu işlem sonuç bulana kadar alacağımız şeylerin değeri zaten 2 katına çıkacak yani kuru teselli gibi birşeye dönüşecek..

• Zabadabadab Z kullanıcısına yanıt

Görüldüğü gibi kullanıcıların yarısı mağdur.

• 2 hesabimada geldi iadeler ikinci steam kodlarimi cektim konu acip haberdar eden arkadasa tekrar tesekkurler fastpay 100TL Dijital Kod hediye 

• ibb kart iadesi halen gelmedi.

• Dijital kod iadesi gelmeyen var mı

• 60+40tl kod aldık iade sadece 40 yattı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Böyle bir kampanyadan bir kârı olmaz. Müşteri hacmini genişletmek için yapılmıştır.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.