< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
fastpay 100TL Dijital Kod hediye (101. sayfa)

-
-
Günler geçti hala ses yok faspayden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Keşke alınan ilk kodun 100₺ ye kadar olanı iade edilecektir diye açıklama yazsaydılar. Milleti fuzuli uğraştırıyorlar.
Kampanya geçti ancak geçen teb ektreme baktım 20 tl de bonus gelmiş.Pin ödemesini teb Bonus kart ile yapmıştım digital üyelik kampanya iadesi gelmiş.😁Ödediğim kargo ücreti bile çıktı, gerçekten güzel kampanyaydı , istegelsin den aldıklarımızda çorba , süt , puding ler heralde uzunca süre yeter.😁
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 3 parça halinde toplam 120 tl lik kod alımı yaptım bugün baktım sadece bir tanesinin iadesi yatmış ( 29.70 tl ). Benim gibi parçalı kod alımı yapanları hep mağdur etmişler anladığım kadarıyla. Adam gibi kampanyaya açıklama koymayıp milleti kerizlemeye çalışıyorlar. Şikayetvar a yazdım ama umursamazlarsa 3 e 5 e bakmayıp hem btk ya hem de hakem heyetine müracaatta bulunacağım. Tam dolandırıcılık ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya detaylarında yazana kendileri uymuyor ki. Detaylarda "100 TL’ye kadar satın alınan dijital kod tutarının tümü, kullanıcıların fastPay hesabına yatırılır." yazıyor. Müşteri hizmetleri ise üstüne yatmak için sadece tek alışverişin iadesi edilir diyor, üsteleyince talep oluşturuyorum diyip günlerce bekletiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
niye parçalı alım yaptınız ki?Aklınızda bulunsun bu tarz kampanya lara ilk alışveriştir her zaman dahil olan.Aksi belirtilmedikçe böyledir bu kredi kampanyaları vs. hep bu şekilde olur.Ama açıkca yazmalıydı kampanyaya ilk alışveriş dahildir diye.
Sorun bizim parçalı alışverişimiz değil ki sorun onların kampanya da açık açık belirtmeyerek ödeme zamanı gelince g.tlerinden şart uydurmaları. Başka banka kartlarımdan da her ay bir ton kampanyaya katılırım ama adamlar açık açık yazar tek sefer de, farklı günlerde gibi. Fastpay apaçık dalavere yapıp, iyi niyetimizin üzerine yattı, başka açıklaması yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk alışveriş yazıyor neden parça parça alım yapıp iade bekliyorsunuz
İlk alışverişim 30 tl ama bana 10 yatmış..
-
Defalarca yazıldı ben de bir defa daha yazayım, ilk kod ilk alım falan diye bir şey yok gençler. Yapılan alışverişin en küçük tutarlısı ödendi o kadar. Ben önce 75 liralık sonra da 30 liralık kod aldım 30 yattı, yukarıdaki arkadaş da 3 tane 10 liralık kod almıştır muhtemelen ona da 10 lira yattı tek seferde ödendiği halde. Sonuç olarak net şekilde dolandırıldık, bu da bize ders olsun.
-
Yazıklar olsun ya gerçekten.
-
hocam ne yapmak gerekir ki, bende 100 istegelsin aldım fastpay a ekli kredi kartı ile, fakat vermedi iade, hadi ben desem ki sana fstpay içinde kredi kartı ile olmaz, bu şekilde alanlar var, bizdeki sıkıntı ne, kayıt açıldı en geç 72 saatte sonuçlanacakti güya 10 gün oldu sonuç yok
sen şimdi bana üstteki anlattığıma göre şurada yanlış yapmışsın de, üstelik tek hesap, yok öyle sülale boyu işlem
Zaten başından beri sorunlu bir uygulama. Burası açık. Ya kendileri hata yapmıştır -ki muhtemelen öyle- ya da kredi kartı ile aldığınız için olmuştur. Ama kart ile alıp iade alanlar dolu burda. Ben bunu da düşündüm, kredi kartı ile alırsam bunlar kıllık yapar dedim, hesaba para atıp öyle yaptım işlemleri.
Böyle bedavası bedava olan zamanlarda hiç açık bırakmasanız bile şansınıza ne çıkarsa olabiliyor.
-
"Üçlü beşli kombo yapalım" tarzı bir şey yok hocam, olayın acemilikle de alakası yok. Uygulamanın kendisi sadece 3x20₺ ve 2x20₺ alışverişe izin verdi. Eğer 100₺lik tek kod alım şansımız olsaydı, o şekilde alım yapardık.
-
Denizbank açık açık dolandırıcılık yaptı, sen neyin acemiliğinden gurmeliğinden bahsediyorsun arkadaş. İlk harcaması tek seferde 100₺ olan benim gibi birçok insana eksik iade yatırdılar. Halbuki kampanya şartlarında 100₺ ye kadar olan dijital kod alımlarının TÜMÜ dahildir ibaresi vardı. Yok kendim 2 aldım yok komşudan yok akrabadan sizin gibi görmemişler yüzünden de sorun yaşıyor olabiliriz. Burada boş yapma. İnsanlar zaten sinirli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerhac -- 30 Aralık 2021; 23:23:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X