< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
fastpay 100TL Dijital Kod hediye (100. sayfa)

-
-
bende aynı durumdayım cumartesi arayıp kayıt oluşturdular ilk olarak 75 sonra 20 liralık bir kod almıstım 20 tl yattı kıvırmaya calıstılar biraz işlemler sürüyor dediler ama bekliyorum bende
-
Bu kampanyadan 100₺ Boyner kod alan var mı kod çok karışık geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemalBilece -- 20 Aralık 2021; 14:1:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben aldım ve kaç gündür kullanamıyorum. Boyner ve Fastpay yardımcı olamıyor.
Epin de iletişim sayfasından yazılana dönüş yapmıyor. Gelen kod bir link ve onu açınca kodu görecekmişiz Fastpay bunu diyor ama http:// falan da yazsam açılmıyor.
-
Beklemedeyim hocam sonucu yazcam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır. Kayıt açtılar güya, birkaç güne sonuçlanacaktı. Hala beklemedeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde aynı şekilde. Kayıt açtırdım. Ses yok.
-
Bende Cumartesi kayıt açtırdım bekliyorum yarın dönüş olmazsa akşam üzeri ararım tekrar baktım olacak gibi değil şikayet ederim bddkya
Müşteri temsilcileri saçma sapan konuşuyor. BDDK şikayetimi oluşturdum.
-
Boyner kod var İstegelsin ile değişim yapmak isteyen
Toplanıp konu açılması lazım aslında nereye ne yazacağımızı falan bilebileceğimiz, organize olursak en azından başlarını yakarız. Amacım parayı falan da geri almak değil sadece sadece dert olsun başlarına yoksa zaten 100 tl harcayacaktım da ben, böyle ucuzluk kokan basit düzey dolandırıcılara hadlerinin bildirilmesi gerek. Şikayet oluşturan(her mecraya) biri yazdıklarını paylaşmak adına konu açarsa destek bulacağına eminim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shonen Jump -- 21 Aralık 2021; 18:21:1 > -
Herkes ödülünü almadı mı, konu aktif kalmış hala
sadece 10 tl geldi sözde bugün sonuçlanacaktı yatan eden yok
-
Yeşilyurtgame kodu alıp problem yaşayan oldu mu? Geçersiz kod diyor, mail attım dönen yok yeşilyurtgame'den. Epin'e mi yazmak gerek?
-
Az önce kontrol ettim. İstanbulkart için 50₺ iadem yatmış.
İstanbul kart iadesi halen gelmedi. Kayıt açtılar bakalım.
benimde 50lira 2 hesabıma yattı istabulkarta yükleme yapmiştim. kayıt açtılar şimdi kontrol ettim
-
Skt tarihi nedir bu 100 liralarin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X