Şimdi Ara

Fast food devi Türkiye’de Bitcoin ile satış yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her ne kadar son dönemin popüler maddelerinden biri Bitcoin olsa da henüz hayatımızda günlük hayatımızda Bitcoin ile bir ürün ya da hizmet satın almıyoruz. Bitcoin’i ödeme yöntemi olarak kabul eden az sayıda mecra var.

     

    Türkiye’nin önde gelen fast food markalarından KasapDöner, 2018 yılında tüm şubelerinde Bitcoin ile ödeme yöntemini kullanıma sunacak. KasapDöner’in bu hamlesi, rakip yemek restoranı zincirlerinin de ilgisini çekti.

     

    Teknolojiyi yakından takip ettiklerini aktaran KasapDöner Genel Müdürü Bahar Özürün ödeme yöntemi olarak Bitcoin’i kabul edeceklerini şu sözleriyle duyurdu:

     

    “Teknolojiyi de yakından takip ediyoruz. iPadlar ilk çıktığında tüm şubelerimizde iPad vardı. Şimdi ise dijital para birimi Bitcoin’i tüm şubelerimizde kullanarak isteyen misafirlerimizin ödemelerini bu yol ile yapmalarını sağlayacağız.”

     

    "Para transfer işlemi güvenli ve enflasyon riski düşük"

    Bitcoin’i tercih etmelerinin sebebini ise "Enflasyon riski düşük, kullanımı basit, para transferi işlemlerinde güvenilir, hiçbir aracı olmadan direkt iki kişi arasında çalışan ve küçük bir hafıza kartında bile taşınabilen bu uygulamaya geçmekten dolayı çok mutluyuz." sözleriyle aktardı.

     

    Komisyon masrafı ortadan kalkacak

    Bitcoin ile yapılan satışlarda fiş kesilecek ve vergisi ödenecektir. Bitcoin ile yapılan satışlarda önemli bir madde olarak klasik ödeme yöntemlerinde aradaki aracılar ortadan kalkacak. Normal şartlarda kredi kartları ve yemek kartları ile yapılan alışverişlerde ödemeye aracı kurum bir miktar komisyon alıyor. Bitcoin ile yapılacak ödemelerde ise para tam haliyle işletmeye geçecek.

     

    KasapDöner’in 50’nin üzerinde restoranı bulunuyor. KasapDöner’in Bitcoin atılımını diğer markaların da gerçekleştirmesini bekliyoruz.

     







  • Fast food devi!!!. Reklam alma olayını biraz abarttınız DH. Son zamanlarda firmalardan bu şekil ciddi reklam alıyorsunuz. Sürekli takip eden herkes bunun farkında. Yani bu illa olacaktır ama fast food olsun teknoloji ile ilgili bir firma olsun bu tür reklamları alırken gerçekleri saptırmamaya özen gösterin.
    PR calismasi. Kasap Doner'in bazi subelerine tavuk doner de koydular sonradan. Kirmizi eti fiyatindan dolayi yeterince satamadilar demek ki. Ustelik kapi onunde buyriin buyriin diye bagiran calisanlar da gorunce benim gozumde fast food devligi (!) kalmadi. Urunlerin fiyatlarindaki kusuratli rakamlar da "durustluk" havasi vermek icin. Biz grami gramina olcup tartiyoruz gibi...
  • He tabi canım adamlara hesap öderken, bitcoin transfer ücreti olan 15-20 doları da cebimizden ödeyecek kadar salağız dimi?

    Sırf reklam amaçlı hareketler.

  • Bitcoin alan herkes, gundeme getirmek icin elinden geleni yapiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma nedense pizza geldi
  • PR calismasi. Kasap Doner'in bazi subelerine tavuk doner de koydular sonradan. Kirmizi eti fiyatindan dolayi yeterince satamadilar demek ki. Ustelik kapi onunde buyriin buyriin diye bagiran calisanlar da gorunce benim gozumde fast food devligi (!) kalmadi. Urunlerin fiyatlarindaki kusuratli rakamlar da "durustluk" havasi vermek icin. Biz grami gramina olcup tartiyoruz gibi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 28 Aralık 2017; 13:38:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratai

    He tabi canım adamlara hesap öderken, bitcoin transfer ücreti olan 15-20 doları da cebimizden ödeyecek kadar salağız dimi?

    Sırf reklam amaçlı hareketler.

    Potansiyeli görüp akıllarınca reklam yapıyorlar. Ama masraflardan bir haberler tabi.
  • Çarşı Bitcoine karşı :)
  • Aldığın hamburgeri henüz bitiremeden Bitcoin değeri 2 katına çıkıyormuş.

  • BTC ile kahve yemek ödeme devri cokdan gecti insallah ltc falan kabul ediyorlardır.
  • ayranı yok içmeye ...............

  • Bu kasap döner ilk ortaya çıktığında Harika idi sonra istikrarını devam ettiremedi benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prim vermeyin



    Viral reklam yapmak için çaresiz hareketler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Wallet arası para aktarımı yaparken komisyon yok, komisyon Fiat paralarla bitcoin alırken; herhalde duyduğunuz kadarı ile yazdiniz bunu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fast food devi!!!. Reklam alma olayını biraz abarttınız DH. Son zamanlarda firmalardan bu şekil ciddi reklam alıyorsunuz. Sürekli takip eden herkes bunun farkında. Yani bu illa olacaktır ama fast food olsun teknoloji ile ilgili bir firma olsun bu tür reklamları alırken gerçekleri saptırmamaya özen gösterin.

  • Komisyon yok demiş ama komisyon 0,0005 BTC falan değil miydi ?

    Transfer süresi çok uzun şu aralar, Transfer onaylanana kadar müşteriyi dükkanda mı bekletecekler ?

    BTC nin ani hareketlenmelerini saymıyorum bile, çok mantıksız değil mi ? yada ben anlamıyorum hiç
  • Bitcoin ne kadar haberleri var mı ?
    Sipariş bedelini 0,000000022 bitcoin ile mi tahsil edecekler ?
  • Bitcoin yasaklanacakdi güya.

  • Altınla-gümüşle daha alışveriş yapanı görmedim.Al bir çeyrek altın hesabı buradan al diyen kaç kişi var? Hele ki bitcoin bu kadar değer kazanmışken kimse gidip yiyecek parasını bitcoin ile ödemez.

  • En az 3 blok olsa döner soğur.

  • Bitcoinle döner satacak arkadaşlar sanırım daha önce bitcoinle işlem yapmamışlar anlaşılan.Bir ürün alınırken minimum 0.0005 BTC fee ücreti ödemek zorundasınız. 30? eder buda. 5 liralık bir dürüm için bu ücreti kim öder Birde bu işin onaylanma süreci varki 1 gün süren onay bekleyenler var. Allah aşkına bir işide düzgün yapın. Bunu yapacağınıza işlem hızı yüksek fee ücreti düşük olan coinlere tercih edin. ltc eth xrp gibi altcoinleri inceleyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aamirkhan -- 28 Aralık 2017; 16:37:41 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.