Şimdi Ara

Faşistim Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanları küçük görürüm birbirine düşürür kavga etmelerini sağlarım.Güçlüyüm güçsüzleri ezer dalga geçer döverim korkuturum çok pis adam kazıklarım zararlı şeylere yönlendirir kendim yapmam yaptırır ve keyifle izlerim bir yandan dost gibi görünürüm psikopat bir yapım var milleti rezil etmekten ezmekten zevk alıyorum bor yandan da tam ideal insanım kendimi iyi yönlediririm aklı başındayım hiç bir zararlı alışkanlığım yok yalan bile söylemem ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklı başında ve bunları yapıyor
  • daha ne olduğunu bilmiyosun

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faşist?

• bende antısemıtıstım. Bana da yardım edın:(

hastalık derecesınde yahudılerden nefret edıyor ama saygı duyuyorum. Hatta sıze duymadıgım saygıyı onlara duyuyorum..ama fırsat verılırse onları yok ederım.

Buradan rockefeller reyıze selam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlara senin gibi insanlar lazım hocam. deveye diken insana ... yaranır. o kazık attığın, birbirine düşürdüğün insanlar senin peşinden ayrılmıyordur kesin. olabilsem ben de senin gibi olmayı isterdim
  • kamalist olmada ne oluyorsan ol. ister faşist ol ister ateist ister anarşist yeter ki kamalist olma.

kamalistler hariç her düşünceye saygım var ama kamalizme yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortakarar

insanlara senin gibi insanlar lazım hocam. deveye diken insana ... yaranır. o kazık attığın, birbirine düşürdüğün insanlar senin peşinden ayrılmıyordur kesin. olabilsem ben de senin gibi olmayı isterdim

Son zamanlarda gördüğüm en doğru mesaj diyebilirim.Dönem onların dönemi valla.İnsanlara iyi davranmak suç oldu

• Bu çocuğun benimle bir kere karşılaşması lazım. Hayatının aydınlanmasını yaşar bir daha böyle saçmalıklara bulaşmayı bile düşünmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: antepliusak

kamalist olmada ne oluyorsan ol. ister faşist ol ister ateist ister anarşist yeter ki kamalist olma.

kamalistler hariç her düşünceye saygım var ama kamalizme yok!

hll knk
  • Bizim okulda da var bir tane senin gibi. Öldürmek istiyorum onu. Hayatımda hiçbir insandan, senin gibi insanlardan nefret ettiğim kadar nefret etmedim. Doğurup bırakıyorlar mı ne yapıyorlar? Ne bir aile terbiyesi, ne bir iyilik kırıntısı, ne bir merhamet, ne bir vicdan.
  • faşo ağa ağam sana faşo demişler faşo ne demektir ulan?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Discovery

İnsanları küçük görürüm birbirine düşürür kavga etmelerini sağlarım.Güçlüyüm güçsüzleri ezer dalga geçer döverim korkuturum çok pis adam kazıklarım zararlı şeylere yönlendirir kendim yapmam yaptırır ve keyifle izlerim bir yandan dost gibi görünürüm psikopat bir yapım var milleti rezil etmekten ezmekten zevk alıyorum bor yandan da tam ideal insanım kendimi iyi yönlediririm aklı başındayım hiç bir zararlı alışkanlığım yok yalan bile söylemem ama

BURAYA TIKLA

hocam senin çözümün yukarıdaki linkte

• faşizim bu değil. bu bildiğin deveye diken olayı arkadaşın da dediği gibi.
  • Bazı hatalar var lütfen düzeltin
  • Bu ne la domestos reklami gibi olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Greo Heiman

quote:

Orijinalden alıntı: ortakarar

insanlara senin gibi insanlar lazım hocam. deveye diken insana ... yaranır. o kazık attığın, birbirine düşürdüğün insanlar senin peşinden ayrılmıyordur kesin. olabilsem ben de senin gibi olmayı isterdim

Son zamanlarda gördüğüm en doğru mesaj diyebilirim.Dönem onların dönemi valla.İnsanlara iyi davranmak suç oldu

eyvallah hocam. ne yazıkki durum böyle
  • Reyiz bir gün biri senin bağlarını çözer,dayağı yersin.Haberin olsun
  • bende zencilerden nefret ederim
    herkesi dışlarım
    sadece türkleri gelecek olarak görürüm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.