Şimdi Ara

Farzedinki size şantaj yapılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocalar şimdi farz edin ki daha 20 yaşında gelecek vadeden çıtır bi genç beysiniz birgün işte artık alkol etkisinde 2 v 1 performans etkinliği yapıyorsunuz işte böyle yaklaşık 2 saattlik bir footage çıkıyor bundan 12-13 yıl sonrada footage size gönderiliyor işte şu kadar para ver yoksa yayarız diye.ne yapardınız bu durumda ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 2 v 1 erkeklerle değilse "yayın da millet iş görsün" der telefonu kapatırım hocam  

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    İlginç bir tepki hocam

• 6 sene evvel bir gün oto sanayide tanıştığım ustaya hikayemi anlattım ve arabayı tamir ettirebilmek için şehir dışına çıkacağımı söyledim.

Usta bana “Sakın bunu yapma yoksa kadın evden kaçar” dedi.
    İstanbul’ u terk edip Anadolu kasabasında arabayı servise tamir için bıraktım. 2 gün sonra arabayı tamir edilmiş sorunsuz bir halde teslim ettiler. Hatta test sürüşü için karda arabayı 2400 metrelik dağa çıkardım, snowboard yabtıktan sonra sorunsuz kassbaya döndüm.

Usta telefon açtı durumu sordu:
    “Araba eskisinden daha iyi, iyiki geldim buraya !”
    “Ben onu sormadım, kadınla olan durumun nedir?”
    “Telefonda konuşuyoruz ama limoni”
    “Neyse, döndüğünde beklerim görüşürüz” deyip kapadı.

Ertesi gün şehre döndüğümde ev terkedilmişti üstelik eşyaların bir kısmı da yoktu.
    Kadını aradım, cevap vermedi.

Polise hırsızlık ihbarında bulundum.
    Polisten evvel anam geldi eve “Senin kadın gaçtı” dedi.
    Gelen polis memurlarına durumu anlatınca tutanak tutmadan geri dödüler.

Bu olaydan yaklaşık 1 ay kadar sonra ustayı hatırlayıp aradım, telefonda gelişmeleri anlattım:
    “Böyle olacağı belliydi, sana yardım edebilirim, Çekmekmy’ deki kafeye gel” dedi.

Kafeyr gittiğimde usta beni asma katta yanında sarışın sexy bir hatunla benş bekliyordu.
    Usta “İşte Cemilciiim senin dokturun ahanda bu, ben başından geçenleri doktur hanına da anlattım, sana yardım edecek” dedi şakayla karışık.

Hatun bunun üzerine “Ben senin kadını bulup arkadaşı hatta kankası olurum, ondan sırlarını alıl sana iletirim, yalnız bunun bir maliyeti var, 5.000₺’ ni alırım” dedi.
    “O kadar param yok 3.000₺ verebilirim” dedim pazarlık ettim kabul etti.

Usta ile beraber arabama davet ettim bankadan parayı çek ek için, onlar arkada oturdular ben sürdüm.
    Sarıgazi’ de ki şube önüne aracı park ettim, ustaya parayı çekip hemen geleceğimi söyledim ve motor çalışır halde arabayı terk ettim.

Zira araç kamerası görüntü yanında ses de kayd ediyordu ve benim hakkımda ne konuşacaklarını merak etmiştim.

Parayı çekip arabaya döndüm ve 3.000₺ nakit parayı kadına verdim.
    Ustayı evine bırakırken yol üzerinde durmamı istedi ve mekruk bir bir bina önünde durdum.
    Kadından paranın bir kısımını alıp bina içerisine girdi ve tipinden torbacı olduğu malum kapüşonlu birisine parayı verdi ve poşete sarılı malı aldı.

Ardından arabaya döndü, bir kaç km sonra onları bırakıp eve döndüm.

Kamera kaydını izlediğimde benim hakkında konuştuklarını fark ettim:
    Usta “Biz bu keklikten bir araba parası çıkaracağız”
    Hatun “Hatta daire parası bile olur eğer snlattıkları doğruysa iyi para kaldırız”

Birkaç gün sonra işteyken usta aradı, derhal kuytu bir köşeye geçip telefonu cevapladım”
    “Usta sen bu olayı bırak zira Savcılık el atmış senin de başını yakmayalım, para umurumda değil” deyip yüzüne kspattım.

Bir daha görüşmedim…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

"Bir insan bu kadar mı safitirik" olur diye düşündüren ibretlik bu hikaye herkeşlere ders olsun...

• 2v1 2 saat performans göstersem kendim kamera döşer kayda alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2025, cinsel hayat ve tercihler şantaj konusu olamayacak kadar basit artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapıyorsunuz?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Ya hocam korumanız gereken bir imajınız varsa

• Başbilen kullanıcısına yanıt

Nasıl bir imaj?

O durumda asıl sorun geçmişte yaşadıkların değil, şu an içinde bulunduğun topluluktur.

İlginç hocam bu teorik durumdaki varsayımınız için teşekkürler

Rica ederim.

Diyelim ki durum gerçekten böyle ve hem imajı korumamız gerekiyor, hem de gerçekten de muhafazakarız ya da o şekilde yaşamak istiyoruz. Şantaj malzemesi olan olay yıllar önce yaşanmış. O yıllardan 1-2 "perişan" fotoğrafımı bulur, olayı reklama çevirirdim. Bakın bu şekilde sefildim, dipteydim, tövbe ettim, doğru yolu buldum, şimdi nasıl mutluyum diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 30 Nisan 2025; 12:2:19 >
    Sizde şeytan tüyü var hocam

Yalan söylüyorsun. Amaçlı olarak yazdığını azıcık beyni olan biri bile anlar. Buraya muhafazakar toplulukları kötü lanse etmek için konu açıyorsun. Sen bir yalancısın. Fakat unutma sonsuza kadar yaşamayacaksın. Allah sana bunun hesabını sorar. Burada bir kişinin bile aklına soru işareti getirirsen vebalini ödeyemezsin.

• Insanmodoff kullanıcısına yanıt
    Evet bilader beni mossad gönderdi gerçek ismim a.israel gannon gizli görevimi ortaya çıkardın şuan tel aviv biletimi aldım dönüyorum

Dönmeme gerek yok. Burada dostlar arasındasın. Ayrıca senin biraderin değilim. Sen ucuz bir yalancıdan başka birşey değilsin. Acınası durumdaki bir yalancı üstelik

• Ya bilader blok

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    baba ne anlatıyon? (okumadım) (okiyim mi? iyi midir hikaye?)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    ama +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.