Şimdi Ara

Farsite başlıyor, galakside ön sıradan yerinizi alın (Kripto NFT tabanlı oyun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, NFT tabanlı oyunsallaştırma yöntemi ile kripto madenciliği ile ilgilenen var mı aramızda? Var ise belki geçenlerde Binance'ın listeleme yaptığı TLM - Alien worlds oyunu hakkında bir fikriniz vardır. Web tabanlı 5 kuruş ödemeden maden kazıyorsunuz ve arada random olarak NFT ler düşüyor (değeri 0,20$ - 2000$ arası). Her neyse, bu oyun inanılmaz şeffaf, kim ne kazandı ne yaptı da kazandı... her şeyi görebiliyorsunuz. Oyuna ilk girenlerin ne paralar kaldırdığını tahmin edemezsiniz, yaptıkları sadece clickbait..

    Her neyse o tren artık kaçtı maalesef oyuna bu haftalarda dahil olanlar da kazanıyor ancak çok bir şey düşmüyor.

    Gel gelelim benim size benzer bir tavsiyem var, benzer mantıkla çalışacak olan ve dün startını veren ve bence TLM oyunundan çok çok daha güzel bir oyun var, ben fırsat olarak değerlendiriyorum, her gün 15-20 dk ayırarak 2021 3.çeyreğinde tam olarak çıkacak oyununda avantajlı başlayabilirsiniz. tipik bir referans linki vereceğim onun üzerinden katılırsanız sevinirim katılmazsanız da canınız sağ olsun:)


    Oyun hakkında sorularınıza buradan cevap verebilirim. Herkese bol şans ve kazançlar. Umarım bir 6 ay sonra burayı okur ve keşke katılmışsaymışız demezsiniz:D

    Oyun sayfası dün akşam açıldı ve şuan airdrop tarzı bir hediye dağıtma sürecinde, görevler veriyor ve onları yaparak para kaznıyorsunuz, bu kazndığınız para ile oyuna ekstra bir gemi ile başlama şansınız olacak.


    Referans linkim;


    https://farsite.club/u/gerjuga


    Teşekkürler.


    Farsite başlıyor, galakside ön sıradan yerinizi alın (Kripto NFT tabanlı oyun)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerjuga -- 23 Nisan 2021; 12:12:21 >







  • oynanış videou ekleyebilirsin?

  • murat8550 kullanıcısına yanıt

    Selam şuan için oyun başlamadı. Oyun başladığında 2.bir gemiciğiniz olması için bir ön airdrop dağıtımı gibi düşünebilirsin. Verdiği sosyal medya görevlerini yaparak 100.000 puan yapıp gemiyi almaya çalışıyorsun. Oyun başladığında video/canlı yayın işine gireriz tabiki.

  • Up.

  • Arkadaşlar oyun hala airdrop döneminde ama sanırım bu ay içinde bitecek sonrasında da oyun aktifleşcektir diye düşünüyorum turk dicord grubu vs. var güzel bir oyun ortaya çıkabilir herkesi bekleriz.


    https://farsite.club/u/shy-magenta-locust

  • ikinci geminizi hala almadınız mı :P gelin güçlerimizi birleştirelim


    https://farsite.club/u/shy-magenta-locust

  • https://wax.prospectors.io oynuyor musun? alian wordsun 3 kişi çalıştığıbir oyun.kazım yapıyorsun gene

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.