Şimdi Ara

Farming Simulator [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.869
Cevap
19
Favori
97.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Videodaki sarki cok iyi yalniz, mesela farming expert mi neydi yeni cikanlarin birinde toprak dokusu cok iyi mukemmel neredeyse ama oyunun geri kalaninda is yok, bunda da dediginiz gibi surus dinamigi yok dumduz spintires mekanigi, toprak dokusu birlesse cok harika okur ama iste kucuk studyolar nedense bu degisiklikleri yapamiyorlar, mesela ets2 cok iyi para kazandirdi studyosuna bakalim onunla ne yapacaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

    Videodaki sarki cok iyi yalniz, mesela farming expert mi neydi yeni cikanlarin birinde toprak dokusu cok iyi mukemmel neredeyse ama oyunun geri kalaninda is yok, bunda da dediginiz gibi surus dinamigi yok dumduz spintires mekanigi, toprak dokusu birlesse cok harika okur ama iste kucuk studyolar nedense bu degisiklikleri yapamiyorlar, mesela ets2 cok iyi para kazandirdi studyosuna bakalim onunla ne yapacaklar

    Evet Farm Exper'te gerçekçi toprak dokusu vardı.Enteresan şekilde son çıkan Farm Expert değilde bir öncekinin grafikleri daha iyi duruyordu ama onda da aynı şekil dehşet performans sorunu vardı.
    Farm expert 2016 ile ilgili şöyle yorum var steam da
    "Türkçe diline çevirirken oyunun için öyle ayrıntılar vardı ki adını buraya yazamayacağım rakibinden kat kat üstünde fakat iş grafik, oynanışa gelince aynı performansı gösteremiyor. Gül gibi oyun bu tür sebeplerden dolayı ziyan oldu. Yeni oyun üzerinde çalışıyorlar. Görüntülerini gönderdiler umarım optimizasyon, performans ve oynanış sorunları çözebilirler. Yeni oyun dinamikleri üzerinde çalışıyorlar.
    Farm Expert 2016 şu an Türkçe imkanı olan arkadaşlar alıp deneyebilir ama iade edebilmek için 2 saatten fazla oynanmaması gerekiyor bu da mümkün değil. 2 saatte oyunu zar zor çözüyorsunuz ve mükemmel özelliklerine erişmek için çok zaman harcamanız gerekiyor.
    İşçi sistemi var.
    Oyun içi eğlenceli başarımlar. Amcam öldü miras kaldı gibi :D Tarlamda tarihi eser çıktı vs.
    Rakibinden daha fazla hayvan çeşidi
    En önemli özelliği meyvecilik yapabilmeniz. Üzüm, erik, kiraz fidanı dikebiliyorsunuz. Onları özel makineyle toplayıp tesislere götürüyorsunuz. Kasaları elinizle römorka koymanız gerekiyor. Daha birçok bu tarz özellik mevcut."

    http://store.steampowered.com/app/334750/?l=turkish


    @golf_R
    Oyun daha düşmedi ki?Yada ben göremedim.Ve evet biraz pahalı geldi oyun bana da 50-60 TL den çıksa bend eorjinal alabilirdim.




  • Steam 'den alanlar oynamaya başladı , Playstore ise her zamanki gibi elikeyif yaptığı reklamların tam aksini sunan bir ttnet modülü. Bekleki key gelicek.
  • Ozel mesajla ulasanlara bir hediyem olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstore 'un Steam key diye verdikleri retail sürüm çıktı aktifleştirilemiyor. Playstore üzerinden alan varsa iletişime geçip hakkını arasın.
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Yuh yahu, ttnet dolandiriciligi meshurduda adamlarin hakikaten siniri yok, hakkinizi arayin hocam kesinlikle steam fiyatina satip steam destegi olmamasi tam sacmalik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar en ucuz nereden alıcaz oyunu ?
  • Oyun harika olmuş tek eksiği toprak fizikleri. Orijinal almaya gayret edeceğim böyle bir yapıma karşı saygısızlık etmek istedim. BF1 falan hepsi hikaye benim için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 25 Ekim 2016; 17:55:56 >
  • Oyun nete düşmüş bile beyler
  • yahu playstoredan gelen keyi steam kabul etmedi.

    Aradım çıkan kadın steam i ilk defa duyuyor, kayıt açtı ama bakalım ne olacak.

    oyunun altında steam gerektirir diyor halbuki.
  • İlk vukuatım Farming Simulator [PC ANA KONU]

    Oyun bayağı bağımlılık yapacak gibi duruyor, şimdilik harika radyo özelliği de güzel olmuş
  • Bu gün 2 kez görüştüm arkadaşlar ilgileniyor diyorlar. İade etmek istemiyorum erken erişimle verdiği araçlar mundar olmasın diye fakat bunların bir cacık yiyeceği yok ,daha evvelden Playstore kandırmacasına maruz kaldım . Nedenmi? Konuya vakıf kimse yok prosedür gereği cep tele şikayet nosu yollayıp görevi tamamlıyorlar. Ama bu sefer kazın ayağının öyle olmadığını bu komik oyun rakamına mükabil 20 mislini harcayıp dava yoluna gidicem.
  • Merhaba arkadaşlar oyunu yükledim rehberi tamamladım.Bundan sonra ne yapacağımı çözemedim.Görev fln yokmu acaba nasıl ilerleyeceğim.Yönlendirmelerde kapandı.
  • http://www.gamersgate.com/DD-FARMING-SIMULATOR-17/farming-simulator-17

    buradan aldım dün oyunuda 80 liraydı.. oyun erişime açılmadığından key gelmemişti.. steama hiç dikkat etmedim daldırdım..:) tabi haliyle steam değil.. varmı çözümü acaba?
  • Farming Simulator [PC ANA KONU]


    Farming Simulator [PC ANA KONU]


    Fs 13 ü Playstore dan almak gibi bir hata yapmıştım 1 sene sonra verdiği indirme linki hatalı demişti tekrardan 13 15 17 hepsi steam akar :)




  • Biraz kurcaladım,pek bir fark yok yav önceki oyunla arasında.Hayal kırıklığına uğradım diye bilirim...Şu Pure Farming çıksa bari bir de onu deneyelim,belki bundan iyi olur.
    Tek iyi yanı araç gereç çeşidi epey artmış,ilk defa bu oyuna başlayacaklar için oyun güzel gelecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 26 Ekim 2016; 0:38:00 >
  • Su oyundakı fızıklerı bır degıstıremedıler gıttı arkadas.Tum araclar kutuk gıbı hareket edıyor.Hele carpısma olayı tam rezalet.Ayrıca dumduz tarla nedır kaymak asfalt gıbı tarla yapmıs adamlar.Romorkun ıcındekı hayvanlar paınt gıbı sabıt kıpırdamıyorlar.Insan bıraz ugrasır onlara anımasyon falan ekler.

    Ayrıca 50 ınek aldın dıyelım ne kadar zaman gecerse gecsın hala 50 ınegın var.Bunlar yavrulamıyor mu arkadas yada hıcbırı mı hastalanmıyor, olmuyorlar.Ayrıca her ınegın sabıt sevıyede sut vermesıde ılgınc.Sutten kesılmıyor mu bu ınekler.Sutten kesılenlerıde bız kessek etını satsak falan.
    Her urun ekımınde aynı verımı almakda sacmalık zaten.Bocek salgını olsun,fareler tarlaya dadansın falan hersey 4/4 luk hıc sorun problem yok.Tek yaptıgın tarlayı ek,tarlayı gubrele tarlayı bıc para kazan yenı araclar al.Dongu cok kısıtlı.

    Daha yazılacak cok sey varda bu saydıklarım olsaydı en azından oyun cok cok daha ıyı satıs yapardı.Pure farmıng boyle olur ınsallah

    Guya 2 senede bır oyun cıkarıyorlar ama rahat 1.5 sene kazandıklarını harcayıp son 6 ay oyun yapmaya calısıyorlardır




  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    hayvanların herşeyini karşılarsan doğurganlık geldi bu bir sonuç olarak bu bir oyun senin dediğin battlefiled 4 te vurulduğunda neden can doluyor cs go da 7.62 ile 3 vuruşta ölüyorsun halbukki tek kurşunda öldürmesi gerekir yada Gta V de kaza yaptığında adamın boynu kırılsın hemen ölsün konuşmak kolay ama anlayan kesimde var anlamayannda ben anlayan kkesimden olduğum için bu eksikleri anlarım yada sen sonuç olarak bu bir oyun herşeyii zor imkansız yapsalar tadı kaçar oynanmaz bimeyen hiç oynayamaz
  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    Yukarida arkadasin dedigi gibi pure farming 2017'de cikacak ve bu eksiklikleri kapatmayi hedefliyorlar gameplayi izleyin bayagi guzel olmus fizikler, toprak yapisi farming simulatoru sollayacak gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt
    Herseyı zor ımkansız yapmalarına gerek yok.Bu bır sımulasyon oyunuysa sımulasyon gereksınımlerını karsılaması gerekır.Ama oyun sımden bır haber.Bf de gta da cs de tabıkı hersey bırebır aynı olmayacak cunku o saydıklarının bu oyunun turu ıle hıc bır alakası yok.Bılmeyen oynayamasın zaten bende bunu ıstıyorum.Bılmeyen ogrenmeye calıssın kı zevklı olsun.Eskıden oyunlar zordu ama yınede bıtırılıyordu severekte oynanıyordu.Sımdı her oyun kolay en zora alıyorsun yıne kolay.

    Bu adamlar eksık oyun cıkartıyor sızde buna olmus dıyorsunuz.Anlasanız ne fayda adamlar 2 senede bır onumuze ısıtıp aynı oyunu koyuyorlar ıste.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.