Şimdi Ara

Farm Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben kendime lane olarak mid seçtim daha çok mid oynuyorum ama herzaman alamıyorsunuz bu durumlardada genelde jungle tercih ediyorum ama mid oynarken farm yapamıyorum mesela geçen karşıma nidalee geldi bende lux idim minyonların arkadasına saklanayımda q yemeyimmi desem arada rakibe harrasmi desem minyonmu kessem diye diye başta 10 fark vardı maç sonu iki katım farm yapmıs (tfde falan ezildik baya bi farkla yenilmistik) sozum olaki farm yapmakta sıkıntı çekiyorum lh yapmaya calısıyorum ama bazen ayarlayamıyorum vuruyorum canı gıdım kalıp minyon kesiyor veya tam vururken o sırada ölüyor falan

• Apclerde lasthit biraz daha zor customdan geliştir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece basic atackla yapmak zorunda değilsin, örneğin akaliysen, luxsan e skilinden yararlanabilirsin.
  • bol bol alıştırma yap
  • Oyuncular genellikle AD championdan AP championa geçişte last hit sorunu yaşar, sonuçta AD championların auto attackları AP championlara kuvvetli, bu yüzden masterylerden sıkıntı yaşıyorsan minionlar için +2/4 bonus auto attack damage'e puan verebilirsin. Ayrıca aynı mastery ağacı AP'nin bilmem kaçını magic damage'e dönüştürüyordu AA'lar için, ona da puan verebilirsin. Ya da akali, elise, orianna gibi championların AA'lara verdiği bonus damage'ten yararlanıp last hit'e alışabilirsin.
  • Ranz kullanıcısına yanıt
    Vlad al.
  • bende ne zaman leblanc oynasam 30 dk da 100 farmı zar zor görüyorum çok sıkıntı leblancla farm öneriniz var mı lb için
  • Lux ta arkadaki 3 luye e at ve fazla acilmadan onlara vur. Zaten sen halledene kadar senin minyonlari onlarin ondeki ucluyu hallediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lux da oyle yapıyorum ama cok itmekte istemiyorum itince ward da yoksa gank yersem kotu oluyor

birde arkadaslar atıyorum 10.dakkada ve 20.dakkada kaç farm yaparsak gerçekten iyi düzeyindeo lur
  • Lux için önerim düz şerit halinde ilerleyen minionlara q at hemen arkasından e at.Hepsi çemberin içine girince patlat.Bu genelde 10-15.dk dan sonra farmını inanılmaz kolaylaştırır.
    Eğer gıdım canı kaldığında vurmayı ayarlayamıyorsan ayarlardan hasarı göstermeye ayarla.Mesela gelen ilk miniona aa atıp yaklaşık kaç vurduğuna bak.Canı azalan minionlara tıkla ve sol tarafta canı yazar oradan tam denk geldiğinde vur.
    NOT : Ryze gibi yavaş animasyonlu şampiyonlarda bu biraz zor olabilir dikkatli ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bevren

bende ne zaman leblanc oynasam 30 dk da 100 farmı zar zor görüyorum çok sıkıntı leblancla farm öneriniz var mı lb için

leblanc minion değil şampiyon farmlar gardaş
  • quote:

bende ne zaman leblanc oynasam 30 dk da 100 farmı zar zor görüyorum çok sıkıntı leblancla farm öneriniz var mı lb için

Hocam çok işinize yaramaz ama canı az minyon varsa ''w'' yeteneğini kullanarak alabilirsin ve yanındakileri çizebilirsin ayrıca yanında rakip varsa onu da çizersin ve sonra geri kaçarsın
  • Dakika 10 da 65-80 idealdir

• Hiç canını sıkma zamanla alışırsın.

Sadece kendine bir hedef belirle. Mesela ben 20 dakikada 190-200 farm yapmaya çalışıyorum assasin falan değilsem. Farm benim için hep 1. planda kalır. Zaten kullandığım championlar itemlara bağlı championlar(Lux,Ziggs,Syndra,Kha) olduğu için yapma zorundayım taşımak için.
  • quote:

Leblancda ofansif oynamaya odaklandığın için oluyor olabilir. Öyle olsun zaten. Lane bullylik yap, karşıya farm yaptırma. Senin skillsetin earlydeki damage ihtiyacını karşılıyor zaten. Daha çok kill almaya bakıyorum ben leblanc ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyesa

quote:

leblanc minion değil şampiyon farmlar gardaş

adam haklı beyler

leblanc ile farm yapmak kill almaktan daha zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Oyuncular genellikle AD championdan AP championa geçişte last hit sorunu yaşar, sonuçta AD championların auto attackları AP championlara kuvvetli, bu yüzden masterylerden sıkıntı yaşıyorsan minionlar için +2/4 bonus auto attack damage'e puan verebilirsin. Ayrıca aynı mastery ağacı AP'nin bilmem kaçını magic damage'e dönüştürüyordu AA'lar için, ona da puan verebilirsin. Ya da akali, elise, orianna gibi championların AA'lara verdiği bonus damage'ten yararlanıp last hit'e alışabilirsin.

Bende de tam tersi var, ap oynarken aşırı rahat farm yapıyorum. AD oynarken last hit mi atsam diye düşünüyorum dürtülmemek için. tırsarak top ve bot oynuyorum :(
  • Custom at alışırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

lux da oyle yapıyorum ama cok itmekte istemiyorum itince ward da yoksa gank yersem kotu oluyor

birde arkadaslar atıyorum 10.dakkada ve 20.dakkada kaç farm yaparsak gerçekten iyi düzeyindeo lur

Soyle dusun 1.30da spawn oluyor minionlar. 30saniyede bir 6tane geliyor. 10-1.30 = 8bucuk dk. 17kez minion dalgasi gelir .17x6 =102 minion demektir.6iniondan 5ini alsan her dalgada . 85 minion eder. Yeterlidir.

Ve lux iken ilk once arkadaki 3lunun her birine bir tane basic atip e at. Biraz kastiktan sonra hepsi olmus olur. Ondekilerden minion kacirmazsin boylece. Rahat odaklanirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

Dakika 10 da 65-80 idealdir

F
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.