Şimdi Ara

Farm Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet dostlar boyle bi sorunum var dk 20de 100 farm anca yapıyorum. En basta guzel güzel yaparken farmimi adam harraslamaya başlıyor dk10 dan sonra kopuyorum farmdan kill almaya çalışıyorum. Cunku oyle yapmazsam karsimdaki kim olursa olsun o kadar harrasdan sonra bi combo yapip öldürüyor. Ya da farm yaparken pushlayip yapamiyorum bu sefer. Ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben en fazla 70 farm yapıyorum sen şükret. Xi9 la
  • Ranged champin karşısına melee pickleme o zaman kardeş.Yada karşıdaki melee ise sen ranged pickle sen onu harrasla.Zaten ranged champlarla last hit yapamiyorsan ne diyelim ki ?

Edit:ikinizde melee iseniz skillerini dodgelamaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pweck -- 10 Kasım 2013; 13:04:51 >
  • kesin çözüm bunu düşünmekte çok basit

''jungler oyna'' bunuda mı ben diyeyim
    +junglerda farm sıkıntın yok
    +junglerda bir yerden sonra özellikle jungledaki farmı 1-2-3-4-5 saniye daha erken kesebilmek için yeni şeyler deneyeceksin her heroda farklıdır bunlar
    +sonra senin için en uygun yer solotop olacak offtank-aptank- hızlı herolar (fiora-master -hecarim vb.) öğreneceksin.

not: oyuna mid başlayan sonra junglera giren her lane , her heroyu iyi kötü 1.5 yıl sonunda oynayabiliyorum.
  • Ben de aksine karşıma hard counter'ım gelince farm yapamdım diyorum bi tab'a basıyorum karşıdaki herif ya da team'deki en yüksek kişi 120 falan iken ben 110'dayım.. Pratik yap her oyun şunu düşün kill alırsan ve ölürsen adamla birlikte geriye düşersin. Önemli olan farm yapıp rakibi haras'layıp onu geri düşürmek. Çok olmuştur flash atıp kill alabilecekken flash'ı bekletip sonraki gang flash sayesinde hayatta kaldığım..
  • Eger rakip mele ise S I kullanip sadece son vurus yapabilirsin. Ama rakip range yada gap skili olan biri ise hareket etmek zorundasin.
    Eger minionlar cok ilerlemis ise rakibe basic yada skil ile damage verip geri cekil bu sayede minionlar sana dogru yaklasir. Boylece hem gank yeme ihtimalini dusurur hem de rakip riske girmemek icin farm kacirir.
    Haras mevzusuna gelirsek:
    Solotop icin haras yememek icin yukaridaki taktigi uygulayip minionlari dondurmalisin. S kullanarak.
    Mid icin kullanilan karakterler onemli. Kimisinde lane pushlamalisin kimisinde dondurmalisin kimisinde saldirmalisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pweck

Ranged champin karşısına melee pickleme o zaman kardeş.Yada karşıdaki melee ise sen ranged pickle sen onu harrasla.Zaten ranged champlarla last hit yapamiyorsan ne diyelim ki ?

Saka gibi gelicek ama melee ile 170 yapiyorsam adc oynarken 120 yapamiyorum.

• voyboy zed izle ben farmı öyle öğrendim adam basıyor potu yiyor harrası yapıyor farmını
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

quote:

Ranged champin karşısına melee pickleme o zaman kardeş.Yada karşıdaki melee ise sen ranged pickle sen onu harrasla.Zaten ranged champlarla last hit yapamiyorsan ne diyelim ki ?

Her gün 10-20 dk pratik yapacaksın adcde custom gamede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese teşekkürler söylediklerinizi uygulayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Siriusblk

Evet dostlar boyle bi sorunum var dk 20de 100 farm anca yapıyorum. En basta guzel güzel yaparken farmimi adam harraslamaya başlıyor dk10 dan sonra kopuyorum farmdan kill almaya çalışıyorum. Cunku oyle yapmazsam karsimdaki kim olursa olsun o kadar harrasdan sonra bi combo yapip öldürüyor. Ya da farm yaparken pushlayip yapamiyorum bu sefer. Ne önerirsiniz?

Karşına at bir tane bot,saatlerce last hit yap.Ben böyle öğrendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrystalPhoénix

quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

quote:

Her gün 10-20 dk pratik yapacaksın adcde custom gamede

Adc oynamıyorum ki ranked da bazen sadece o kalıyor diyorum support olayım birader bırak, yok adc oynayamıyorum diyo -.- Mecbur olmasam adc oynamam zaten.

• Rangedse melee almamaya çalış, ikiniz de melee ise ve rakip daha iyi bir harass gücüne sahipse.Skiller ile minyon grubuna hasar vermeye çalış ya da olduğun yerde kal, sadece son vuruş yap.Böylece pushlamamış olursun.
  • Mid oynuyorsan zed ve syndra ile çok kolay farm yapabilirsin.farm yapman oynadığın şampiyonun atak animasyonunun zamanlamasına alışmanlanla doğru orantılı olarak artacaktır

• 20 dakikada 100 çokta kötü değil.Bende eskiden öyleydim şimdi 20dk 170 falan oluyo.Ama alısırsın,yavas yavas o harras ile farm arasındakı ınce cizgiyi yakalarsın sıkma canını.Öyle aşırı farm odaklı oynamakta her zaman işe yaramaz.
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.