Şimdi Ara

Farklı şehirde okumaya gidip pc götürmemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PC sayesinde eskiden sosyal bir kişi olan ben gerçekten asosyal,bi nebze sosyal fobi belirtileri gösteren birisi oldum çıktım.Özellikle yazın baya sarıyor bu beni,içinden çıkılmaz bi ruh haline giriyorum.Şuan İzmirdeyim.Üniversite okumaya Ankara'ya gideceğim 2 ay sonra.Oraya bilgisayar götürmemeye karar verdim.Çünkü gerçekten zamanımı yiyor,asosyalleştiriyor,mal birine döndürüyor beni.

İnternetten olan işlerimi telefondan hallederim herhalde.Bilgisayarı hayatımdan en azından 4 seneliğine çıkartmaya kararlıyım. Yararı olur mu dersiniz?

• Eger okuluna hicbir yarari olmayacaksa neden olmasin. Yani autocad vs gibi derslerde isine yaricak bisi yoksa goturmeyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilişe katılmak istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam saat 8'den 2'ye kadar odadaki tüm arkadaşların bilgisayarda takılırken origami yaparsın. Ayrıca hocalar ilk haftadan hayvan gibi makaleler verince merkeze inip net kafede okursun. Süper fikir işte üniversiteli!
  • sseerrddaarr kullanıcısına yanıt
    hukuk okucam aga,makale cart curt yok diye biliyorum senede 2 sınav oluyor sanırm, netle alakalı bişey de yoktu heralde?
    götürürsem yine takılıp kalmaktan korkuyorum

napim götirimmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GangsterParty -- 11 Temmuz 2014; 7:28:36 >
  • GangsterParty kullanıcısına yanıt
    Hem hukuk okuyacağım diyorsun hem makale olmaz diyorsun. O bilgisayarın altındaki masa alev alacak. Öyle ödevler alacaksın ki kör olacaksın. En azından bizim üniversitede böyle. Sınav dönemi açmazsın bilgisayarı olur biter. Yoksa hem çok sıkılırsın hem de ödevlerde çok zorlanırsın. Baktın hala sadece zaman kaybı evine geldiğinde bırakırsın ama ilk gidişte böyle bir hata yapma
  • bu devirde bilgisayarsız olmaz :) hele ki hukuk ?

sen bilgisayarını götür fakat sadece işin düştüğünde ya da canın çok sıkıldığında aç. zaten sosyal medya , forum ve oyunlardan uzak durursan sadece müzik dinleme kısmı kalıyor sana , onu da telefondan halledersin. Yani onlşardan uzak durunca ister istemez pc den de sıkılır , kapatırsın.

ama yine de götür sen büyük ihtiyaç.
  • sseerrddaarr kullanıcısına yanıt
    okula devam zorunlulugu yok ki, ne alaka ödev ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator1993

Çekilişe katılmak istiyorum.

otomatiğe bağlamışsın hacı
  • ipad bir de kablosuz klavye alirsan bilgisayara ihtiyacin olmaz. fazla basinda da durmazsin.
  • Çok pişman olursun kardeş kargo Parana yazik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle götür çok pişman olursun sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyeymn

quote:

Orijinalden alıntı: predator1993

Çekilişe katılmak istiyorum.

otomatiğe bağlamışsın hacı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• GangsterParty kullanıcısına yanıt
    Sen bi git de o bahsedilen çimenleri hocalar otlatıyorlar mı otlatmıyorlar mı gör. Tüm liseliler üniversiteyi yatış yeri sanıyor. Haftada toplam 6 saat uyuduğum zamanlar oldu. Bu sekretarya için bile geçerli ki hukuktan bahsediyorsun. Ne diyeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.