Şimdi Ara

Farklı operatöre taşıma işlemi başlattık, hattaki tl leri çekti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, geçen gün taşıma işlemi başlattık, ama sonrasında hatta bulunan 150,01tl yi bir anda çekti, daha önceden borç yok.

Farklı operatöre taşıma işlemi başlattık, hattaki tl leri çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 17 Nisan 2025; 13:7:22 >

• Kalan ayların vergisini çekmiş
    Kalanı da Numaranı taşıdığın operatöre devredecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Bende öyle düşünüyorum ama normalde bunu yapmıyorlardı, faturalıda oluyordu bu olay ama faturasız hatta kalan tl ler bankaya iade ediliyordu.

Artık taşınsın da bakalım öyle mi olacak. Geçen yıl taşıdığımızda 14 olan vergiyi 28tl olarak aldı yılbaşına kadar. Yılbaşından sonra yeni yıl zammı ile 21tl ye döndü.

Telekomu çok iyi bilmediğimden sormak istedim.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

normalde de böyleydi .Hattında Tl varsa alıyorlar .yoksa devrediyorlar.

öylemi olacak bir şeyi yok olmuş zaten .

Temsilci tarafından mesaj geldi, keşke bunu ben talep etmeden yazsalar.

"Değerli Müşterimiz, Şirketimize ulaşan bildiriminize ilişkin gerekli incelemeler yapılmıştır. Hatınız üzerinde yıl sonuna kadar olan telsiz kulanım ücreti operatör değişikliği nedeni ile geçiş yapacağınız operatöre aktarılmaktadır. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz."

Bide bunun için talep mi oluşturdunuz Farklı operatöre taşıma işlemi başlattık, hattaki tl leri çekti 

Sitesine bakarsanız Yazdıklarınıza görürsünüz Farklı operatöre taşıma işlemi başlattık, hattaki tl leri çekti 

Bu telekomdan herşey beklenir, Normalde dün çekilde bakiye, resimdeki listede de harcamaya dair birşey yoktu yeni geldi, sonrasında bugün uygulamadan vergi borcunuz vardır ilk yüklemede düşecektir diye uyarı verince benim devreler hepten yandı.

Adamlar parayı hüpletip bide borçlu çıkartacaklar dedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Yaşayarak tecrübe etmiş oldunuz artık Farklı operatöre taşıma işlemi başlattık, hattaki tl leri çekti  operatör parasının peşinde napsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.