Şimdi Ara

Farklı marka Pan & Tilt kameraları tek programla izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,

    Şu aliexpress de bolca bulunan bebek kamerası diye de satılan pan&tilt dedikleri hareketli kameralar var ya. Bende o kameralardan farklı bir kaç marka var. Eve onlardan bir bebek bakıcısı sistemi kurmak istiyorum. Ama sorunum şu ki, her kameranın ayrı bir programı var. Kamerayı sağa sola oynattığımız, aynı zamanda kamerayı izlediğimiz vs.vs. Ama, işte sıkıntı şu, her kamera için ayrı program kullanmak hem kullanışsız hem de uygunsuz. Bir kameraya bakarken diğeri yok. Çık app den başka programa geç ordan görüntüle falan filan. Büyük dert. :)
    Ne yapabiliriz. Farklı cihazları da tek bir programla kullanabileceğim bir program var mı bildiğiniz? Ya da forumu karıştırırken gördüm. Belki pan&tilt yapamayacak olabilirim ama bütün kameraları görebileceğim bir sistem var mı? Forumda bazı arkadaşlar, port yönlendirme ile, bütün kameraları bir arada browser üzerinden izleyebilirsin gibi bir sistem yazılmış. Bir de bir kamerayı master olarak atayıp diğer kameraları tek bir kameranın programı üzerinden kumanda etmenin/izlemenin mümkün olduğundan bahsedilmiş. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.







  • Hocam onvif özelliği muhtemelen vardır kameralarınızda nvr cihazı yada pc için nvr yazılımları ile halledebilirsiniz diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.