Şimdi Ara

farkında mısınız obp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • için kimse sesini çıkarmıyor. ulan herkes mi memnun?
    bilmiyorum bireysellik ne kadar doğru. ortada alenen bir problem var ve kimse ağzını bile açmıyor. çok garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a7xes -- 31 Temmuz 2018; 21:13:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun yüzünden tıp ellerimden kaydı gitti..

• Ben değilim herkesin çok iyi maşallah 92k dan 100k ya attı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp istesem şimdi hayatımda hiç sövmediğim kadar sövüyordum.
  • kimsenin sesini çıkarmaması çok ironik

• 500 kişinin önüne geçtim tşk obp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkarsakta birşeyler değişmiyor dünya zenginlerin mekanı
  • 11 K GERİ ATTI BU HAKSIZLIKTIR. ŞİŞİRME NOT VERENLERİN ALLAH BELASINI VERSİN .
  • Dostum ülkemize hoş geldin bu ülkede her şey düzgün ve sadece eğitim sistemi düzgün olsa emin ol el atarlardı fakat günlük hayatımızda iletişimden tut ekonomimize kadar her şey sorunlu SORUNLU bir türlü anlatamadık şu aptal sınavlar zeka ölçmüyor ya da çok başarısız olmak hayatınızın bittiği anlamına gelmiyor :) Ses çıkarmak sadece 3-5 kişi ile olmaz bir toplu protesto etmek gerekiyor :)
  • Sence bu kadar dandik mantar gibi ozel okul acilmasina izin veren adamlar birsey yapar mı buna ?

• 35kdan 40a geriletti...
  • Bence merkezi yani her okulda aynı olan bir sistemle ölçülmediği sürece okul puanlarının bir daha değişmeyecek bir biçimde sınavımıza etki etmesi yanlış. Beni 5 bin geri attı. Bazılarını daha da uç şekilde. Evet bir insan lisede çalıştıysa bu belli bir oranda avantaj sağlasın ona tamam ama mesela artık çoğunluğun obp’si yüksek. Ben eski mezun biri olarak çok yüksek bir hedef de koysam obp’min beni aşağı çekeceğini bilmek üzüyor ve bizde yanlış olan şu: sistemimizde her şey bir gün öyle bir gün böyle. Kaldı ki 4 yıl yatmana rağmen, düşük obp’ne rağmen o sınavda rakiplerini geçtiysen demek ki o yıl herkesten fazla çalışmışsın. Yani şans vs devreye girmedikçe bu böyle. Bilmiyorum bu konu kafamı karıştırıyor açıkçası, kimseye adaletsizlik olmasın istiyorum ama hassas bir konu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.