Şimdi Ara

Farkında mısınız? Milli takım Hollanda ile oynadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazıları dün maçı nasıl izlemiş anlamıyorum, Hollanda dünya 8.si. Türkiye ise yıllardır şikayet edilen şeyi bu defa başarmış takımın yarısı genç oyunculardan kurulmuş.
    Eğer hamit çok kötü oynamasa sağ kanadımız kırılmasa Hollanda gol falan atamazdı, 90dk boyunca o Hollanda 2-2,5 pozisyon zor buldu, bizim daha fazla şansımız oldu ama atamadık.
    tamamen skora bakıp konuşuyorsunuz ve rakip sanki andorra estonya gibi davranıyorsunuz.

takım rakibi durdurdu pozisyon buldu ama atamadı olay bu.

evet 2. yarı hamit yerine gökhan kesin girmeliydi, selçuk, nuri ya da tunay yerine sahada olmalıydı evet bunlar yanlışlar ama dünkü maçtan sonra Avcıyı asmak kesmek futbolun Fsinden anlamamaktır.

Nasııll??
  • Dün oynanan oyunda bir sistem var mıydı? Ümit verdi mi? Orta saha da top tuttuk mu? İleriye organizasyon yaparak çıktık mı?

Bunların cevabını da verinde neye göre yorum yaptığımız belli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: marophat

Dün oynanan oyunda bir sistem var mıydı? Ümit verdi mi? Orta saha da top tuttuk mu? İleriye organizasyon yaparak çıktık mı?

Çok iyi kontra yapıyoruz..Oyuncularımız hızlı olmamasına rağmen..Hollanda deplasmanında İspanya haricinde hangi takım top tutabilir kolay kolay neyin kafası bu?

Orijinalden alıntı: Barbar

Hollanda ile oynadık.

bak kendin de demişsin

Orijinalden alıntı: Krj1c2

quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Dün oynanan oyunda bir sistem var mıydı? Ümit verdi mi? Orta saha da top tuttuk mu? İleriye organizasyon yaparak çıktık mı?

Çok iyi kontra yapıyoruz..Oyuncularımız hızlı olmamasına rağmen..Hollanda deplasmanında İspanya haricinde hangi takım top tutabilir kolay kolay neyin kafası bu?

Hırvatistan, İtalya, Almanya, Portekiz, Rusya, Brezilya, Arjantin, ayağında top tutan, ileriye top yapan takımlara örnektir.
  • Hollanda eskisi gibi degil kac mactir kaybediyorlar zaten, berbar oynuyolar sende bunun farkinda misin?
  • şu Türk insanının ezilmişlik psikolojisinden gına geldi,dün akıllı oynasaydık yenerdik hollandayı ama aptalca hatalar yaptık gruptan lider çıkmak için diğer bütün maçları kazanmak için mücadele etmeliyiz,iyi konsantre olursak gruptan lider olarak çıkarız yeterki avcı marjinal farklı olucam diye aptalca denemeler yapmasın

Janmaat,İndi,Willems,Clasie,Narsingh,Van Rhijn falan oynuyordu takımda

Eğer teknik ekip düzgün izleyip doğru oyuncularla çıksaydı rahat yenerdik açık söylüyorum.
  • o büyüttüğün hollanda avrupa şampiyonasında 0 çekti herkes hollanda gruptan lider çıkacak derken ben 3 maçtada hollanda nın yenileceğini bilip iddaa dan para kırdım.çünkü ne mal olduklarını biliyorum.ha bizim takımdan da hiçbir beklentim yok.elin zencisi aşırttırma atarken senin arda n 7 m kaleye topu atamazsa kazanamazsın tabi.mazeret e gerek yok.dünkü hollanda yı yenemiyorsan en önemli oyuncunu oynatmıyorsan bu iş bitmiştir.estonya da çakacak bize.
  • ben hayatım boyunca o maçtaki hollanda kadar kötü bir hollanda görmedim. o canavar robben olmasa pek bir numaraları yoktu. o eleman durdurulamadı resmen. 3 kişiyi duman etti yan tarafta. sırf gsli diye hamit hatalar yapmasa demiş konuyu açan arkadaş ama diğer kanattan geldiler mi hiç? ayrıca yakaladığımız pozisyonların en az bir kaçını değerlendirebilseydik yediğimiz gollerin üstünde gol atmış olurduk rahat. abdullah avcı gibi iyi bir td nin forvet oyuncusu alarak gol attırmaya çalışması hiç inandırıcı gelmedi bana. gol atacak oyuncuya sağlam paslar sallayacak birilerini almadıktan sonra mevlüt-burak-umut üçlüsünün sahada olması hiç fayda sağlamadı. abdullah hocanında direk hatası vardı mağlubiyette yani. takım defansta ve orta alanda hiç oyun kuramadı. topu ileriye taşıyamadı. sadece kontra ataklarla bir şeyler yapmaya çalıştık. zayıf defansını kullanamadık hollandanın.

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

quote:

Eğer hamit çok kötü oynamasa sağ kanadımız kırılmasa Hollanda gol falan atamazdı, 90dk boyunca o Hollanda 2-2,5 pozisyon zor buldu, bizim daha fazla şansımız oldu ama atamadık.

Doğru söyle golleri izlemedin değil mi ? Sadece maçı açtığında Robben Hamit'i geçip duruyordu sende buna dayanarak gollerin oradan geldiğini düşündün

A y-Yıldızlı ekibimiz Hollanda'ya 2-0 yenilirken Amsterdam Arena'nın tribünlerinde maçı en az bizim kadar heyecanla izleyen eski bir dost vardı. Yıllarca Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı çalıştırarak Türk futbolunun içinde yaşayan ve adeta bizden biri olan Daum. Alman çalıştırıcı, Takvim'e hem Fenerbahçe'yi hem de A Milli Takım'ı değerlendirdi. Daum, A'dan Z'ye birbirinden ilginç açıklamalar yaptı.

HAMİT OFANSİF OLARAK İYİYDİ
    Daum, "Türkiye 45 dakikada 3 pozisyon buldu sıfır gol, Hollanda yarım pozisyon buldu bir gol. Oysa Türkiye için bu maç bir şanstı. Çünkü hiçbir zaman Hollanda'yı bir daha böyle yakalayamazsınız" dedi. Hamit Altıntop'un ofansif anlamda iyi oynadığını vurgulayan Daum, "Ama karşısında Robben gibi bir oyuncunun olması onun şanssızlığıydı. Her 2 gol de Hamit'in kanadından geldi. Gökhan Gönül geride, Hamit onun önünde oynamalıydı. Abdullah Avcı nedense bunu göremedi. Emre-Nuri değişikliği de gereksizdi. Selçuk konusunda ise bir şey diyemem. Bir yenilgiyle umutlar hiçbir zaman bitmez. Ama bu mağlubiyetlerden ders almamak umutları bitirir" diye konuştu.

SELÇUK KARARI ELEŞTiRiLMESiN
    Alman teknik adam Daum Abdullah Avcı'nın Selçuk'u Hollanda maçında kulübede oturtmasının onun tercihi olduğunu söyledi. Tecrübeli hoca, "Bu karar için Abdullah Avcı'nın eleştirilmesini doğru bulmuyorum" dedi.

GÖKHAN GÖNÜL OYNAMALIYDI
    Daum Türk Milli Takımı'nın Hollanda ile oynadığı karşılaşmada Gökhan Gönül'ün oynatılmamasının yanlış bir karar olduğunu ifade etti. Alman hoca, "Gökhan gibi bir oyuncunun yedek kulübesinde oturmasını hayretle karşıladım. Bu maçta Gökhan oynamalı önünde de Hamit olmalıydı" dedi.

bak Daum'da maçı izlememiş ve aynı benim gibi düşünüyor.

Hollanda çok kötüymüş çok zayıfmış.. onları kötü oyuna iten milli takımın tarzıydı şunu bile göremiyorsunuz.

grup maçları devam ediyor seneye göreceğiz hollanda kaç maç kaybedecek,grupta kaçıncı olacak bu berbat hollanda..

Nasııll??

• Hollanda'nın Dünya 8.'si olduğuna aldanmayın, son zamanlarda çok kötüler.Bkz:Euro 2012

Orijinalden alıntı: aaksu

ben hayatım boyunca o maçtaki hollanda kadar kötü bir hollanda görmedim. o canavar robben olmasa pek bir numaraları yoktu. o eleman durdurulamadı resmen. 3 kişiyi duman etti yan tarafta. sırf gsli diye hamit hatalar yapmasa demiş konuyu açan arkadaş ama diğer kanattan geldiler mi hiç? ayrıca yakaladığımız pozisyonların en az bir kaçını değerlendirebilseydik yediğimiz gollerin üstünde gol atmış olurduk rahat. abdullah avcı gibi iyi bir td nin forvet oyuncusu alarak gol attırmaya çalışması hiç inandırıcı gelmedi bana. gol atacak oyuncuya sağlam paslar sallayacak birilerini almadıktan sonra mevlüt-burak-umut üçlüsünün sahada olması hiç fayda sağlamadı. abdullah hocanında direk hatası vardı mağlubiyette yani. takım defansta ve orta alanda hiç oyun kuramadı. topu ileriye taşıyamadı. sadece kontra ataklarla bir şeyler yapmaya çalıştık. zayıf defansını kullanamadık hollandanın.

hamit gs de eleştirecek kadar fanatik değilim, sen öyle yapıyor olabilirsin.adamlar zayıf kanadı buldu sürekli oradan yüklendi robben orayı otobana çevirdi, maç için pozisyon gereği bazen ter kanada geçti ama oradan hiç gelemedi.

hamit defansif olarak berbattır ofansı çok daha iyidir ama 1senedir oynamayan hamit amatör topçulara dönmüş,

3tane aynı tip forvetle kadro kurmuş, burak umut mevlüt hepsi fotokopi,kontra adamlar. bu arada burak oyuna girdi 10dkde 3kere ofsayta düştü 2 defa kendini attı.
    umut bütün maç ciğer patlattı yorulmadı ama burak 10dkde ileride kalacak kadar yoruldu.

avcının taktiği budur,farklı bişey bekleyemezsin, hızlı forvet koyar kontradan gol arar,bu sürpriz değil,tabi yeni futbol izlemeye başlamış kişiler için sürpriz olacaktır.

Nasııll??

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Evet kadrosunda 4 yıldız hariç sanı duyulmamış 18 yasında cocukların oynadığı, son Avrupa kupasında tek mac kazanamamış ve son hazırlık macında Belçika karşısında rezil olan Hollanda ile oynadık.

O 4 yildiz takimini alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.