< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 29 Ekim 2020; 11:29:7 > |
Turkcealtyazı da ingilizce altyazı halen var ama tr yok.İlginç gerçekten. |
Lost-Prison Break-Chuck-Heroes-Gossip Girl-FlashForward-The Pacific-Terminatör:Sarah Connor - Kyle XY - Dexter - Desperate Housewives - Fringe - Spartacus:Blood And Sand-Human Target-Band Of Brothers-Blue Mountain State-Persons Unknown Pretty Little Liars - The Prisoner-The It Crowd-Hung-The Lost Room-Breaking Bad-V-The Big Bang Theory-The Pillars Of The Earth - Hellcats - Boardwalk Empire-The Event - The Vampire Diaries-The Walking Dead - Shameless - Glee - Game Of Thrones -Pushing Daisies -Terra Nova-Arrow -Vikings-The Originals-Defiance-Hannibal-True Detective - Fargo - Sherlock - Da Vinci's Demons-Homeland-House of Cards-Better Call Saul-Daredevil-Narcos-Billions-Taboo-Punisher-Mindhunter - Dark-Black Mirror-Safe - Sharp Objects-Maniac–Love Death Robots–Chernobyl-Lucifer - Peaky Blinders - The Boys - See - The Mandolarian -You - Raised by Wolwes - The Queen's Gambit
|
Altyazı niye geç çıkıyor bu kadar ya? Sezon çöp olduğu için önemsemiyorum da bu kadar gecikme de can sıkıcı. |
_____________________________ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kültürlü görgülü anlayışlı çok meziyetli bilgili okumuş anlayışlı bir gencim. Kendi işimi kendim yaparım, herkesle iyi geçinirim (bundan kuşkuluyum), açık taraflarımı kapatırım (?), yanlış taraflarımı düzeltirim (çamaşırlarımı yıkarım, söküklerimi dikerim; hiç adam olmayacaksın sen M.C.)...
|
Kültürlü görgülü anlayışlı çok meziyetli bilgili okumuş anlayışlı bir gencim. Kendi işimi kendim yaparım, herkesle iyi geçinirim (bundan kuşkuluyum), açık taraflarımı kapatırım (?), yanlış taraflarımı düzeltirim (çamaşırlarımı yıkarım, söküklerimi dikerim; hiç adam olmayacaksın sen M.C.)...
|
İzlenmesinde bir şey yok da haftalık olduğu için izleniyor. Yığılmış olsa devam etmezdim kesinlikle. Ya da 2-3 aya yayardım muhtemelen. |
Lost-Prison Break-Chuck-Heroes-Gossip Girl-FlashForward-The Pacific-Terminatör:Sarah Connor - Kyle XY - Dexter - Desperate Housewives - Fringe - Spartacus:Blood And Sand-Human Target-Band Of Brothers-Blue Mountain State-Persons Unknown Pretty Little Liars - The Prisoner-The It Crowd-Hung-The Lost Room-Breaking Bad-V-The Big Bang Theory-The Pillars Of The Earth - Hellcats - Boardwalk Empire-The Event - The Vampire Diaries-The Walking Dead - Shameless - Glee - Game Of Thrones -Pushing Daisies -Terra Nova-Arrow -Vikings-The Originals-Defiance-Hannibal-True Detective - Fargo - Sherlock - Da Vinci's Demons-Homeland-House of Cards-Better Call Saul-Daredevil-Narcos-Billions-Taboo-Punisher-Mindhunter - Dark-Black Mirror-Safe - Sharp Objects-Maniac–Love Death Robots–Chernobyl-Lucifer - Peaky Blinders - The Boys - See - The Mandolarian -You - Raised by Wolwes - The Queen's Gambit
|
_____________________________ |
Nasıl sevmediğinizi sezon başından beri anlamlandırmaya çalışıyorum ve her seferinde başarısız kalıyorum. Şu inanılmaz ötesi 8. bölümden sonra yorumlarınız hala aynı mı en çok onu merak ediyorum. Sezon sıralaması 2>1>4>3 şeklinde şu an bana göre. |
@Tommy Shelby Henüz 3 sezon izlemiş biri olarak sıralamam 1>2>>3 3 gerçekten sıktı beni telefonla oynayarak izledim ama klasik Fargo son 2 bölüm yine kendini izletti. |
"Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
|
3. sezonu beğenmeyenler Fargoya popüler kültür vesilesiyle başlamıştır. Gerçek Fargocularla aynı cümlede anılmaları bile abestir. Bu malum şahıslar dava adamı olmak yerine devrin adamı olmayı tercih etmiştir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim ! > >
![]() |