Oncleikle merhaba bu sorun bana 2 kere yasandi . Sorunum su: Mous um hareket etmiyor (laptop kulaniyorum maos taktim ondan bahsediyorum) fakat mous3 . mous2 . mous1. tuslari calisiyor Ilk sorunl karsilastigimda babam yapmisti simdi yine karsilastim ve baska cozumu var mi diye merak ettim . Logitech in bir fare si ama model ini unutttum . iicini actigimiz falan icinde garanisi bozuldu . bu yuzden garantiye de gonderemiyorum . Oyun lari zaten zar zor oynarken simdi hic oynayamiyorum eskiden bir sey yapip iste daha yavas oluyor fare ama yine de calisiyordu simdi Hic oynayamiyorum / :d sorunun cozumunu solerseniz sevinirim . ama bilmiyoraniz ve ya solemiyorsaniz da caniniz sagolsun ne diyeyyim . zaten yeni bir mous almyi dusunuyordum aldigim mous un 2 kati kadar 60 tl lik falan . Bir oyuncu mous u almayi dusundum . Bi de Ben im bilgisayarim laptop yani oyun icin pek iyi digil ama yine de Tf2 de falan son ayarlarda 40 fps falan aliyor :) . sunu sorcaktim Lenova G780 de MXM-11 var mi ? varsa da oyun icin bir ekran karti onerirmisiniz . (SSD kulaniyorum kendimiz aldik ve taktik yani SSD ye gore olursa iyi olur :D )