Şimdi Ara

Far Cry New Dawn Türkçe Yama v 3.00 [OyunÇeviri] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
5
Favori
6.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • byflash kullanıcısına yanıt
    Abi, Ahmet şöyle yapıyor: çeviri bedavaysa tool da bedava çeviri paralıysa tool da paralı. O açıdan illaki söylemiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 12 Temmuz 2019; 12:6:34 >
  • olay biraz yanlış anlaşıldı galiba ilk elden yamayı alan ve oyunu bitiren birisi olarak açıklamaya çalışıyım bence adamların paralı yapmak gibi bi dertleri yok sadece yanlış zamanda duyurdular ben yamayı aldım kendilerinden aldığım zamanda adem akdoğan demişti yama halen test edilmedi ben test edip yayınlayacağım diye bende oynarken gördüm ki öyle çok bariz hatalar olmasa da yama test edilmemiş baştan sona oynayıp test edilmesi lazım bilseydim ben test ekibine katılırdım şuana kadar çıkmış olurdu yama ben biraz far ccry delisi birisiyim harita ayak basılmadık yer bırakmadım bu oynadığım süre zarfında keşke ben ekibe dahil olsaydım da bu konuşmalar yaşanmamış olsaydı ama dediğim gibi ben oyun çevirinin kesinlikle yamayı satmak gibi bi niyetleri olduğunu düşünmüyorum öyle olsaydı her yerde gelin twitche abone olun derlerdi ben yayına gidince duydum bu olayı ve öyle aldım yamayı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ekselansları_

    olay biraz yanlış anlaşıldı galiba ilk elden yamayı alan ve oyunu bitiren birisi olarak açıklamaya çalışıyım bence adamların paralı yapmak gibi bi dertleri yok sadece yanlış zamanda duyurdular ben yamayı aldım kendilerinden aldığım zamanda adem akdoğan demişti yama halen test edilmedi ben test edip yayınlayacağım diye bende oynarken gördüm ki öyle çok bariz hatalar olmasa da yama test edilmemiş baştan sona oynayıp test edilmesi lazım bilseydim ben test ekibine katılırdım şuana kadar çıkmış olurdu yama ben biraz far ccry delisi birisiyim harita ayak basılmadık yer bırakmadım bu oynadığım süre zarfında keşke ben ekibe dahil olsaydım da bu konuşmalar yaşanmamış olsaydı ama dediğim gibi ben oyun çevirinin kesinlikle yamayı satmak gibi bi niyetleri olduğunu düşünmüyorum öyle olsaydı her yerde gelin twitche abone olun derlerdi ben yayına gidince duydum bu olayı ve öyle aldım yamayı
    Bu ne saçma bir savunma satmak gibi amacı yok ise neden abone olanlara veriyor?
    Oyunçeviri duyuru yaparken ilk başta böyle bir şeyden haber etmedi?
    Twitch yayını duyurusunda bile "gelin izleyin indirin oynayın" diye yazdılar insanlar o yayına gitti istedi ama abone olanlara verildi sadece.

    Ben yamaların ücretli olmasını savunan biriyim zaten.
    Ancak hiç ortada böyle bir şey yokken ücretli olarak önce sunulmasını bir süre sonra ücretsiz yayınlanmasını anlamıyorum.
    Baştan söylersin şu fiyat diye alırsın ya da almazsın.
    Ücretsiz yamaların önemli destekçisi değil miydi Oyunceviri ne oldu şimdi? Twitch abonelikle "söylendiği gibiyse" yama satmakta neyin nesi? Savunulacak bir tarafları yok bu son hareketle. Bugüne kadar ki tüm emekleri içinde saygılar ama bu saatten sonra onlarda "ücretli çeviri" yapan grup olmuşlardır başka açıklaması yok bunun.




  • celikeins kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bütün forum üyelerine saygılar.
    Biz yamayı ücretli yapmadık bunu zaten aslında herkes biliyor fakat işine geldiği gibi algılıyor.
    Facebook üzerinden Duyuru yapıp dağıtımını yapmak için de yazıyı yazan benim.
    Son dönemlerdeki durgunluğu atlatmak ve insanlarla konuşmak için bir çok sefer bu daveti gerçekleştirdim ben.
    Gelen herkese de elimden geldiğince yardımcı oldum. Gerek yamaların yenilenmesi, gerek linklerin yenilenmesi gerekse yeniden yükleyerek teslim edilmesi.
    Yayına gelen ( ilk duyuruda )kişilere zaten link verdim ve zamanladım. 2 kişi geldiği için sadece onlar indirdi.
    Sonrasında insanımızın zihniyetinin "Nasılsa siteye ekleyecekleyeceksiniz, ne gerek var?" şeklinde çalıştığını görünce bir proje için böyle bir uygulama yaptım.
    Projem de Bir kaç büyük yayıncı ile görüşerek yayınlarında New Dawn'ı Türkçe yama ile oynamaları ve Oyun Çeviri'nin ismini konuşmalarını istemekten öte birşey değil.
    Sonrasında zaten yamayı siteye ekleyerek millete dağıtacağız.

    Ahmet Hocam,
    Sizden toolu aldık lâkin çalışmadığını da belirtmek isterim. İşlerinizin yoğunluğunu düşünerek başka bir arkadaşımızın yardımıyla tools değişti ve import işlemini gerçekleştirebildik.
    Keşke bu şekilde yorum yapmaktan önce bir sorsaydınız "Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz ?" diye.
    Bizim sizinle hukukumuz çok eskiye dayanıyor ve çok yardımınızı gördük. Bunu inkar da etmeyiz vefasızlık da etmeyiz. Lâkin önce bize sorsaydınız biz zaten cevabı size iletirdik.

    Tekrardan Belirtmek istiyorum ki Yama ücretli değil. Sadece bir süre sonra site üzerinden dağıtılacak. O süreye kadar beklemek istemeyen "Test önemli değil sen yamayı ver" diyecekler için böyle bir uygulama yaptım. Hatalı görüldüysem de affola.

    Saygılarımla
    Adem AKDOĞAN




  • Samimiyetten uzak açıklamalar , yamayı aldığını söyleyen arkadaş gelip burada ; benden duymuş olmayın ama abone olanlara veriliyor herkese bahsetmeyin yayılmasın gibi ifade kullanıyorsa kimse içtenlik ve samimiyetten bahsetmesin şu olaylara bak ya şaka gibi resmen , şu yama projelerinde güven kavramı da sona erdi herkes bir şeylerin peşinde
    .Fuat bey size de katılıyorum
  • Zorbey046 Z kullanıcısına yanıt
    Tabi ki istediğinize inanmakta özgürsünüz.
    Kısa bir süre sonra söylediklerimin doğruluğunu gördüğünüz zaman özür dilemenizi de bekleyeceğim.

    Saygılarımla
  • YasakLi kullanıcısına yanıt
    Aracta sira sorunu vardi ilk verdigimde. Omer abi soyledi hatayi ve duzelttim araci.
    OyunCeviri hep ucretsiz cikardigi icin benim aklimin ucundan gecmedi ucretli olacagi. Sonucta yama sizin ve istediginiz gibi yayinlayabilirsiniz.
    Ama benim bozuk araclara da ihtiyaciniz olmaz artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celikeins kullanıcısına yanıt
    Ahmet Hocam Lütfen bu şekilde ithamlarda ya da kırgınlıklarda bulunmayalım.
    Ömer abinin zaten bilgisi de var konu hakkında. Ben sormanızı beklerdim açıkcası. Bu şekilde önyargılı davranmanızı beklemezdim.
    Sizin bozuk araçlarınızı gibi bir ithamda bulunmadım. Algıda seçicilik yapmanız yakışıksız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YasakLi

    Tabi ki istediğinize inanmakta özgürsünüz.
    Kısa bir süre sonra söylediklerimin doğruluğunu gördüğünüz zaman özür dilemenizi de bekleyeceğim.

    Saygılarımla
    Adem bey bir çok proje de emeginiz geçmiş ve yardımınız dokunmuştur hepimiz biliriz mesele şu ki ; bu projenin en başından beri biliyordunuz ki sizin bahsettiğiniz yayında olan hadise de ki arkadaşlar gibi tek amaçları insanları eleştirip saygısız davranmak olan bu şahıslar karşınıza çıkacaktı illa ki.Bu sebep den dolayı abonelere özel hale getirdiniz yamayı , madem öyle en başından yamanın ücretli olacağını açıklayıp belli şartlar getirseydiniz biz de ona göre sizden umutla yamayı bekler yahut beklemezdik o arkadaşları temsil eden kesim için gerekli cevabı böyle de verirdiniz.Şimdi benim gibi düşünen herkesin güveni ve hevesi kırıldı , bir proje başladıktan sonra hele ki bitmeye yakın alınan kararlar oyuncu arkadaşlar da böyle tepkilere neden oluyor sonuç olarak mesele yamanın ücretli ya da ücretsiz olmasından çok bu söylenilen verilen sözlerin tutulmayıp başka arayışlara girilmesi yamayı bekleyen insanlar da böyle olaylardan sonra hayal kırıklığı yaşıyor




  • Zorbey046 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam ben derdimi anlatamıyor muyum ?
    Diyorum ki Bir projemiz var ve Yama sitemize ÜCRETSİZ bir şekilde dağıtılması için eklenecek.
    Yayıncı arkadaşlarla görüşüyorum ve dönüşlerinin akabinde oynadıktan sonra açık bir şekilde siteye eklenecek.
    Bu süreci beklemek istemeyen arkadaşlara da böyle bir alternatif uyguladık.
    Ben hiç bir zaman ücretli vereceğim demedim ki...
  • adam ücretsiz olacak yazmış daha ne üsteliyorsunuz.
  • Oyunun çevirisi bitmeye yakın Adem kardeşimle görüşmüştük. Facebook üzerinden yapılan tüm görüşmeler kayıtlı duruyor. Yamayı test etmek için paketlememi istedi. Çeviri aracında sorun olduğunu gördüm ve benim her zaman ki kurtarıcım Ahmet'ten rica ettim O da her zaman yaptığı gibi beni kırmadı ve çeviri aracındaki sorunu düzeltti. Paketlemeyi hallettim ve Adem kardeşime gönderdim dosyayı. Sonra aramızda geçen konuşma şu. Çevirinin ücretli olacağını düşünseydi kesinlikle söylerdi...

    Far Cry New Dawn Türkçe Yama v 3.00 [OyunÇeviri]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne çok büyüttünüz arkadaş ya. Oyunçeviri'nin emeğine saygım sonsuz, bu zamana kadar birçok Türkçe yamasını kullandım ama tartışması yapılan oyun Far Cry New Dawn yahu. 2012'de çıkan Far Cry 3'den beri hiçbir büyük değişime uğramamış, hikayesi vasat bir Far Cry 5 standalone oyunu. Testi yapılmamış kötü bir oyunun yaması abone olan 1-2 kişiye verildi diye harcadığınız enerjiye yazık. Buluttan nem kapıyorsunuz resmen.
  • byflash kullanıcısına yanıt
    Hmm yani yine Ahmet abinin Tool'u kullanılmış oldu aslında. Başkasının değil. Neyse yama zaten eminim yakında yine her zaman olduğu gibi ücretsiz yayınlanacaktır. Aslında geç gelmesi benimde işime geldi biraz. Yoksa FC 5 konusu yine patlayacaktı :))
  • !!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E07C7FAFD -- 19 Aralık 2021; 17:27:14 >
  • Türkçe bilmeyen herkes burada mı toplandı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeminle gözlerim kanadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Yeminle gözlerim kanadı.
    Adem bey, Türkçe yamayı yaptığınızı duyunca sevincimden uçtum ve size PM attım. yalvarırcasına rica ettim,bana bu konuda yazılanları oku diye yanıt verdiniz, okuyunca anladım ki sizin niyetiniz farklı, çünkü bana ücretsiz verdiğiniz arkadaş twitch hesabından üye olarak sahip olabileceğimi yazdı, isterseniz o arkadaşın bana yazısının niçki ile birlikte ekran görüntüsünü de verebilirim, o adrese gittim, üye oldum, yasaklı niçki ile sizi buldum ve giriş yaptım, ancak yama ile ilgili bir şey bulamadım, abone ol bölümü vardı, aylık 4,99$
    Adem bey, siz bu parayı ödeyene mi yamayı veriyorsunuz?
    Yok hayır bu para yama için değilse, bu yamayı bazı kişilere verip bazılarına vermemekle burada adınızı duyurarak ilerisi için rant yatırımı mı yapmayı düşünüyorsunuz?
    Yok buda değilse bir iki kişiye yamayı ücretsiz vererek, benim o arkadaşın yazısına rastladığım gibi çeşitli sitelerde reklamınızı yapmasını sağlamayı mı düşündünüz?
    Sonuç olarak Adem bey, bu yollara başvurmanıza hiç gerek yoktu, doğrudan "Ben bu yamayı yaptım, ücreti şu kadar diye ilan edebilirdiniz.
    Ve son sözüm de şudur ki, belki bu yama ile ben ben benim gibileri yalvartarak Egonuzu tatmin etmek istiyor olabilirsiniz.
    Artık sizin yamanıza hiç ihtiyacım yok, ücretsiz yayınlasanız da almayacağım,
    Size iyi ego tatminleri diliyorum.
    Saygılarımla...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ekselansları_

    olay biraz yanlış anlaşıldı galiba ilk elden yamayı alan ve oyunu bitiren birisi olarak açıklamaya çalışıyım bence adamların paralı yapmak gibi bi dertleri yok sadece yanlış zamanda duyurdular ben yamayı aldım kendilerinden aldığım zamanda adem akdoğan demişti yama halen test edilmedi ben test edip yayınlayacağım diye bende oynarken gördüm ki öyle çok bariz hatalar olmasa da yama test edilmemiş baştan sona oynayıp test edilmesi lazım bilseydim ben test ekibine katılırdım şuana kadar çıkmış olurdu yama ben biraz far ccry delisi birisiyim harita ayak basılmadık yer bırakmadım bu oynadığım süre zarfında keşke ben ekibe dahil olsaydım da bu konuşmalar yaşanmamış olsaydı ama dediğim gibi ben oyun çevirinin kesinlikle yamayı satmak gibi bi niyetleri olduğunu düşünmüyorum öyle olsaydı her yerde gelin twitche abone olun derlerdi ben yayına gidince duydum bu olayı ve öyle aldım yamayı
    Bana dediniz arkadaşım, git abone ol yamayı al dediniz, gittim baktım ki Abone ücretli, Siz sağda solda başka sitelerde bana yaptığınız gibi insanları mı Adem beye yönlendirmekle görevlendirildiniz ?




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.