Şimdi Ara

Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
14
Favori
27.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Official Overview Trailer

    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU] IGNyoutube
    Watch the latest trailer for Far Cry 6 for a deep dive and look at the world of Yara, gameplay, and the story revealed so far. In Far Cry 6, you join a modern guerilla uprising as Dani Rojas--who is on a path to take down Yaran Dictator, Antón Castillo. Far Cry 6, the upcoming open-world first-person shooter game, launches on October 7, 2021. #IGN #Gaming #FarCry6
    https://www.youtube.com/watch?v=qhoEO17zeuc


    HARİTANIN BÜYÜKLÜĞÜ ( ÇOK BÜYÜK DİĞER FAR CRY'LARA GÖRE)

    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU] Rubhen925youtube
    Far Cry 6 - Game World Map (Full Map of Yara) [Far Cry 6 Gameplay, Far Cry 6 map, Far Cry 6 game map, Far Cry 6 world map, Far Cry 6 full map of yara, Far Cry 6 PC] This is my coverage of the Far Cry 6 Ubisoft preview on PC with No Commentary. This is the map of Yara in Far Cry 6. My footage at the end of my session got corrupted so this was recorded by Ubisoft. They are pretty sly. They don't go into detail on some areas haha. Spoilers and all. ►NOTE - Thanks to Ubisoft for the capture of this gameplay! ►Join this channel to get access to perks - https://www.youtube.com/channel/UCu22...​ ►Streamlabs Donations, Tips, etc - https://streamlabs.com/chivarubhenrm/tip​ ►Discord: The Hunter's Dream - https://discord.gg/AXyF5gV​ ►Twitter: @raijumc - https://twitter.com/raijumc​ ►NOTE - Outro Music credit goes to my friends Black Creek Reign: Twitter - https://twitter.com/blackcreekreign​ Spotify - https://open.spotify.com/artist/2pIGo​... FB - www.facebook.com/blackcreekreign Website - www.blackcreekreign.ca #FarCry6 #FarCry #Gameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=ZVGjJDMuf9k&t=1s


    SİLAHLAR VE GELİŞTİRMELER (NEW DAWN'DA OLAN KAYNAK TOPLAMA OLAYI'NI DA GELİŞTİRİP EKLEMİŞLER GİBİ VE MUHTEMEKEN NEW DAWN'DA OLAN BAŞKA ÖZELLİKLERİ DE ALMIŞLAR)

    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU] Zanar Aestheticsyoutube
    Subscribe ➜ http://bit.ly/2oUkw8n Far Cry 6 2021 Full Game version, all weapons showcase as well as unique weapons from Ubisoft Private event, special thanks to Ubisoft for inviting me Far Cry 6 is releasing on 7 October 2021 / 07.10.2021 on PC, playstation 5, 4, and Xbox Series X / S Far Cry 6 takes place on the fictional Caribbean island of Yara, which is inspired by Cuba and described as "the largest Far Cry playground to date" and "a tropical paradise frozen in time". It is ruled by "El Presidente" Antón Castillo (Giancarlo Esposito), a fascist dictator with full control over the island. Castillo is guiding his son Diego (Anthony Gonzalez), who is unsure of his own future, to follow in his footsteps. Esposito described his character as a leader "trying to empower the people to understand that they need strong leadership now", but is stuck in the middle of a revolution. Esposito further added "His father was a dictator before him and he wants to empower the people to take their country back. His goal is to use the resources that they have within the country to survive without allowing outsiders to come in and co-opt their scientists, their intellectual property, all of these things". Esposito continued that Antón is "trying to empower his son to take up his mantle and really embrace ideas that would allow him to see that soon he will probably be the next leader in this country". The player takes the role of a local Yaran named Dani Rojas, a former soldier in the Yaran armed forces turned guerrilla soldier fighting for freedom who attempts to restore their nation to its former glory. The player can select Dani's gender at the start of the game. Twitter: https://twitter.com/ChrisZanar My Products / Shop : https://teespring.com/stores/zanar-store Join this channel to get access to perks: https://www.youtube.com/channel/UCfVhjM2_XVvO5eGbOK-MO0A/join Channel description / Info: All gaming videos on my channel are my original content which I create myself or record myself playing games then edit them in a way to enhance the viewers experience and provide best possible quality content. I also do unboxing videos and reviews of games, I do not allow for my content to be uploaded or used without my permission. you can contact me on my twitter page listed above for any queries.
    https://www.youtube.com/watch?v=bWCWHqwhf7M




  • Sarohan kullanıcısına yanıt

    Üs geliştirme vs doğru hocam ama ittifak sistemi eğer fragmanda dedikleri gibi olursa olduğu gibi Valhalla dan almışlar demek. Bende onu kast etmiştim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan görev veya etkinlik diye başka oyundan içerik eklemişler şaka gibi.


    Watch Dogs 2'de binaların tepesine çıkarak sprey boya ile işaretimizi bırakıyorduk, bu oyuna da eklemişler onu, bir yerlere tırmanıp spery boya ile düşmana ait olan tabelaları, yazıları kapatıyoruz.

  • Boş oyuna benziyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Klasik tembel ubi işte

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cyberpunk gibi robot npc ler olsa 90 derece açıyla dönseler 1 metre sonra kaybolsalar ama yok far cry hiç uğraşmadan yatırım yapmadan para kazandıkları bir seri oldu.
    Far cry 5 de hikayeyi ve DLC leri bitirdiğim halde açamadığım baya bir silah eklenti vardı mesela illa gerçek parayla gümüş bar satın almak gerekiyordu.

    Ozamanlar fc6 da fast travel için kredi kartı isterler demiştim bakalım görücez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 9 Eylül 2021; 15:42:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt

    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]  


    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Şu Far Cry evrenine 5. oyun ile giriş yaptım. Normalde sık tekrara düşen oyunları sevmeme rağmen bu oyundan nefret ettim her yerde spawn olan NPC'ler yüzünden. Metrekare başına adam koymuşlar. Bir yama veya ayar ile onu kaldırsak on numara oyun aslında ama işte. Far Cry 6'da bu olay kaldırılmışsa oynarım.

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Hocam sen çok yanlış oyundan başlamışsın Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]  .


    3.oyundan başla 5'in yüzüne bile bakmazsın.4.oyun bile 3.oyunun yanın da yavan kalıyor ki 5.oyun en rezili zaten.Tipik bir Ubisoft oyunu.Yeni çıkacak olan oyundan da fazla umutlu değilim ama atmosferi çok hoş görünüyor.

  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Ben de tam 4'ü indirmiştim, şans verecektim bir kez daha. 4 için 3'ün modern grafikli hali, üstüne hiç koymamışlar diyorlar. Bu yüzden 4'ten devam edeyim dedim ama yanlış mı yapıyorum Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]  

  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Ben 4den başladım 3ü oynamak istedim save sorunu sağolsun oynatmadı bende saldım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Hocam 3.oyun Far Cry'ın nirvana noktası, FC4 ise 3.oyunun hindistan skinlisi gibi. Üstelik FC3 de daha iyi bir açık dünya, mekan tasarımı ve karakterizasyon var iken 4.oyunda bunlardan eser yok. Yine FC4 dursun eğer yeriniz varsa birde FC3 indirin önce onu bitirin.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Zamanında 3'ü az da olsa oynamış olsam emin ol direkt 3'e atlardım ama şimdi grafik olarak ön yargılı bakıyorum oyuna. Eğlendiremeyecek gibi duruyor. Hikaye kadar zevk vermesi de önemli benim için. İndirme veya depolamada sıkıntı yok da, karar vermekte zorlanıyorum 3'ü oynayıp oynamama konusunda. Ek olarak 3'te save sorunu da var diyorlar.

  • Endişeleriniz yersiz hocam. FC3'ü bugün açın inanın sırıtmaz grafik olarak çünkü zamanı içinde çok iyi bir grafikle gelmişti ve bugün kötü de durmuyor. Ubi'nin seriyi alıp getirdiği nokta atla deve değil grafik konusunda ama hikaye ve karakterizasyon konusunda bir düşüş olduğu aşikar FC3 den sonraki oyunlarda. Bugün onca çıkan FC oyununa rağmen bakın hala FC3 en iyi FC oyunudur. Bunun sebebini de siz oynayınca göreceksiniz. Save sorununa ise rastlamadım şahsen Steam den oynadım ben.

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    FC3 grafik açıdan biraz soğutuyor evet, artık 3 ün en iyi durduğu yer anılar.

    FC4 güzel dlc leride baya doyurucudur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 9 Eylül 2021; 18:34:14 >
  • FC6, Gold olmuş yani yapımı tamamlanmış. Ubi oyunları her halükarda Gold oluyor ama şimdiden Gold olması demek optimizasyona bir parça daha güzel eğilmeleri anlamına geliyor. Umarım optimize bir oyun çıkar.


    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU] Ubisoft Türkiyetwitter
    “#FarCry6'nın geliştirilmesi tamamlanarak "Gold" statüsüne ulaştığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. - 7 Ekim'de PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X|S'te görüşmek üzere.”
    https://twitter.com/UbisoftTR/status/1435996688032964612
  • Oyun Gold olduğuna göre artık 7 Ekim'de geliyor demektir.Çıktığı gibi oynamayı merakla bekliyorum.Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]  

  • Aynen öyle, vakti zamanında oynamadığım için şimdi oynamak gelmiyor içimden. Fallout New Vegas'ı da çok övüldüğü için aldım ama oynayamadım mesela.


    @Hudson51 Anısı olan oyunlar, üzerinden yıllar geçse de kendini oynatıyor. Eskiden oynadığım herhangi bir oyunu şu an oynasam gram sıkılmam. Ama oynamadığım oyun ise canım sıkılıyor.


    Neyse, konuyu dağıtmayalım Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]  

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    New vegası şuan başlasam bitiririm yine orjinal haliyle onun yeri ayrı.

    Doku paketiyle oynayın ama illa oynayın derim.

    https://www.nexusmods.com/newvegas/mods/43135




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 10 Eylül 2021; 12:22:31 >
  • Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU] Ubisoft Türkiyeyoutube
    Özgürlük mücadelesi henüz bitmedi. Danny Trejo ile Yara'da lezzetli taco'lar sunun, çakma bir Rambo ile Yara ordusuna karşı savaşın ve Stranger Things ortak çalışmasıyla Chorizo'yu baş aşağı dünyadan kurtarın. İlk günden itibaren haftalık isyanları ve özel operasyon görevlerini ücretsiz oynayın. Kendinizi Vaas, Pagan Min ve Peder Joseph'in yerine koyarak Far Cry 6 Sezon Kartı ile yeni roguelite oyun modunda kötü karakter arka planlarını yeniden yaşayın, 2021'in sonlarında çıkacak. Far Cry 6; 7 Ekim 2021'de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, Ubisoft Connect, Ubisoft+, Epic Games ve Stadia'da çıkacak. Hemen ön sipariş verin: https://farcry.com/buy Şimdi ön sipariş verin ve sadık Chorizo'nuz için ""Libertad Outfit"" kıyafeti ve düşmanlarınızı mezarlarında dans ettirecek silahlı bir disk fırlatıcı olan son teknoloji ""Discos Locos""u içeren Libertad Paketi'ne erişim sağlayın. Far Cry 6'yı takip edin: WEB SİTESİ: https://www.farcry.com INSTAGRAM: https://www.instagram.com/UbisoftTR FACEBOOK: https://www.facebook.com/ubisoft.turkey TWITTER: https://twitter.com/UbisoftTR
    https://youtu.be/CpV8MEA-TQI
  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Season Pass da ki Vaas, Pagan ve Father bölümlerini bildiğiniz metroidvania yapmışlar ve Ubi'nin bunu ne kadar eğlenceden uzak yaptığını hepimiz biliyoruz. Of ki ne of. 2 saatlik içerik metroidvania ve üs geliştirme ile 10 belki 15 saate kadar uzayacak...

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.