Şimdi Ara

Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
14
Favori
27.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Beklemeye gerek yok. :)


    Maalesef düşmanların üstünde can barlari var. Karakterler de pek hoşuma gitmedi. Bu ubisoftun son oyunlarındaki can bari ve itici punk karakter takıntısi bu oyunda da kendini gosteriyor. Umarım karakterlerin hepsi, hadi yakalim hadi yikalim ov yeah kafasında değildir. Benim gördüğüm e göre tam Far Cry New Dawn kafasında bir oyun yapmışlar. Bu ubisoftta şirket ici karışıklıkların olduğu döneme denk gelen tüm oyunlar aynı kaderi paylaşıyor. Bir tek Immortals Fenyx Rising istisna bu konuda.

    Tek olumlu yani oyunda daha fazla ara sahne olacak gibi. Anlamadığım kısmı ara sahneler grafiksel olarak acayip sekilde kotu gözüküyor. Neyse umarım bu ara sahne artışı skin satışını arttırmak için değil de hikayeyi umursadiklari içindir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • keremec kullanıcısına yanıt

    Biz yinede resmi oynanış videosunu bekleyelim çünkü bu video PC üzerinden kaydedilmiş ama oyunun hangi sürümüne ait olduğunu yada tam halinden mi kaydedildiğini bilemiyoruz.Bu akşam yayınlanacak olan Xbox sürümüne ait oynanış video kalitesi daha yüksek olur ve görsel durumu daha iyi görebiliriz.Muhtemelen bu videoyuda test için gönderilen birisi kaydedip paylaşmıştır çünkü kayıt kalitesi çok kötü ve PC üzerinden şu ana kadar hiç bir video paylaşmamışlardı.Benzer bir durum Valhalla içinde olmuştu ama orada sızdırılan video ile resmi video arasında görsel farklar vardı.Ara sahneler için bir şey diyemem ama bu şekilde çalışıyorsa teknik açıdan benim için yeterli,düşman can barlarını kapatabiliriz o sorun değil yeter ki oynanabilir düzeyde olsun.Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]  


    Ubi'nin oyunları belki kötü çıkıyor ama yinede toparlıyorlar.En azından güncelleme ile oyunu kötü hale getirmek yerine oynanabilir seviyeye getirebiliiyorlar.Örneğin Watch Dogs Legion,çıkışta o kadar kötüydü ki oynanamaz durumdaydı ama şu an gayet iyi düzeyde,hem tek kişilik hemde Online tarafı içerik olarak epey gelişmiş,teknik sorunlarıda çözülünce oyunu gayet iyi bir seviyeye getirmişler.Far Cry serisi genel olarak beğendiğim bir seri,bu nedenle yeni oyunuda çıkış günü oynayacağım en azından böyle liste dışı videolardan izlemek yerine ilk günden kendim deneyimlemeyi tercih ediyorum.


    Teşekkürler.


    Düzenleme:Video silinmiş.Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 31 Ağustos 2021; 2:8:59 >




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Ara sahneler oyunun resmi fragmanlarında da çok kötü gorunuyor. Resmen farklı oyunlardan alınmış gibi duruyor. Özellikle karakter modelleri ve ışıklandırma çok garip duruyordu fragmanlarda. Sanki oyunun konsept tasarımı için yapılmış şirket içi versiyonundan alınmış gibiydi görüntüler. Gameplayde sıkıntı yok gragikler gayet iyi, farcry5 de iyiydi zaten.


    Can bari kısmı ise gizli olması ile kapalı olması ayrı şeyler. Can barini gizlesen bile düşmanların canı aynı duruyor. Açıkçası oynayisi kötü etkiliyor. Division tarzı looter shooter sevenlerin hoşuna gidebilir ama mermi süngeri düşmanlardan nefret ediyorum ben. Piyasa zaten looter shooter dolu, bari farcry bu yönde gitmeseydi.


    Ben gameplayin farklı olacağını sanmıyorum. Ubisoft bu aralar sizintilarinbonune gecemiyor. Daha önce de yine farcry6 fragmanı sizmisti, çoğu yeri aynıydı fragmanlarin. Yayınlanan fragman sızan fragmanın düzenlenmiş ve eklemeler-cikarmalsr yapilmis hali gibiydi.


    Ubi oyunlarının toparladigi konusunda katılmıyorum. Özellikle çok buglu çıkıyorlar şu aralar. 2-3 gün önce watch dogs legion oynadım, 1 saate 2-3 tane Buga rastladım(araçların beton bariyerlerin içinden geçmesi gibi). Valhalla da öyle. 4-5 ay once de bugluydu, dlc için tekrar girdim hala daha görsel glitch dolu. Keza servis oyunu olarak da R6 Siege en kötü zamanlarını geçiriyor herhalde. Şimdi bile böyle hatalar olması kabul edilir değil bence. Kalite kontrolde bariz düşüş var. FarCry5 i ciktigi gibi oynamıştım ve sorunsuz bitirmiştim. Nedense 6 pek ümit vermiyor bu konuda. Patch gelmeden adam olmayacak başka bir oyun hissi veriyor bana. Gerçi erteleme de yedi ama bilemiyorum iste. Neyse bakalım umarım güzel bir şey çıkar.


    Legiona da başlayacaktım ama ana oyunda Aiden ve wrenchi görünce kafam karıştı önce DLC mi yoksa ana oyunu mu oynasam diye. Neyse oyunun konusunda yazarım onu, şimdilik dagilmasin farcry konusu :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 31 Ağustos 2021; 2:59:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • keremec kullanıcısına yanıt
    Ubisoft oyunları 1 sene geçmeden alınmamalı hem uygun fiyata düşüyor hemde içerik olarak daha da zengijleşiyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU] Ubisoft North Americayoutube
    Far Cry 6 Narrative Director Navid Khavari joins Ubisoft News to check out some explosive guerrilla action on Xbox Series X. See Chorizo the wiener dog, Guapo the crocodile, and Chicharrón the rooster use their unique talents to help the revolution in adorable and violent ways. This gameplay showcase takes place in the El Este Region and features combat with the improvised Resolver weapons and powerful Supremo backpacks, with a look at weapon customization and plenty of brutal machete takedowns. Far Cry 6 is launching on October 7 for Xbox One, Xbox Series X & S, PS4, PS5, Stadia, and PC. The Ubisoft News team keeps you up to date on the latest news and announcements from Ubisoft at http://news.ubisoft.com. Join Chris Watters, Chastity Vicencio, and Youssef Maguid live every Wednesday and Friday at 10:00AM PT as they play the latest Ubisoft games, dive into the Ubisoft+ catalog, and showcase special in-game events. ABOUT UBISOFT: Ubisoft is a leading creator, publisher and distributor of interactive entertainment and services, with a rich portfolio of world-renowned brands, including Assassin’s Creed, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s video game series including Ghost Recon, Rainbow Six and The Division. The teams throughout Ubisoft’s worldwide network of studios and business offices are committed to delivering original and memorable gaming experiences across all popular platforms, including consoles, mobile phones, tablets and PCs. For the 2019-20 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €1,534 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2021 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DdVZNkHbS8IA&q=EgQuLZpEGOCguYkGIhB_R10vNh4zalVaFsJglykUMgFy

    Canlı yayın saat 19:00 da başlıyor.Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]  

  • Valhalladaki gelişimden sonra far cry için umutluydum ama herşey aynı.

    Dokular efsane nede olsa 6 yıl geliştirilmiş bir oyun far cry 7 de yedi yıllık olur.Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]  


    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 1 Eylül 2021; 0:30:39 >
  • Yeni oynanış videosu canlı yayını an itibariyle sona erdi.Epey sürdü ama baştan sona izledim.İlk olarak bir kamp ele geçirme görevini gösterdiler ve bu sırada özel silahları ve karakter perklerini görme fırsatımız oldu.Anlaşılan oyunda bir build sistemide yer alacak çünkü hem silahların hemde karakterin özel perkleri,skiller ve zırhlar bulunuyor.Bunun dışında Chicharron isimli bir horoz eşliğinde bir yeri basma görevi vardı.Önceki oyunlarda olan Companion sistemi bu oyundada var ve hepsinin görünümünü özelleştirebiliyoruz.Horozdan sevimli bir köpeğe yada timsaha kadar kullanabileceğiniz hayvanlar bulunuyor.Yine bir çok çılgınlığı yapabileceğimiz bir oyun olacak gibi.Gizli ilerlemek yada aksiyonu belirlemek bizim elimizde.Silah sesleri ve kullanımı güzel,aynı zamanda özelleştirilebilir bir çok silah türü bulunuyor.Tek elli silahla diğer elde kalkan kullanımı gibi mekanikler var.Özel silahlarla beyzbol topu ile helikopter düşürme,havai fişek silahı ile ortalığı dağıtma yada EMP silahıyla çılgın şeyler yapılabiliyor.At sürüşünüde bir süre görme fırsatımız oldu.Helikopterden uçağa kadar bir çok araç kullanabiliyoruz.Yapay zeka yine aynı ve muhtemelende artık değişmez ama oynanış çok eğlenceli görünüyordu.


    Oynanış videosu XBox Series X üzerinden 1080p de önceden kaydedilmiş bir video üzerinden yayınlandı.Spoiler olmaması için daha çok kamp ele geçirme gibi yan görevleri gösterdiler.Grafikler 1080p yayın olmasına rağmen iyi duruyor ve uzak çizim mesafesi detaylıydı.Dün sızdırılan videolardaki gibi bir görsellik yoktu.Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]  PC sürümü yüksek çözünürlüklerde muhtemelen oyunun en iyi göründüğü platform olacaktır ve sistem gereksinimleri yakında açıklanacakmış.Oyun önceden açıklandığı üzere Ray Tracing,Variable Rate Shading ve FidelityFX Super Res(FSR) destekli geliyor.Ayrıca oyunda co-op desteğide olacak yani arkadaşlar ile birlikte görevleri oynayabileceğiz.Crossplay yok fakat Crosssave bulunacağı belirtildi.Yeni oynanış videolarıda ilerleyen süreçte yayınlanacak.Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 31 Ağustos 2021; 20:13:33 >




  • Kirazoğlu video yapmış.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K Oynanış Videosu


    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU] MKIceAndFireyoutube
    Far Cry 6 Walkthrough Part 1 and until the last part will include the full Far Cry 6 Gameplay on PC. This Far Cry 6 Gameplay is recorded in 4K 60FPS on PC and will include the full game, all endings and all boss fights. Huge thanks to Ubisoft for letting me try this early demo! Enjoy! If you liked the video please remember to leave a Like & Comment, I appreciate it a lot! Follow me on Twitter - https://twitter.com/MKIceAndFireMK SUBSCRIBE - https://www.youtube.com/channel/UC1bwliGvJogr7cWK0nT2Eag?sub_confirmation=1 Support MKIceAndFire and become a member - https://www.youtube.com/channel/UC1bwliGvJogr7cWK0nT2Eag/join Subscribe to MKIceAndFire to get all the new gameplay videos and walkthroughs of the latest games! #FarCry6 #Gameplay #Walkthrough
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DgBLzsknz3H0%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGObPuYkGIhD4F2AwpfJ9NvFw7i5tEnurMgFy
  • Yayınlanan yeni oynanış videolarına baktım da oyunda özellikle önceki oyunlara nazaran ele alınan güzel taraflar var ama her şeyden önce bu oyunda piyasada Far Cry türevi bir oyun olmadığından yine Far Cry 3'ü core mekanik olarak basıp geçmiş. Ghost Recon Wildlands ve Breakpoint den tanıdığımız detaylı karakter özelleştirme FC6 da da var ve üstüne ekip arkadaşımızı da özelleştirebiliyoruz. Oynanış kısmında ise klasik Far Cry. İyi savaş mekanikleri ve tonla basılacak mekan. Görev sunumları ise daha iyileşmiş gibi ama ötesi yok. Hala her şeyiyle Far Cry 3 kokuyor. Eğer bu oyun FC3 den sonraki oyun olsaydı belki zevk verebilirdi ama bu haliyle ilk günden satın alınacak bir oyun değil. Güzel indirime girdiğinde 100 TL altına alınır, tabi açık dünya oyunu seviyorsanız...

  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    klasik far cry çok büyük bir yenilik yok bence indirim dönemlerinde alınabilecek bir oyun olacak

  • Far cry 3den beri aynı animasyonlar aynı vuruş hissi karakterin direksiyonu tutması bile aynı bu kadar tembellik olmaz yahu düşmana stealth kill yaptığımız animasyon bile aynı indirimde 1 sene sonra full içerikli hali alınır oynanır ki oda farcry seviyorsanız ben şahsen 3ü buglar dan bitiremedim 4ü bitirdikten sonra da hiç bir farcry sarmadı 5i gold aldım oda %5 bile ilerlemeden sıktı sildim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En azından animasyonların ve ses efektlerinin yeni ve gelişmiş olmasını bekliyordum. Bu yönden Ubisoft tembelliğiyle beni yine hayal kırıklığına uğrattı. Far Cry serisini her ne kadar tekrar ediyor olsa da seviyorum, oynarken eğleniyorum. Steam'de olsa hemen alırdım ama diğer mağazalar çekici gelmiyor. Seneye epic'te kuponla 80 liraya falan alırız artık napalım.

  • Oyun Ubisoft'un yılın geri kalan kısmındaki en büyük yapımı olacak.Bu nedenle 7 Ekim'e kadar bolca Far Cry 6 videosu göreceğiz.Oyun daha çıkmadan bu kadar olumsuz yorumun neden yapıldığını tahmin edebiliyorum fakat oynamayı düşündüğüm bir oyunu ilk günden oynamakla bir yıl sonra oynamak arasında kendi açımdan büyük fark bulunuyor.Nedeni ise oyun çıktıktan sonra başından sonuna her yerde videolarının yayınlanıyor oluşu,oyun hakkında bir şeyler izleyince o eski heyecanı kalmıyor.Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]  Açıkçası hiç bir oyuna önce fiyattan başlayıp bakmıyorum fakat herkesin kendi tercihi tabi kimisi 100 TL altına gelince alırım diye bekler bir başkası bedava olunca oynarım diyebilir.Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]  Ayrıca Ubi henüz fiyat güncellemesinede gitmedi,diğer firmalar gibi Standart sürümü 350 TL bandına getirirlerse 100 TL altına olmasını bekleyenlerin bir süre daha beklemesi gerekebilir.%20 indirim kuponu ile 215 TL civarına geliyor ki bu rakam günümüz şartlarında Triple A bir oyun için çokta fazla sayılmaz ama herkesin kendi tercihi tabi.Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]  Oyunu ilk günden oynamanın ve deneyimlemenin heyecanı ile bekliyorum, ön siparişi Standart sürüm olarak geçtim artık geriye 7 Ekim'i beklemek kaldı.Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 31 Ağustos 2021; 23:40:53 >




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Yalnız fiyat için değil hocam örnek watch Dogs legion ilk gün ile şimdi ki durumu ne kadar farklı en iyi siz biliyorsunuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    @arman09 Sadece Legion da değil hocam dediğiniz bütün Ubi oyunları için geçerli. Valhalla da ilk çıkışından bugüne hem içerik anlamında hem de optimize anlamında baya elden geçti üstelik daha 1 senesini doldurmadan bizzat Ubi'nin mağazasından güzel indirimlerle alınabiliyordu. Legion hatta Fenyx Rising bile 70 TL civarı alınabiliyordu. E durum böyle iken Ubi oyunlarını ilk günden alıp oynamak hem artık zaman kaybı hem de en iyi performansı da ilk günden alamıyorsunuz. Odyssey'in hatrına Valhalla'yı ön sipariş geçmiştim ama hiçte tatmin etmedi. Terminatör hocam videoları yayılıyor hemen oynamazsak demiş kendi tercihidir ama FC de hikaye ne kadar önemli diye sorsan bana kalırsa sıfır ki oyunun bütün olayı harita temizlemek için bunun videosunu izlemek de bana çok koymaz. Ha Valhalla gibi iyi satarsa 2 sene bekleriz almak için ama Fenyx Rising gibi beklentilerin altında kalırsa daha 1 sene olmadan Ubi yaz indirimlerinde 70 TL 'leri görür.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Legion sadece bir örnekti Bende valhallayı ön sipariş ile aldım ve daha anca bitirmeye yaklaştım 80 saat oynamışım oyunun yarısındayım 3. Başlayışım bu cidden ubi oyunları 1 sene geçmeden alınmamalı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunda kadın ana karakteri (Dani Rojas) Türk kökenli bir sanatçı olan Nisa Gündüz seslendiriyormuş.Yeni öğrendiğim bir bilgi ve oyunun seslendirme ekibine bakarken keşfettim.Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]  





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 1 Eylül 2021; 19:39:30 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.