Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.632
Cevap
46
Favori
68.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismailyt

    Beni de eklerseniz sevinirim... (10 TL)...
    Özel mesaj vs. attım ama ulaşmadı galiba...
    ekledim.

    özel mesaj gelmedi baktımda.
  • Doğrudur...Zaten Yanlış isim vermişim...(sharringdvb)...
    Teşekkürler...
  • Evet Arkadaşlar bugün oyunun dil dosyalarını programcı arkadaş benden aldı. Kendisi dil dosyasını açıp text halinde Erdem Abiye ulaştırdı. Erdem abide çeviriyi kendisine özel hazırlamış olduğu bir online platforma aktarıyor. Aktarma tamamlandığında kendisi çeviriye başlayacak.

    Yalnız bir güncelleme yapayım. (Programcı) Bekir İnce'nin emeği karşılanmadığı sürece yama hiçbir şekilde yayınlanmayacak. Kendisi oyunun dil dosyasını açabilmek için çok uğraştı ve sonunda başardı. O yüzden 3 5 demeden konuya ne kadar destekte bulunacağınız belirtin lütfen.

    Konuyu güncelledim. Yeni SS attım. Bakabilirsiniz.
  • Siz yaöayı çıkarın 20 tl de benden :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakamam1986

    Siz yaöayı çıkarın 20 tl de benden :D
    Yamanın çıkmasına gerek yok. Yama belki de 3 4 5 ay sonra gelecek. Biz bu süre içerisinde toplayabildiğimiz kadarını toplayıp verelim. Minimum 1.000 TL'yi toplayıp geri kalanı konuşacağız.

    Listeye ekleyeyim mi sizi 20 TL ile ?
  • Bekir ile aşağı yukarı 1.5 yıldır konuşuyorum. Bana da çok yardımcı oldu. Kendisine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Evil 2 konusunda söyleyeceğim şey şu; (KENDİLERİ KAYBETTÌ)

    Far cry toolunu yaptığını görünce şok oldum şaka şaka. Bekliyordum İnanılmaz işler yapıyor. Bekir herkese yardımcı oluyor. Çevirmenler Tool konusunda bekir arkadaşımıza mesaj çekebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 17 Ağustos 2018; 13:59:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de dil dosyasını açamadığım için geçmişte çevirmek isteyipte çeviremediğim oyunlar olmuştu. Para topranarak böyle bir şey yapılması bile bir adım bence. O yüzden bende destek adına 10 tl katkıda bulunmak isterim ama pek aktif olamadığım için listeye eklenip de paraların toplanacağı zamanı pek takip edemem. Bana bugün özelden hesap nosunu atabilirseniz direk gönderebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lennon54

    Benim de dil dosyasını açamadığım için geçmişte çevirmek isteyipte çeviremediğim oyunlar olmuştu. Para topranarak böyle bir şey yapılması bile bir adım bence. O yüzden bende destek adına 10 tl katkıda bulunmak isterim ama pek aktif olamadığım için listeye eklenip de paraların toplanacağı zamanı pek takip edemem. Bana bugün özelden hesap nosunu atabilirseniz direk gönderebilirim.
    Listeye adınızı ekledim. Ödeme yönetimini henüz kesinleştirmedik. Bu yüzden size DH üzerinden özel mesaj atarım.
  • Evet arkadaşlar konuyu boş geçmeyelim.
  • Ağzım açık yazılanlara bakıyorum ve şaşkınım bu güne kadar benim bildiğim kadarı ile Rusların yaptığı araçlar çeviri işlerinde kullanılıyordu. Artık bizde kendi araçlarımızı yapıyoruz. Ülkemizde bunun başarılı olması beni gururlandırdı. Alınan her maddi ve manevi destek çevirmenlere ve programcılara helali hoş olsun. İnşallah böyle devamı gelir çevirmenler ne kadar mutlu olursa o kadar sağlam işler ortaya konur. Onun için sevgili oyuncular desteğinizi kesinlikle eksik etmeyin nankörlük etmeyin. KarapathiaN inşallah sen de istediğin desteği sağlamış olursun da yani bazı konuları abartmazsın. Senin iyi işler yaptığın ortada zaten biliyoruz ama şu destek gelmiyor işte inşallah başarırsınız gibi diğer çeviri gruplarına iç karartıcı imalarda bulunmazsın. Sevgilerle.
  • Bende destek vermek istiyorum.Nasil yapicaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba beni de ekler misiniz 20 TL benden ücreti ne zaman nereye yatıracağız
  • benide yazın lütfen 5 tl
  • quote:

    Üzerime vazife olsa ben bu aracı 1000 dolardan aşağı yapmaz yaptırmazdım


    İyiki vazifen değilmiş. Profiline girip yaptığın yorumlara bakıcak olursak arkadaş haklı gibi. Küfür hakaret ne ararsan var maşallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARTALIZMA -- 19 Ağustos 2018; 15:22:42 >
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Adam olmayana az bile.
  • Yeni mi farkediyorsun? ☺ Ben mesela bekiri 1.5 yıldır tanıyorum. Adam tool hazırlıyordu. Far cry 5 oyununa bile tool hazırladı. @KarapathiaN , @diablero-de (Murat abi) @tgyama ekibi zaten araç yapıyorlardı. Bizimkiler bize yeter ☺ Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar. Programcı arkadaşlarımızın kıymetini bilin. ☺



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 19 Ağustos 2018; 16:2:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz deme beni bahsettiğin kişilerin içine koymaya hakkın yok ben her zaman yapılan işlere maddi manevi destek oldum anlayamadığım tek çevirmen sendin evet her konuda seni tahrik ettim doğru sen de her şeyi abarttın bir şeyden tatmin olmuyorsan veya karşılığını görmüyorsan o işi yapmazsın değil mi bu konuda iyi olabilirsin ben senin hala egoist olduğunu düşünüyorum senin yaptığına örnek vereyim çok yerinde bir örnek hem de (bu örnekten yanlış anlaşılmalar çıkarmasın kimse) bir bilim insanı düşünün elinde kansere kesin çare olan bir formül geliştirmiş ama kanseri tedavi etmek istemiyor neden kendi düşüncesine göre insanlar nankör ve bunu hakketmiyor işte senin mantık buna benziyor. O öküz insanlardan her yerde var Türkiye'de önünü alamazsın. Bu ülkede duacı olması gereken yerde hastası öldü diye doktor öldüren hayvanlar var neyse bu konuyu çok farklı noktalara çekerdim ama boş verin.




  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Castellanos kullanıcısına yanıt
    @cozepud
    Nankörlüğün olduğu yerde egoistlik olacak, ben hiçbir zaman inkâr etmiyorum. Bana hangi lisanla konuşursanız ben de o lisanla cevap veririm, başka türlü anlaşamayız.

    Verdiğin örneğe katılıyorum ama hastanın vücudu %99 kangren olmuş, artık onu karantinaya kapatıp yakmaktan başka çare yok, o mikrobu ayıklayamazsın ancak yok edersin. Kötüye çare yoksa, kötü iyilikten besleniyorsa iyilik yapmaktan vazgeçersin, bu kadar. Ona istediğini verirsen, onu beslersen zaten kurtulamazsın ama herkes farklı pencereden bakıyor, muhakeme ediyor, bir çıkarımda bulunuyor, değerlendiriyor neyse... saygı duyarım, yine de yanlış olduğunu düşünüyorum. Şahsım adına ne zaman at izi it izinden ayrılır bizde o zaman gereken neyse yaparız. Ki o günü de hiç görmeyeceğim!

    Sevmiyorsan istemiyorsan şuysa buysa bırak git deniyor, imalarda bulunuluyor. Yakamdan düşerseniz zaten çekileceğim köşeme ama ben kaçtıkça birileri hâlâ beni o çarkın içine sürüklemeye çalışıyor, hatır gönül koyuyor, eline yüzüne bulaştırıyor yardım istiyor ya da eksiğini gediğini benimle kapatmaya çalışıyor, böyle türlü türlü sebepleri var herkesin. Sadece yarım bıraktığım bir işim var, onu aradan çıkarıp animusprojesi'ne bir şekilde katkıda bulunmayı düşünüyorum, neticede yapılan pastaya bir şekilde insanları dahil etmeye ve bir şeyleri değiştirmeye çalışıyorlar. Bunun dışında giriştiğim yeni bir şey yok, duyurduğum konu da yok, aynı açıklamayı 100 kere yaptırmayın insana. Bıraktım zaten...


    @Castellanos
    Ne Murat ne de ben programcı değiliz sadece elimizdeki materyalleri değerlendirmeyi biliyoruz, ayrıca yıllardır bu işin içinde olmamızdan ötürü dosyaları tanıyor hareket planı oluşturabiliyoruz. Belki birkaç hex numarası biliyorumdur ya da bazı programların kabiliyetlerine hakimiz, zaman zaman araç olmasa bile çözüm üretebiliyoruz, tablodan doku çıkarıp düzenleyebiliyoruz, font yapıyoruz vs. Programlamadan kodlamadan biraz anlasak belki birçok şey için çözüm üretebiliriz hatta bunu kazanca da dönüştürebiliriz. Bekir de bildiğim kadarıyla programlamacı değil ama tersine mühendislikte bir şekilde kendi kendini geliştirmiş ve bizden çok daha fazlasını yapabiliyor. Piyasada en çok kullanılan yazılım dillerini bilse bundan daha da fazlasını yapabilir. Gerçi halihazırda fazlasını yapabilecek zaten en az 5-10 arkadaş tanıyorum ama kısır döngü onları da uzaklaştırıyor. Neticede bu onların profesyonel olarak yaptıkları bir iş. Aslında elin oğluna neredeyse hiç ihtiyacımız yok, onları üretken hale getirecek bir motivasyon, bir girişim, bir teşvik gerekli. Gördüğünüz üzere yapılanlara bile ne kadar iştirak gösterildiği ortada...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 19 Ağustos 2018; 17:18:29 >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.