Şimdi Ara

Far Cry 5 (2018) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
10
Favori
40.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • bu gorevde ne yapıyoruz
  • Sürekli gece olma hatası düzeltilmiş birde new game+ gelicek ozaman tam olacak.
    Yama notları

    https://forums.ubi.com/showthread.php/1875657-Patch-Notes-Title-Update-5

    Oyun çöp oynayan yok ubi çaresiz yenilikler peşinde




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 1 Mayıs 2018; 20:30:46 >




  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    İstediği hayvanları arabayla öldürüp etini alıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 1 Mayıs 2018; 22:41:40 >
  • Oyun parasını haketmeyen bir oyun olmuş. Berbat diyemem ama önceki far cry lar gibi bir heyecanı yok. Özellikle deli gibi bağiran yardımci elemanlara bir anlam veremedin.Para vermeye degmez kısacası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andelip -- 2 Mayıs 2018; 16:27:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu arcade bir oyuna çevirmişler tamami ile...Eğlence odaklı yapmaya çalışmışlar,az daha kassalar Juct Cause 3 havasını yakalayacaklarmış...


    Oyun kendini oynatıyor ama çok sıkıntılı ve çok eksiklerinin olduğunu farkediyorsunuz oynarken.
  • Başlarda oyunu keşfederken eğlenerek oynamıştım bi 10 - 15 saat ama sonra sıktı cidden. Hele görev sistemi inanılmaz kötü, kimden nerede ne için görev alacağın bile karmaşık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ve 4'deki o eğlenceli hava yok oyunda. Kasıntı bir oyun yapmışlar.
  • Atmosfer olarak diğer far cry serilerinden güzel fakat oyunda o kadar çok eksiklik var ki..

    - görev sistemi rezalet ötesi

    - silahlar rezalet ötesi (her silahın recoili birbirinin kopyası ve silah çeşitliliği çok az)

    - yapay zeka rezalet ötesi az kalır

    - NPC ler rezalet ötesi hepsi ruhsuz

    - saçma sapan bayılıp farklı bir dünyadaymışız gibi etrafta adam öldürmeler rezalet ötesinin de ötesi oyunu kapatasım geliyor o sahnelerde şu aptalca şeyden bir kurtulamadı far cry serisi


    Hep gömdük yok mu iyi tarafı?

    + Grafikler ve atmosfer gayet güzel

    + Oyun stabil optimizasyon problemleri yok

    + Mavi elmas işaretleri çok ufak da olsa oyuna bulmaca vari bir hava katmış bir şeyleri çok kısa da olsa araştırmak güzel


    Bunlar dışında standart far cry oyunu işte.

    Aklımın almadığı tek yer bu kadar büyük ve kapsamlı bir haritaya nasıl bu kadar kötü kullanabilirler gerçekten akıl alır gibi değil.

    Yer altı tünelleri, dağın tepesinde madenler, büyük fabrikalar falan koy orada özel ve zor görevler olsun şansa çeşitli special silahlar çıksın oyunda azıcık araştırma olsun yahu. Alınan düşman karakolları kısa süre sonra saldırıya uğrasın oraya adam yerleştirme, savunma hatta geri kaybetme olsun. Oyun sonuna etki eden karakterler, yan görevler olsun ve ne olur ana düşmanlar bu kadar rezalet ve kolay ölmesin

    İşin acı tarafı hiç olmayacak şeyler çünkü ne kadar rezalet yaparlarsa yapsınlar satıyor..




  • Far cry dedinmi uzaklarda geçicek hiç bilinmeyen gizemli mekanlarda amerika nedir.
  • Boşuna kastırmayın oyun cidden leşh.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    Oyunu az önce bitirdim 22 saat civarı sürdü.

    Oyun hakkındaki yorumlarımı anlatayım. Hikayeye dair spoiler vermeyeceğim ama kötü adamlar ölüyor (çokta sürpriz olmasa gerek) tarzı söylemlerim var.

    Oyunu satın almadan önce herkes gibi benimde "diğer Far Cry serilerinden bir farkı yok, acaba sarar mı?" düşüncesi vardı.

    Diğer Far Cry serilerinden oynanış olarak çok bir farkı olmayabilir.
    Fakat hikayesi ve bu oyundaki ana kötü karakter dışında üç yan kötü karakter (üç bölge) olması bu karakterlerin hikayesi beni oyuna çekti.
    Bu hikayede "Amerika kırsalı dışında bir bölgeye yakışmazmış zaten" dedim her oyuna girdiğimde. Oyunun atmosferi hikaye ile gayet uyumlu olmuş, sanırım en beğendiğim kısmı da bu oyunun.

    Far cry 3 ve 4'de bildiğiniz gibi tek bir villain vardı. Far Cry 5'deki yan villain yapısını ben daha çok sevdim. Geniş haritayı daha anlamlı kılmış hemde her biri oyundaki ana villaina yaklaşmanızda rol oynuyor. Yani Seed ailesi yada tarikatı olması, tek villain olmasından daha iyi olmuş bence.

    Oyunda sürekli bir aksiyon var evet, 2 dakika da bir aksiyon. Dediğim gibi sapkın bir aile tarafından yönetilen bir bölgedesiniz. Öyle ki savaştığınız çoğu düşman uyuşturucu etkisinde kontrol ediliyor. Sizde bu bölgede düzeni bozmaya çalıştığınız için buna kolay kolay izin verilmeyeceğini gösteriyor oyun size. Dediğim gibi üç farklı bölge var oyunda ve bölgelerinde bir seviye barı var. Bu bölgelerde en son seviyeye geldiğinizde o bölgenin villainı ile savaşıyorsunuz. Tüm bölgelerin villainı temizlenince oyundaki sürekli aksiyon olayı duruluyor. Demem o ki seyrettiğim videolarda sürekli aksiyon var diye bende eleştiriyordum ama oyununun başını ve sonunu görünce yani tüm bölgeler villainlardan temizlenince ortalığın nasıl durulduğunu, huzur geldiğini oyun size gösteriyor.

    Oyunda garipsediğim tek şey misal görev icabı ormanlık bir yerde çatışıyorsunuz ve görevi bitiriyorsunuz. Görev bittikten sonra eğer o bölgede hikayeye ilişkin belli bir seviyeye geldiyseniz oyun size sormadan birden ara sahneye geçiyor ve hikayeye ilişkin sekanslar seyrettiriyor. Yani birden sizi ormanın ortasında alıyor bir kaç sahne seyrettiriyor ardından bir yere bırakıyor. Tabi bu yapının artısı da var en azından iki dakikalık sahneler için şuraya git demiyor direkt alıyor.

    Oyunu ilk dakikalarda bitirdiğimiz alternatif sonu saymazsak sonlarda yapacağımız tercih sonucu oyunun bir iyi bir kötü sonu var ki ben kötü son ile bitirdim ve sonu biraz hayal kırıklığı oldu.

    Oyun optimizasyon olarak gayet iyi. AC Origins sonrası bu oyunda CPU'nun içine eder mi dedim ama tüm sistem kaynaklarını kararında kullanıyor oyun. Çokta uçuk görselliği yok zaten.

    Toparlayacak olursam Far Cry 3'den iyi değil Far Cry 4'den bence daha iyi. Her şekilde kendisini oynatıyor. Aksiyona girmekte sizin elinizde sessiz sakin ilerlemekte sizin elinizde. Bu yapılara uygun bir çok silah ve ekipman var oyun içinde. Benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Daha oyunun arcade mp modunu denemedim. Fırsat bulursan onuda deneyip bir şeyler yazarım.
    Selam dostum, az önce oyunu bitirdiğini okudum, oyunda İngilizce bilmediğim için bir çok sorunla karşılaşıyorum, örneğin bir yerde 3 şeyi aramamı söylüyor ama ne aranacağını bilmediğimden orayı es geçiyorum, şimdi en büyük sorunum, bu güne kadar 3 silahla yürüttüm, zira 4.cü silahın simgesini bilmiyorum, budur diye birisini alıyorum, sonu yok, dördüncü silahın simgesi hangisi, bana yardım eder misin ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: refikilhan

    Selam dostum, az önce oyunu bitirdiğini okudum, oyunda İngilizce bilmediğim için bir çok sorunla karşılaşıyorum, örneğin bir yerde 3 şeyi aramamı söylüyor ama ne aranacağını bilmediğimden orayı es geçiyorum, şimdi en büyük sorunum, bu güne kadar 3 silahla yürüttüm, zira 4.cü silahın simgesini bilmiyorum, budur diye birisini alıyorum, sonu yok, dördüncü silahın simgesi hangisi, bana yardım eder misin ?

    Alıntıları Göster
    4.cü silahı aldım, konu kapatılabilir.




  • Admiral i yakalayanınız oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigen

    Admiral i yakalayanınız oldu mu?
    ps de platin için mecbur yakaladım hocam.
  • Almayı düşünüyorum ama fiyatıni hak etmiyor sanirim 100 tl nin altina düşünce almam mantıkli gibi .herhalde bir kaç aya düşer o fiyat..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ugrasiyorum; yakalayamadim da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigen

    Ben ugrasiyorum; yakalayamadim da
    3. olta takımını alıp gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam bir kere elimden kaçtı sonrakinde hemen yakaladım eşşolusunu.
  • O bende acılmadi iste; admirali yakaladiktan sonra aciliyor diye biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine yanlıs hatırlamıyorsam admiralden sonra 4. açılıyordu. ama siz bir önceki ile gitseniz de olur bence. kaçıyorsa deneyin birkaç kez.
  • Arkadaşlar

    4. Silah çantası açmak için bişey yapmak gerekiyor ama ne olduğunu anlayamadım daha 😐😒



    Bilgisi olan var mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.