Şimdi Ara

FAR CRY 3 (DH ANA KONU) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
9
Favori
59.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • offline oynadim biraz, farcry2 havasi var oyunda gorevler geliyor, harita buyuk fakat ne yazikki guzelim oyunu medium ayarlarda oynuyoruz gene grafik cokta iyi degil, oyunda cabuk olebiliyoruz ve loadingler uzun suruyor
  • Resmi çıkış tarih bekleniyor.
  • Oyunu henüz 1 saat kadar oynadım ilk izlenimlerime göre grafikleri konsol da Crysis 1'in gerisinde diyebilirim imkanı olan PC de full HD oynasın. Ama oyunun kocaman tasarlanmış adasını gördükten sonra bu konsollar ile bu kadarını yapabildiklerine inanıyorum yine de bir Cry Engine 3 değil kesinlikle. Ada komple yeşillik ortamlarda geçtiği için konsol baya zorlanıyor diyebilirim frame 30 bile değil. Oynanış süresi oldukça uzun bir oyun 34 ana görevin haricinde onlarca yan görev sizi bekliyor bunların arasında adaya gizlemiş olan 120 tane relic'i şimdiden bulmak için can atıyorum. Oyunda RPG öğeleri oldukça mevcut. Ada da topladığınız hayvan kürkleri, bitkiler vs.. Assassin's Creed de olduğu gibi crafting yapabiliyorsunuz. İsterseniz bu topladığınız itemleri satarak inventory nize daha güçlü silahlar ve mermiler alabilirsiniz. Görev yaptıkça kazandığınız skill pointsler ile karakterinize yeni yetenekler kazandırabiliyorsunuz. Oyunun hikayeye giriş ekranını hiç beğenmedim ama bu Vaas adlı karakter gerçekten çok psikopat tasarlanmış. Oyunda daha görülecek onlarca şey var ama şimdilik benden bu kadar şuan puan vermek için çok erken olduğunu düşünüyorum oynadıkça izlenimlerimi yazacağım. 3-4 tane de ss çektim cep tel ile idare edin.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 28 Kasım 2012; 2:12:39 >




  • Böyle kaliteli bir oyuna hasret kaldımığızı anladım daha oyun girişinde,Pinky nin dediği gibi not vermek için çok erken ama şimdiden atmosfer ve karakterimizin animasyonları beni etkiledi,adanın o gizemli havası ve vahşi hayatı yansıtması daha doğrusu hayatta nasıl kalmamız gerektiğini en iyi şekilde hissetirecek gibi duruyor,daha çok başındayım oyunun o yüzden SS ler bu kadar,idare ediniz,ileride oyun coştukça koymaya çalışırım;

    Not vermek için çok erken ama şimdiden atmosfer ve karakterimizin animasyonları beni etkiledi,adanın o gizemli havası ve vahşi hayatı yansıtması daha doğrusu hayatta nasıl kalmamız gerektiğini en iyi şekilde hissetirecek gibi duruyor,daha çok başındayım oyunun o yüzden SS ler bu kadar,idare ediniz,ileride oyun coştukça koymaya çalışırım;


















    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 28 Kasım 2012; 4:03:29 >




  • Oyun orijinal almaya değer mi diye indirip şöyle bir iki saat bakayım dedim kendimi zor kurtardım oyun gerçekten on numara olmuş.

    -Oyunun grafikleri open-world oyunları geçtim diğer oyun tarzları ile kıyaslarsanız bile harika.Ormanda olduğunuz hissini sonuna kadar veriyor.

    -Düşmanın radarda gösterilmesi gibi bir şey yok düşmanı ya sizin direk görmeniz ya da gizlice önce etrafı kameranız ile tarayıp düşmanlarınızı işaretlemeniz lazım.

    -Birden fazla silah , daha fazla para , daha fazla cephane , daha fazla envanter ve sağlık paketleri taşıma gibi özellikleri avlanarak sağlıyorsunuz ki çoğu avlanma özelliği olan oyunların yaptığı gibi avlanma boş bir iş yada ach. açmak için yapılan işlerden çıkıyor.Her öldürdüğünüz hayvan her şeyi açmıyor özellikler farklı şeyler talep ediyor.

    -İlk iki oyunda olduğu gibi araçlara binebiliyoruz.

    -Baş karakterimiz daha önce silahlar ile pek ilgisi olan bir karakter olmadığı için onu biz geliştiriyoruz skill point'ler ile.

    -AC'de olduğu gibi öldürdüğümüz düşmanların üstünü araştırarak bazı şeyler bulabiliyoruz.

    -Karakterin kontrolü çok iyi olmuş birini yönettiğinizi çok iyi hissettiriyor.

    -Çeşitli yan görevler var şu kadar hayvan öldür şu adamı bıçakla kes gibi ya da tarihi eserleri topla gibi.Kısaca adada baya bir vakit geçireceğiz.

    -Denizde yüzerken ya da tam pusuya yatmışken kaplan ya da timsah saldırmasına hazırlıklı olun ve bunlar COD serisi gibi önceden hazırlanmış değil tesadüfi olan olaylar.

    -Harita çok büyük olduğu için Fast Travel özelliğimiz var.

    -İkinci oyunda olduğu gibi Safe House'larımız var burada hangi silahlarımız taşıyabileceğimiz seçiyoruz.

    -Yine ikinci oyunda olduğu gibi silahlar bozulabiliyor.




  • Gerçek bu ya

  • Farcry 2'de haritanın bir ucundan bir ucuna gidiyorduk görevi yapabilmek için bunda da aynı şekilde mi ? Yoksa FC2'de basit bir yolu varmıydı direk o göreve gitmenin ?
  • Bende baya beğendim oyunu. Dün 1-2 saat oynadım hiç sıkılmadan. Gerçekten yüksek biryere çıkıp adayı seyretmek bile yetiyor. 2K'nın da dediği gibi tamamen tesadüfi vahşi hayvan saldırılarına maruz kalıyorsunuz. Göreve giderken yolda düşmana rastladım tam savaşırken Leopar saldırısına uğradık hem ben hem düşmanlar herkes savaşı bırakıp Leoparlara ateş etmeye başladı çok süperdi. Gözümün önünde Leoparın adamın birinin üstüne atladığını bile gördüm. Oyun bizi baya oyalayacak ve kesinlikle zevk verecek . Challlengelarda mevcut yarış vs gibi. Bu arada teleport olayı hemen oyunun başında açılıyor gezmeyi sevmeyenler için..

    ScRyedd eğer açtığın bölge ise teleport olabiliyorsun. Black market'lerde haritalar var satın alınabilen henüz almadım harita ama belki onlar ile teleport bölgesi açabiliriz adada ki belirtmeliyim ada fena halde büyük...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 28 Kasım 2012; 9:44:12 >




  • Beyler yanımda 1 den fazla silah tasiyamiyorum boş slotlar nsl aciliyor var mi bilen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Pinky

    Beyler yanımda 1 den fazla silah tasiyamiyorum boş slotlar nsl aciliyor var mi bilen?

    Daha denemedim ama avladığımız hayvanın derisinden craft menüsünde kapasite arttırmak için birşeyler yapıyoruz sanırım gece gözüme çarpmıştı sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Craft menusunden yapilacagini sanmiyorum ama emin degilim orada daha cok şırınga ve patlayicilar yapiliyor olmasi lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Pinky

    Craft menusunden yapilacagini sanmiyorum ama emin degilim orada daha cok şırınga ve patlayicilar yapiliyor olmasi lazim.

    Dün dikkatle inceledim Craft bölümünden yapılıyor. Ben de hemen yay aldım ama koyacak slot bulamadım. Sanırım Goat skin alıp craft yapmak gerekiyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Pinky

    Craft menusunden yapilacagini sanmiyorum ama emin degilim orada daha cok şırınga ve patlayicilar yapiliyor olmasi lazim.

    Craft menüsünde weapon holsters var dostum :craft larger weapon holsters to carry more guns.Ayrıca daha fazla para için cüzdan daha fazla şırınga için birşeyler de var.Daha çok mermi içinse ammo pouches var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 28 Kasım 2012; 13:09:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dehşet oyuna benziyor. Bir şekilde edinmek lazım acilen.

    SS'ler can alıcı cidden. PC sürümünü bekliyorum, yarın çıkıyor. (:
  • Gayet başarılı bir oyun olmuş. Hikayesi sürükleyici. Grafikler ve çevre sizi etkiliyor.
  • hem oyuncuların hem de oyun sitelerinin yorumları olumlu yönde. shopto'dan insane edition almıştım vaas figürü için oynamak için sabırsızlanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skywalkerhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Pinky

    Craft menusunden yapilacagini sanmiyorum ama emin degilim orada daha cok şırınga ve patlayicilar yapiliyor olmasi lazim.

    Dün dikkatle inceledim Craft bölümünden yapılıyor. Ben de hemen yay aldım ama koyacak slot bulamadım. Sanırım Goat skin alıp craft yapmak gerekiyor..

    Evt gözümden kaçmış her şey craft menüsünden yapılıyor fakat hala Goat skin bulabilmiş değilim.
  • Keçiyi ben de çok aradım ama yok köyde var orada da silah çıkmıyor harita çok geniş,bir bölgede keçi resmi çıkar ileride şimdilik tek silah takılacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna bugün başladım. İlk başlarda pek hoşuma gitmesede oyun bir şekilde kendini oynattırıyor. Yaklaşık 1.30 - 2 saat kadar falan oynadım. Harita devasa derecede büyük, buda acayip şekilde fps düşmesine neden oluyor. Xboxu acayip kasıyor. Sizde de oluyormu bilmiyorum ama oyun sanki slow-motion modunda oynuyormuşum gibi hissediyorum Baya silah ekipman falan var. Yanımızda sadece 1 silah taşıyabiliyorum. Eğer diğerlerini açarsanız banada söyleyin lütfen nasıl açtığınızı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frame oranı yerlerde sürünüyor ya konsol kaldırmıyor resmen tam bir PC oyunu anasını satayım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.