Şimdi Ara

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?(Harry Potter'dan Spin-off) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
7
Favori
10.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam bakalim artik yeni bir maceraya basladik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 5 filmlik seriyi Gellert Grindelwald vs Albus Dumbledore kapışmasıyla bitirecekler diye düşünüyorum.Böylece Albus Dumbelodore'un hayatını da ayrıntılı bir şekilde öğreneceğiz.Yani baya iyi filmler bekliyor bizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aboyhasnoname -- 30 Kasım 2016; 17:32:56 >
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    JK Rowling acaba elindeki paranin bitmesini mi bekliyor ? Elinde potansiyeli cok yuksek oyle konular varki.Ozellikle Dumbledore ile Grindelwald duellosunu detaylica anlatan bir kitap yassa hem zevkle okunur hem de cebini doldurur.Mesela ben film de de bahsi gecen ejderha savasini da baya merak ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitaplarını ve filmlerini bitirmiş bir insan olarak bu filme gittim. Gerçekten beğenmedim. Yüksek bir beklentim yoktu sadece sıkıcı olmuş diyenleri görüp ne kadar sıkıcı olabilir ki düşüncesiyle filme gittim ama gerçekten sıkıcı bir filmdi. Ne dünyası ilgi çekiciydi ne de anlatmaya çalıştığı. Tek beğendiğim queenie ve newt idi, o dünyadan hissettirdiler gerçekten diğerleri zorlama bir 3. Sınıf hollywood filmi tadında şeylerdi. Ezra miller çok sevdiğim bir oyuncudur ama o bile soluk kalmıştı dizi de bir olmamıştı.

    Colin Farrell keza adam resmen bırakın döktüreyim demiş yapımcılar oyunculuğunu bile sınırlamış. Herşey havada kalmıştı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pukiman

    Oscar'lı diye beğenmek zorunluluğu mu var ? Olmamış işte , oynayamamış , karakteri de oturmamış. Durmadan kafasını eğip , utanıp sıkılma çabalarına giren sıkıcı ve ezik bir başrol olmuş.. Kısacası olmamış. Ama bana göre , BANA GÖRE. Şahsi fikirleri söylerken ,başkasına laf atmaya gerek yok kardeşim :)

    Zaten oyuncudan istenilen buydu. Utangaç ve insanlar ile iletişim problemi olan ama sihirli yaratıklar ile iyi geçinebilen onları anlayabilen ve sadece onların yanında kendini iyi hissedebilen ve sadece onların yanında normal hareket edebilen bir karakter. Başrol karakterini beğenmediysen burada problemi oyuncuda değil yazar Rowling'te aramalısın. Eddie Redmayne ise elinden geleni yapmış. Oyuncunun hareketleri kendi kafasına göre yaptığı bir şey değil. Neyse o. Bence oyunculuğu oldukça iyiydi. Ayrıca bu tarz ezik karakterler Harry Potter serisinde de vardı. Filmde bunlar izleyiciye kitaplardaki kadar iyi yansıtılamadı. Tabi ki en göze çarpan Neville oldu. Ama bütün seriye baktığımız zaman Harry, Ron, Snape, Lupin, Voldemort vs bu liste uzayıp gider. Tabi ki bu karakterler Newt gibi tuhaf değildi. En yakını Neville. Ama bu karakterlerin hepsinin ortak özelliği bir dönem baskı görmüşler, büyük sıkıntı çekmişler veya bir şeylerin eksikliğini görmüşler. Ezik karakterler ama zamanla kendilerine bir yer bulan kendilerini bulan karakterler. O yüzden Newt karakterini de Rowling'in yarattığı çok açık. Aynı şekilde Credence karakteri de öyle. Bu karakterlerin seri boyunca kendilerini bulacakları çok açık. He ben böyle başrol sevmedim diyorsan her ne kadar 2. filmde Newt filmde daha az gözükecek olduğu söylenilse de devam filmlerini hiç izleme derim. Çünkü dediğim gibi Rowling böyle karakterleri kullanmayı seviyor. Newt olmaz Credence olur o olmaz başkası olur.




  • Tritlum kullanıcısına yanıt
    Güzel yazmışsın arkadaşa açıklamakla uğraşasım gelmedi hiç sen açkklamışsın benim yerime



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aboyhasnoname -- 1 Aralık 2016; 18:43:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kagan-

    JK Rowling acaba elindeki paranin bitmesini mi bekliyor ? Elinde potansiyeli cok yuksek oyle konular varki.Ozellikle Dumbledore ile Grindelwald duellosunu detaylica anlatan bir kitap yassa hem zevkle okunur hem de cebini doldurur.Mesela ben film de de bahsi gecen ejderha savasini da baya merak ettim.

    Valla özellikle Lanetli Çocuk gibi bir hayal kırıklığından sonra daha düzgün bir kitap gerekliydi bence. Ama o bahar pek yakın görünmüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmden biraz önce çıktım.Harry Potter'ın gizemli havasından çok uzakta.İzleyiciyi güldürebilmek adına çok kasmışlar.Kitabı okumadım gerçi bu yüzden daha farklı beklentilerle izlemiş olabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tritlum kullanıcısına yanıt
    Karakteri yazmak ayrı şey, oynamak ayrı şey. Kimse oyuncuya boynun bükük oyna gibi bir şey demez. Öyle bir dünya yok , dramaturji de çekingen , utanan eleman olabilir ama utanmak kafa eğmek değil.. Orada başka bir adam da oynayabilirdi utana sıkıla ama karakteri canlı tutardı... Johnny Depp'in de utangaçlı rolleri var.. Kıyaslamak istersen....
  • HP serisini çok seven birisi olarak , pek güzel bir şey çıkacağını sanmıyorum.Tadında bırakmaları gerekirdi. Tıpkı Hobbitte olduğu gibi. LOTR <3
  • Film 3 boyutlumu???????



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 9 Aralık 2016; 21:13:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saat sonra sinemada izleyeceğim. Umarım boşa vakit harcatmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    2. ve 3. filmin konusu neden kaldırıldı

    iyi olmus. Daha 1 film cikmadan 2,3,4,5 konusu aciliyor
  • Filmin ilk yarısı ne kadar yavaş geçtiyse ikinci yarısı da bir o kadar akıcıydı. Çok boş konuşmalar vardı sanki sırf zaman geçirmek olsun diye konulmuş. Filmin konusu yok. Gerçekten de yok. Bir kopukluk var ama çok rahatsız etmiyor. Çoğu kişinin aksine başrolü beğendim. İlginç bir karakter olduğu kesin ve ikinci filmle daha da maziye inecektir. Harry Potter'a daha fazla gönderme yapmasını beklerdim. Son olarak serinin son filminin son sahnesinde Harry'i kitabı okurken göstereceklerini düşünüyorum, aynı Hobbit'te yapıldığı gibi.
  • Film güzel ve eğlenceliydi oyuncularda Jonny Deep hariç iyidi nolmuş ona öyle ya zor tanidim Tina da cok güzelmiş diger filmlerde de olur umarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harry Potter hastası olarak üzgünüm yanından bile geçemez. Tina çok tatlı kız filme yakışmış ama filmde bir olmamışlık vardı.


    Johnny Depp sürprizi güzeldi ama yüzüne ne olmuş Allah Aşkına Johnny Depp'in aşırı kilo almış ya.


    Umarım 2.filmde tempo artar. Hedwig's Theme duymak belki de filmin en güzel yanıydı çok özlemişim Harry Potter serisini bunu bir kez daha anladım.
  • Bugün izleyebildim filmi. Harry Potter'ın son filmlerini izlemedim, önceki filmlerini de öyle çok sevdiğim söylenemez. Filmin ilk yarısı acayip sıkıcıydı. İkinci yarı sona doğru açıldı lakin genel olarak değerlendirirsek beğenmedim. Beni içine alamadı. Bitsede gitsek havasındaydık.
  • İlk fil hariç seriyi izlememiş ama kitaplarını okumuş birisi olarak beğendim. İlk filmdeki çocuksu havadan uzak, sakin bir filmdi.
  • Keşke Harry Potter Ve Lanetli Çocuk Adlı Kitabın Filminide Çekseler.. Tekrar Harry Ron Ve Hermione Yi Görebilsek.. Hatta Draco Malfoyu Dahi Özledik
  • HP gibi olmasını zaten beklemiyorum ama kesinlikle beklentilerimi karşılayan filmdi.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.