ARKADAŞLAR BENİM MAKİNAM BEKLEMEYE GEÇİNCE FANLAR YİNE ÇALISIYI NAAPÇAM?BİOSU ARADIM TARADIM AMA YAPAMADIM
nasıl bir sorudur anlamadım ki beklemde fan çalışmıyor muki
Bekleme konumunda , bilgisayar çalışmaya devam eder ve sadece kendisini beklemeye alır. Hazırda beklet dersen , ram içindeki bilgileri hard diske yazar ve kendini kapatır. Tekrar açıldığında kaldığın yerden devam edebilirsin. Tahminimce sadece beklemeye alıyorsun ve bu durumda bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Başlat>bilgisayarı kapat dedikten sonra shift tuşuna basılı tut , beklemede kısmı , hazırda beklet olarak olarak değişecektir. Eğer ki hazırda beklet çıkmıyorsa , masaüstünde sağ tık>özellikler>ekran koruyucusu sekmesi>güç düğmesi>hazırda beklet sekmesi kısmına gelerek "hazırda beklemeyi etkinleştir" kutucuğunu işaretlemen gerekir. Bunu yaptıktan sonra başlat>bilgisayarı kapat dedikten sonra shift tuşuna bastığında hazırda beklet seçeneği belirir. Buna basıldığı zaman da istenildiği şekilde bilgisayar kapanır ve kendini hazırda bekletir. Eğer bunları yaptıysan ve fanlar hazırda beklet konumunda da çalışıyorsa , sorunun cevabını bilemiyorum Umarım sorunun çözülür...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme