Şimdi Ara

Fallout: New Vegas Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
16.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fallout 'u hiç bir zaman sevmemişimdir sırf Atom bombası var diye biraz merak ediyordum ama şimdi artık hiç istemiyorum. Grafikler berbat.. Konuşma diyalogları berbat ne bu yaw :D
  • BSC'den naçizane ricam, şu aşağıdaki veletleri bir zahmet ban hammer'a maruz bırakın. Bunlar yorum yazsalar ne olacak, yazmasalar ne olacak. Zaten saçma sapan, içi boş şeyler yazmışlar. Bari vaktimizi harcamazlar. Aha da isimleri de aşağıda. Ciddi söylüyorum bu arada dediklerimi. Şaka falan değil. Harbi banleyin yani :)

    ----Orijinalden alıntı: blizzard3

    cok dandik bi oyun cok fazla konusma var oyun alıcaksanız iyi derecede ingilizce bilmeniz gerek

    ---remiles01
    31.10.2010 16:05:53

    Sıkıcı bir oyun amacı belirsiz bana göre.Seriyi sevenlerin oynayacağı bir oyun.

    ---DaRBe7
    01.11.2010 11:13:41

    Fallout 'u hiç bir zaman sevmemişimdir sırf Atom bombası var diye biraz merak ediyordum ama şimdi artık hiç istemiyorum. Grafikler berbat.. Konuşma diyalogları berbat ne bu yaw :D
  • İnceleme için teşekkürler.Bazı arkadaşlar çok fazla ingilizce var diyor. orta derecede bir ingilizceniz varsa rahatlıkla oynayabilirsiniz.
  • İngilizce dersi veriyim size öyle oynayın haha,fallout 2 hayatımda oynadığım en güzel oyundu,3te harikaydı ama vegasta aynı havayı yakalıyamadım,belki de 3te Enclave'i ve oyunun konusunu çok sevmem bunun sebebi,bu oyunda da çok görev ve çok seçim var,clanların hepsi çatlak insanın kafası karışıyo.27 farklı son :O çok dehşet,yeni gelicek dlc'lerle daha da iyi olucaktır oyun.Grafikler ise umrumda değil,hiçbir RPG'de grafikleri umursamadım,gerçek fan'lar da umursamaz zaten
  • ingilizcem ileri düzey ama cidden oyun çok dandik bu puanlar resmen ayıp olmasın diye verilmiş heralde :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZaptoZ

    ingilizcem ileri düzey ama cidden oyun çok dandik bu puanlar resmen ayıp olmasın diye verilmiş heralde :D


    Şu "dandik" liğin içini biraz açar mısın hocam? madde madde yazar mısın? benim gibi oyunu ps3 için alacak arkadaşlar için fikir olur.
  • @Wayward Son ,

    Sanane arkadaşım benim yorumlarım mı batıyor sana ? Bir oyunu beğenmezsin ben beğenirim şimdi benim seni ezmem mi gerek ? velet dedin mi aynaya dönmen gerek.
  • @remiles01 Amacını anlayamadıysan üstüne üstlük gelip sırf bu yüzden eleştirirsen evet yorumun batar. Madem anlamıyorsun, anlamadığın şeylere de gelip laf etmeyeceksin.

    venom417 'nin yorumu eleştiridir, zira adam seriyi biliyor. Madem anlamıyorsun, anlamadığın şeylere de gelip laf etmeyeceksin. Seninki eleştiri bile değil, bok atmak.
  • Kardeşim bu oyun senin için güzel olabilir fakat ben beğenmedim sorun bu niye bu kadar büyütüyorsun velet falan ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remiles01 -- 1 Kasım 2010; 19:02:49 >
  • oyundan bi b...k anlamayanlar yine toplanmış

    gidin cod oynayın hadi.
  • @remiles01

    Ben ''anlamadım'' diyip sıkıcı ilan etmene takıldım. Tabi ki Fallout'u herkes beğenecek diye bir kural yok. Şuna benzemiş yani: Adam sana İngilizce adres soruyordur fakat sen anlamazsın ne dediğini, küfrediyor sanıp adamı döversin:)
  • @remiles01
    Sana velet demesi yanlış tabiki fakat bi sebebi var.Bir klasiğe yada kaliteli bir oyuna her kim "dandik grafikli,dandik oyun" derse bunlar çok büyük bi çoğunlukla 9-13 yaş arası kardeşlerimiz oluyorki onlar sadece grafik istiyor =)
    "Sen onun avukatı mısın?" deme çünkü bunu yazmamın sebebi gerçekten neden oyun sevmediğini öğrenmek =) Oyunun fanı falanda değilim.3. oyun ile tanıştım Fallout ile...
  • Yani yorum var yorum var,ben şimdi gidip süper mario galaxy'ye bu ne la ne biçim oyun grafiklere bak demem çünkü bilmiyorum ne olduğunu oyunun,sizde tam bilmediğiniz şeylere dandik öyk filan diye yorum yapmayın lütfen.Ben ilk oyunu rastgele almıştım küçükkene resmini beyenip,geldim kurdum bilgisayara vurdulu kırdılı bişey bekliyodum anam dedim bu ne la 5 dakkada sildim ama aradan bikaç yıl geçti bidaha kurdum ve hastası oldum,kapasite artmış tabi benim arada.Mesela puanlama şahane olmuş,oyun anlatılmış nasıl bişey olduğu,üstüne söylenicek fazla bişey yok,bi şans verin deneyin beğenmezseniz fikriniz normal bişekilde belirtin,ben bi coşkuyla açtım mesela yorumları iki fallout muhabbeti döner diye ama orda öyk burda cöyk.olmuyo yani.Aslında bu oyunu sevmek ve anlamak için 90'ların havasını solumak gerekiyo biraz,Terminator,Mad Max,A Boy and His Dog izleyip oynamayı deneyin oyun daha zevkli hale gelir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: venom417

    Yani yorum var yorum var,ben şimdi gidip süper mario galaxy'ye bu ne la ne biçim oyun grafiklere bak demem çünkü bilmiyorum ne olduğunu oyunun,sizde tam bilmediğiniz şeylere dandik öyk filan diye yorum yapmayın lütfen.Ben ilk oyunu rastgele almıştım küçükkene resmini beyenip,geldim kurdum bilgisayara vurdulu kırdılı bişey bekliyodum anam dedim bu ne la 5 dakkada sildim ama aradan bikaç yıl geçti bidaha kurdum ve hastası oldum,kapasite artmış tabi benim arada.Mesela puanlama şahane olmuş,oyun anlatılmış nasıl bişey olduğu,üstüne söylenicek fazla bişey yok,bi şans verin deneyin beğenmezseniz fikriniz normal bişekilde belirtin,ben bi coşkuyla açtım mesela yorumları iki fallout muhabbeti döner diye ama orda öyk burda cöyk.olmuyo yani.Aslında bu oyunu sevmek ve anlamak için 90'ların havasını solumak gerekiyo biraz,Terminator,Mad Max,A Boy and His Dog izleyip oynamayı deneyin oyun daha zevkli hale gelir

    +1




  • oyun güzele benziyor deniyeceğim teşekkürler.
  • gow sparta nın video incelemesini istiyoruz :))
  • Yine süper bir oyun :)
  • Sırf baştaki reklam videosunun bitmesi için 5 dakika bekledim sırf bunlar yüzünden bu siteye girmiyorum doğru düzgün video izlenmiyor.
  • Bu oyuna bir FPS oyunu gibi bakanların zevk almaması normal ancak Fallout: New Vegas'ın safkana yakın bir RPG oyunu olduğunu unutmamak lazım.

    Oyun Fallout 3'ten çok daha fazla role playing özelliklerine sahip, eski FO 1-2'ye daha çok yaklaşmış (ki mükemmel bir gelişme).

    2010'un en sağlam oyunlarından biri ile karşı karşıyayız. 50 saat oynadım, daha oyunun sonuna yaklaşamadım bile. Son derece sürükleyici, her türlü seçimi de size bırakabilen, bu yüzden her oynanışta bambaşka bir senaryo ile karşılaşabileceğiniz bir oyun olmuş. RPG severlerin bu konudaki "kötü olmuş, çok sıkıcı" vs. gibi yorumları dikkate almadan denemesini öneririm.
  • Yaşım 16. Genç sayılırım yani dinozor falan değilim. Çocukluğum oyunlarla geçti. Yani karakterimi oyunlar epey etkiledi diyebilirim. Küçükken ailemin oynadığını görüp başladığım Supaplex gibi herkesin bilmediği ama şahane oyunlar vardır. Fallout serisiyle çok eskiden tanışıklığım var 1. oyundan beri diyebiliriz. Hayatımda gördüğüm en sağlam atmosferli (evet hala) oyun Fallout 2dir. Burada konuyu dinlemeden sürekli bir eli escape tuşunda duran insanların yorumunu görünce beynime kan sıçrıyor maalesef. Yazdığı yazıya dikkat etmeyen sürekli "w" harfi kullanan, ünlü harfleri ünsüze çevirmeye çalışan özenti insanların yorumları beni açıkçası hiç de etkilemiyor, ilgilendirmiyor. Bunları isim vermeden söylüyorum. Arkadaşlar lütfen oyundan anlamıyorsanız eski toprak oyuncuların sevdiği serinin oyunlarını (sırf sevdiğimiz seri diye de değil oyun hakikaten güzel olmuş) basit bir insan gibi yorumlamayalım. Lütfen sizi kınayt onlayn'a veya kantır sıtrayk'a alalım.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.