Mesele sadece benim oynamamam değil. Bu yama oyunu katletmekten başka bir işe yaramıyor. Oyunun türkçe yaması var zannedip oynayacaklara yazık. Oyunu katlediyor. |
Birer birer masadan eksiliyor dostlar. Uğurlar olsun... |
Bu günlerde bahane de hep hazır, beceremeyince hep aynı mazeretler, bütün suç forumda zaten :D kişiliği oturmamış, iş hayatına atılıp hiç bir zorlukla karşılaşmamış toy insanlar böyle işlere girişirse 2 olumsuz yorum alınca böyle oluyor işte, küstüm oynamıyorum... peki abi, tamam yani. Yamaları belli bir seviyeye getirmeden ve bir takım taahhütler alınmadan konu açmak yasaklanmalı bence. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 6 Aralık 2020; 13:42:23 > |
Bu arkadaşın ayrılma yada yama yayınlamama kararı, sürekli agresif konuşup uzun süreli banlanmasıdır. İlk gördüğümde 5-10 mesajı vardı 30 gün ban yemişti. Sonra tekrar geldi yine bir tartışma esnasında celallendi heralde yine 30 gün ban aldı. Sanırım artık kendi komple gitti |
Kardeşim bende onu diyorum işte, eğer yama yapma mevzusu DH'de açtığın konuda 3-5 troll'le münakaşaya girip yamadan vazgeçecek kadar pamuk ipliğine bağlıysa git aç kendine bir discord kanalı 3-5 şakşakçıyla güle oynaya çevir oyunu, şu konunun şu hali ergenliktir, rezilliktir. |
Biraz agresif birisi galiba umarım geri döndüğünde biraz daha sakin olur. |
Üzdün satın almak için az daha çevrilmesini bekliyordum kötü oldu bu. Canın sağ olsun. |