Şimdi Ara

Fallout 76 [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
430
Cevap
18
Favori
22.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bekliyoruz, gayet memnunum oyunun gelişiminden ve son halinden, steam dende bence iyi denebilecek bi fiyattan geldi. Almak isteyenlere öneririm.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Bu akşam saat 7 de hocam.
    18'i akşam 7'ye kadar.
  • benim oyun ismim "akgoz13" dileyen ekleyebilir, bir çok lvl karakterim var, fallout dünyasına ilk gelenler için karışık görünebilir, yardımcı olurum
  • İndirmeye aldım, hafta sonu deneyim edelim bakalım.

    Oyunu Division veya Destiny gibi online looter shooter oyunlarından ayıran farklı özellikleri var mı merak ediyorum.
  • Oyun 3 gün Steam'den ücretsiz indirilip oynanabiliyor:
    https://store.steampowered.com/app/1151340/

    Oyunda yaratılabilecek en güzel kadınlardan birini yarattım.

    Fallout 76 [ANA KONU] Fallout 76 [ANA KONU] Fallout 76 [ANA KONU]




  • XanthiN kullanıcısına yanıt
  • Harbiden bu oyunda güzel bir hanım yapmak zor bu da benim hatun :D
    Fallout 76 [ANA KONU]
    Fallout 76 [ANA KONU]




  • optimizasyon bana mı rezalet geldi? o grafiklere aldığım FPS'yi görünce direkt sildim oyunu.
  • Optimizasyon kötü hocam.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    gölge kalitesini ultradan high'a alınca epey performans arttı bende

    oyun bana çok kolay geldi. zorluk ayarı olmaması kötü. daha kötüsü auto-scaling falan da yok. zorluğu arttırmanın başka bir yolu var mı ? bilen yazarsa

    bir de serverdaki diğer oyuncuları avlamak istiyorum. bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Bu sistem nasıl çalışıyor tam olarak ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-ADF35784A

    gölge kalitesini ultradan high'a alınca epey performans arttı bende

    oyun bana çok kolay geldi. zorluk ayarı olmaması kötü. daha kötüsü auto-scaling falan da yok. zorluğu arttırmanın başka bir yolu var mı ? bilen yazarsa

    bir de serverdaki diğer oyuncuları avlamak istiyorum. bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Bu sistem nasıl çalışıyor tam olarak ?
    Saldırdığınız kişi karşılık vermezse 1-2 vuruştan sonra sinek ısırığı gibi geliyor vuruşlarınız. zorla pvp ye sokamıyorsunuz kimseyi. Karşılık verirse gücünüz neyse öyle zarar veriyorsunuz. pvp 5 levelden sonra açılıyor bir de.
  • TossA CoinTo Your Witcher kullanıcısına yanıt
    bazen karşılık verdiği halde kapışamıyoruz. 3 saatte 8 level aldım bu arada oyunun neden gömüldüğünü şimdi anladım. bug mug hikaye oyun aşırı casual. bethesda kitlesinden çok candy crushcılara hitap ediyor.

    uninstall...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 17 Mayıs 2020; 5:7:18 >
  • Oyunu satıp alanlara saygı mı duymalıyım, acımalı mıyım bilmiyorum. Son zamanlarda oynadığım en kötü oyunlardan birisi. 50 gibi indirip 2-3 saat oynadıktan sonra sildik arkadaş ile. Ayrıca aşırı karmaşık gereksiz bir şekilde. Kesinlikle satın almayacağım oyunlar listeme ekledim.
  • workshoplardaki elementleri elektrik çekerek mini fabrikalar ile yerden çıkartıyosun orası pvpye açık.İstersen birisinin workshopunu almaya çalış bak gör pvpyi. ya da sen workshop aç zaten biri geldiği zaman uyarıyor ve ücretsiz oraya ışınlanıyosun savunmak için ara ara npclerde saldırıyor.Oyunu anlamadan bilmeden eleştirmiş tüm arkadaşlar ama katılmıyorum çoğuna.
  • Yaklaşık 9 saattir oynuyorum, 15 level olmuşum. Bedava denemenin bitmesine 16 saat kalmış. Biraz daha oynar, satın almadan bırakırım muhtemelen. Tek başıma oynadığım için biraz sıktı ama arkadaşlarla daha eğlenceli olabilecek potansiyele sahip.
  • Geç haberim oldu indirme başlattım 15dk önce falan indi girdim oyuna dünyaya çıktım ama vsync mevzusu yüzünden kapatıp gerekli ayarı yaptım girdim süre doldu hadi gülegüle dedi oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 18 Mayıs 2020; 19:10:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wey-Yu

    Geç haberim oldu indirme başlattım 15dk önce falan indi girdim oyuna dünyaya çıktım ama vsync mevzusu yüzünden kapatıp gerekli ayarı yaptım girdim süre doldu hadi gülegüle dedi oyun.
    😃😃 Oyunda level 19 oldum. Fallout 4 seven biri olarak, oyunu sevdim. Çünkü o atmosferi seviyorum.
    Fakat birşey sormak istiyorum; Kendime ufak bi üs yaptım, ev yok, sadece stationları kurdum, yatak vs. Camp'i taşıma olayında, sadece o camp zımbırtını mı taşıyoruz, yoksa, diğer yaptığım stationlar, vendor da oluşuyor mu yeni taşıdığım yerde? Hiç denemedim çünkü.
  • Son gelen npc update'i ile birlikte oyun bayağı toparladı diyorlar güncel oynayan varsa bilgilendirebilir mi lütfen? Fallout fanıyım fazlasıyla eleştiri aldığı için zamanında almaya çekinmiştim bi tık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deuschziger

    Son gelen npc update'i ile birlikte oyun bayağı toparladı diyorlar güncel oynayan varsa bilgilendirebilir mi lütfen? Fallout fanıyım fazlasıyla eleştiri aldığı için zamanında almaya çekinmiştim bi tık.
    Görevler iyi, atmosfer Fallout evreni, bence 129 tlui hakediyor. Free dlc de gelecekmiş.
  • yazar11 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabın için. Son bir sorum daha var.. ben solo takılıyorum genelde.. F76 da solo bir oyuncuya göre ters duruyor zevk verir mi yoksa illa oyun içi arkadaş şart mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deuschziger -- 9 Haziran 2020; 20:26:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.