Şimdi Ara

Fallout 4 (2015) [ANA KONU] (214. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.612
Cevap
56
Favori
154.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x


    quote:

    Orijinalden alıntı: DeathKnellSpell

    herşeyi toplama çöp toplayıcı gibi . Strength özelliğin düşüktür. craft işini çözecen sen daha işin çok . geçici strength arttıran yiyecek içiecek olsun üstünde

    Tavsiye geç oldu kardeşim yanlışlıkla oyunu bitirdim

    ben hala bitiremedim tam olarak. bobbleheadlerin çoğu yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kollaps

    beyler oyuna yeni başladım 13 level oldum. faction olayı biraz kafamı karıştırdı, şu an minutemen görevlerini yapıyorum bir yandan da ana görevlere devam ediyorum. paladin danse ile karşılaştım bana kardeşliğe katılmamı teklif etti. buna katılsam diğer faction'dan çıkıyor muyum? kabul etmedim ama görev öylece duruyor. ayrıca bir görev sonrası çelik kardeşliği gemisi çıkageldi gökyüzünde, yine bir görev bunu paladin danse'e rapor etmemi söylüyor ama gittiğimde kardeşliğe katılma diyaloğu çıkıyor karşıma.

    palalara katılırsan enstitüden atılıyodun galiba. railroad falan vardı bir de




  • https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/6091/?
    Bu mod tam ne işe yarıyor?İngilizcem pek olmadığı için açıklamalarından bişey anlamadım.
  • Ben bu oyuna yeni başladım. Oyun pek sarmadı açıkçası.



    Seriye bu oyunla başlamış olmam etkili olabilir belki, öte yandan bir skyrim bir witcher tadını alamadık.Devam ediyorum yinede oyun kıtlığı var benim açımdan çünkü.



    Birincisi perk sistemi. Başlangıçta neyi seçeceğiz , ne ne işe yarar belli değil. Sonrasında pek önemi kalmayacak gibi.



    Ikincisi hacker pc sistemi, oyuna yeni başlayan biri anladiysa beri gelsin. Sonrasında sise oyun akıcılığını bozan bir özellik.



    Üçüncüsü ağırlık. Benim gibi çalı çırpı ne varsa toplayanlardan iseniz, yani sıkı lootcu iseniz işiniz mucizelere kalmış. Sadece tek bir görevde bile ağırlık kapasitenizin 3 katı eşya toplarsiniz ve taşıma sorununuz başlar.



    Dördüncüsü kendini tekrar eden görevler. Sürekli şurayı temizle tarzında, hikayeden yoksun, belli bir süre sonra sıradanlasan görevlerde sıkılmadan oynamak mümkün değil.



    Beşincisi craft sistemi, onlarca silah ve zırh arasından merminize göre seçim yapmak, mermi adetine göre silah taşımak zorunda kalmak berbat, ayrıca level 25 e geldiğim halde hala düzgün bir amor olmaması saçma.



    Yaparsın skyrim de veya witcher daki gibi belli silah veya armorlari bizde peşine düşeriz veya craftlariz. Nerdeyse tuvalet pompasindan silah çıkacak karşımıza...



    Daha level 25 iz bakalım daha neler gorucez...



    Spoiler görmek istemiyorum cevap yazmak isteyen arkadaşlar dikkat ederse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Mod yapanlar için kaynak o mod asıl amacı o fakat mod yapmayıp kullananlar için asıl amacı craftlamayı kolay bir şekilde ve daha fazla çeşit ile yapmaya yarıyor.Bu modu destekleyen modların kullanımınıda kolaylaştırıyor.Kısaca gerekli bir mod özellikle modlar ile iç içe isen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 28 Ekim 2017; 19:28:0 >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Kısaca ben sorunlarına cevap yazıyım;

    Skyrim i sevdiysen bu oyunuda sevmeme gibi bir ihtimali olduğunu pek sanmıyorum temel olarak aynı oyunlar.


    -Perk sistemi zaten neyin ne olduğunu açıklıyor karışık birşey yok.Oyunu ne tarz bir şekilde oynuyorsan ona odaklı gitmelisin.Geriside pek önemli değil.Hangi silahları kullanıyorsan onları yükselt eşya taşıyorsan kapasite yükselten şeylere odaklan gibi vs...

    -Hacker olayı basit aslında çıkan kelimelerden doğru olanı buluyorsun her seçtiğin yanlış seçenekte hangi/kaç kelimeler tutuyorsa onları yazıyor.

    -Bende çok eşya toplarım bunu çözmek için çok alternatif var.İlk olarak hile en kolayı(ki hiç kullanmam)kullanan çok var.Bunun dışında oyun mekanikeri olaraksa perkler,power armorlar,kullandığın zırhları geliştirerek daha fazla taşıma kapasitesi ekle,çeşitli ilaçlar,kitlerin kullanımı ile attırmak gibi...

    -Kendini tekrar eden görevler amacı oyunun bitirince boşda durmamak için alternatiftir yapmak zorunda değilsin sonuçta es geç onları,çeşit arıyorsan dlc tadında modlar var onları deneyebilirsin.Bazıları lore friendly veçeşitli görevler ile uzun oynanış sunuyor.

    -Burdaki sorunu tam anlamadım açıkçası olması gerek birşey için şikayet etmiş gibisin,mermiye göre silah olması ve ona benzer mekanikler normal ve olması gereken birşey zaten kişisel zevklerine veriyorum.

    -Keşfetmeye odaklı bir oyun olduğu için bol bol o işi yapıp güçlü silahlar zırhlar bulabilirsin,ben ne zaman buldum hatırlamıyorum çok oluyor fakat senin dediğin gibi bir sorun yaşamadım benim açımdan oyun oldukça düzgün ilerledi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 28 Ekim 2017; 19:30:17 >




  • Hack (pc) ve ağırlık konusunda malesef kod kullanyorum. Bana anlamsız ve sıkıcı geliyor.

    Görev bitmiyor ki, tam fedailerde görevi bitiriyorum, giderken bir tane daha söylüyor .:)) 25 level oldum daha elmas şehire gitmedim (ama artık gideceğim)

    Var birkaç kullandığım silah, genelde sniper oynarım.Şimdi onları baya güçlendirdim. Çok fazla ve gereksiz silah çeşidi var oyunda onu demek istedim.

    Bir diğer eleştirim de yükleme süreleri, bir binadan çıktığımda inanın, mutfaktan çay alıp geliyorum kendime, bu kadar uzun süreler can sıkıcı.

    Dediğim gibi skyrimi defalarca oynamış biri olarak bu oyun onun gibi sarmadı beni, kişisel görüşüm.
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    ben de yeni başladım 23 levelim şu an, fedai görevleri ve diğer yan görevleri arada sırada yapıyorum, ana görevler daha çok sardı onlardan devam ediyorum daha çok. hacklenecek yerler girilmesi zorunlu olmayan alanlar olduğu için ben fazla takmadım açıkçası, zor geldiğinde hiç uğraşmıyorum. bir de silahlar aslında aynı olmasına rağmen kabzası namlusu geliştirme almış silahlar farklı isimlendiriliyor bu yüzden çok fazlaymış gibi bir algı yaratıyor insanda, ilk başta benim de kafam karıştı. mesela biri normal nişancı tüfeği iken diğeri sakat bırakan susturuculu nişancı tüfeği yazıyor halbuki aynı silah, sadece geliştirme almış namlusu vs değişmiş. yükleme süreleri hakikaten bayağı uzun özellikle açık dünyaya çıkarken. bir de bende bazı yerlerde oyun yağ gibi akarken bazı mekanlarda takılmalar oluyor.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Bende artık ana görevden gideceğim. Baydi bu fedaileri:))



    Oynuyoruz yinede, hani öyle lan iş biran önce bitsede evde oyuna başlasam tadında değil.

    Silah ve zirhlarda da bu kadarına gerek yok. Adeta gökkuşağının renkleri misali, gökkuşağı tek ama içinde yedi renk var:))

    Nu bedhesta adam olmaz:) inanır mısın, girdiğim taş ocağında , birebir skyrim müziği koymuş:) hoşta olmuş gerçi:)

    Tabi şu menü olayını, bir mod yapımcısı kadar beceremediler. Skyrim de olduğu gibi, modcu yaptı bunlar baktı.

    Eefsane bir oyun değil, ama kötü fe değil, oynuyoruz ışte:))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 29 Ekim 2017; 15:52:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye çok iyi olmasa da oyunda mesela sağlık paketi gibi kullanılabilecek 50 tane malzeme var. Bence çok detaylı ve muazzam bir oyun. 2. defa Türkçe yama ile başlayacağım. Yükleme süreleri konusunda şunu söyleyebilirim, yeni oyunların hepsi iyi sistemler istiyor, en başta ssd lazım. Ssd yoksa yükleme süreleri çoğu oyunda yüksek olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şeyler inşaa etmekten görev yapmayı felan iyice bıraktım,zaten GTX960 ile deli gibi fps düşüyor şehrin olduğu bölgelere girince


    Epey mod kurduğum için baya içerik oldu,müzisyen modu da kurdum,şimdi bir tane bar tarzı bir yer kuurup içine de müzisyen yerleştireceğim ama kaynaklar yetmiyor biraz kaynak toplamam gerekecek...




  • Aslında daha hiçbir şey yapmadım,Sanctuary'i Diamond City gibi canlı dolu bir yer haline getirmeye çalışacağım.

    Ama tabi bunun ciddi kaynağa ihtiyaç var.Oyunun görevlerini bitirince hile başvururum gibi kaynak konusunda,öbür türlü ne kaynak nede para dayanır büyük ve güzel bir yer yapmak için.Oyunun yapımcıları bunu pek hesap edememişler,az biraz daha cömert olsalarmış keşke,çünkü sadece Sanctuary yok oyunda bir sürü yerleşke var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Hiç hile yapmadanda yapabilirsin,hiç hile yapmadan vault u ve castle doldurdum.Oyundaki her yeri doluldurman münkün değil fakat benim base im diyebileceğim en az 5 yer var ve yazdığım 2 si en dolu dolu olanları.
  • Oyuna Türkçe yama ile başlamayı düşünüyorum. Şuan unoffical patch modu kurulu. Tavsiye edeceğiniz modlar varmıdır kesinlikle kurmam gereken? Oyunda yapmamı tavsiye edeceğiniz şeyler var mı? Daha önce new vegası bitirmiştim az çok hakimim oyuna


  • senaryoda ilerledim, en son portal yapıp enstitüye ışınlandım. shaun ile konuştum fakat enstitüye girmeyi kabul etmemiş olmama rağmen görevler veriyor. bir yandan fedailer var. railroad ile konuştum ya fedailer ya biz dedi, bilmiyorum dedim o öyle kaldı. ne yapmalıyım sizce, enstitü içime sinmedi ama görevi duruyor bir yandan. senaryoyu ilerletmek için bunları yapmam mı lazım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 31 Ekim 2017; 23:45:17 >
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Sen devam et, taraf seçmen gerektiği zaman oyun söyler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal Fallout 4'e nexus modları yüklenmiyor mu? Bilgisi olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundaki armor modlarını pek beğenmedim,bir Skyrim değil asla
    Ama silah modları çok iyi,oyunun standart versiyonunda zaten doğru düzgün silah yok,dlcler ile getirmişler güzel silahları.
  • emrah44 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki yükleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 5 Kasım 2017; 0:1:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Obsidian One

    Tabi ki yükleniyor.

    Modlar paralı olmuş diyorlar da o yüzden sordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.