Şimdi Ara

Fallout 4 (2015) [ANA KONU] (202. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.612
Cevap
57
Favori
155.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun optimizasyon özürlü olduğu için, benim sistemde sınırda çalışıyor. Bu texture pack ne kadar performans düşürür acaba? Normalde gölgeler olsun, anti al. olsun FPS yi çok büyük oranda etkilerken, texture res. en az etkileyen faktör. Neyse aslında pekte önemli değil :)

    ~%100 yapmaya kasan var mı başka? "~" işareti kullandım çünkü, görebileceğimiz bir yer yok oyunun içeriğinin ne kadarını keşfettiğimizi. İnternetteki rehberler işe yarıyor. Ayrıca radiant questleri tabiki saymıyorum.

    Tüm lokasyonlar (nuka hariç far harbor, diğer DLCler ve ana harita tamam, keşfedilse bile haritada gözükmeyen bir kaç yer kaldı)

    Tüm görevler (her tarafı idare ederek, mümkün olduğu kadar çok farklı grupların görevini yapmak mümkün, ama eninde sonunda mecburen taraf seçerek, bir tarafın görev(ler)ini yapamıyorsunuz.) nuka hariç tamam.

    Tüm dergiler (neredeyse tamam)

    Tüm bobbleheadler (neredeyse tamam)

    Power armorlardı, bunların değişik renkleriydi, ıvır zıvır silahtı vs. de büyük oranda tamam.

    Holotape (bakmadım daha ama yarısından fazlasını toplamışımdır.)




  • High Resolution Texture Pack ile normal sürümü karşılaştıran bir video paylaşılmış.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10

    High Resolution Texture Pack ile normal sürümü karşılaştıran bir video paylaşılmış.





    Fark neredeyse yok ben de birşey sandım. Bir de 60 gb demişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fark aman aman yok ama yüklemiş ve silmiş biri olarak silahlar üstünde fark ediyorsunuz rahat bir şekilde. Ama yine sınırlı yer ve internet bağlanız varsa tavsiye etmem ben modları bozduğu için kaldırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steamden bu update olarak gelmedi. nerden iniyor ? 380X ile 2K çalıştırıyorum. Performansı düşürürmü çok ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cübbesiz Ömer

    steamden bu update olarak gelmedi. nerden iniyor ? 380X ile 2K çalıştırıyorum. Performansı düşürürmü çok ?

    Bende performans olarak hiç bir şey değişmedi. DLC gibi giriyorsunuz 'Oyna' diyorsunuz ilk başta sizi hemen oyuna sokmaya çalışıyor indirmeden fakat Steam arayüzünde alt kısımda DLC'lerin yüklü olup olmadığını yazdığı yerde tiklerseniz iniyor. Bende ilk önce inmedi tiki kaldırıp tekrar işaretledim en son Steam'ı yeniden başlattım inmeye başladı. Update değil opsiyonel olduğu için inmiyor. Eğer karakterin yüzünü ve texture değiştiren mod kullanıyorsanız bozuyor, haberiniz olsun.
  • .
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah aga da kafama dank etti simdi. Bunu kucuk ssd ye kurdum 20 gb yerim kaldi. Netcük

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Pip-Boy'lu koleksiyon paketini ucuza nereden temin edebilirim? Genel satışı 119 $ . İkinci el ya da 0 fark etmez. Yeter ki ucuz olsun.
  • HiRes pack, 4k monitörünüz ve o ince ayrıntıları hakkıyla verebilecek gtx 1080 ayarında ekran kartınız var ise, var olmalarına bir anlam katmak için var !?

    Full HD monitörünle o ayrıntıları teknik olarak göremezsin çünkü monitöründeki piksel sayısının düşüklüğü buna müsaade etmez.

    Sadece Nvidia'da böyle düşük çözünürlüklü mönitörlerde sanki yüksek çözünürlükte oynuyormuş gibi gösteren bir nanesi var. Belki onu kullanarak bir iki kalite artırılabilinir fakat onda bile fark yaratacak ayrıntıları görebilmek için monitöre gözleri yapıştırmak gerekir.

    En iyisi yine doğal çözünürüğü 4k olan mönitörde bir anlamı var. Geriye kalanlar boşa heyecan.

    Birde bu oyun için çıkan nvidia sürücülerinden sonra oyun epey çoştu. Ben gölgeler ve en kenar yumuşatma dışında (bunlarda yüksek ve FXAA ayarında) tüm ayarları fullüyorum, oyun hem stabil hem de inanılmaz akıcı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinata -- 10 Şubat 2017; 23:48:59 >




  • EDIT'i okuyun;

    Oyunu defalarca bitirdim. ~%100ü de tamamladım very hard'da. Bugün survival'a başladım. Ve anladımki ya benim oyunda birşey var, ya bende. İmkansız oynamak. Tek kurşun ya da tek bir darbe öldürüyor. 10. level oldum, hiçbir işe yaramadı. İlerleme yok. Oyun son güncelleme yüklü. Very hardla damage vs. aynı ya da yakın olması lazım ama 4-5 kat daha zor. Zırh türü şeylerim azdı, var olan durumun 3 katı kadar iyi bir zırh vs. aldım giydim, yine tek kurşun yetiyor ölmeye. Yan görev yapayım, level artsın desem, 1.levelkende 10.levelkende aynı düşman tek kerede öldürüyor. Ayrıca yan görevlerde zaten imkansız tamamlamak. Bos görevlerinin ilk başları kolay ama sonra satellite alleyde super mutantlar dolu, imkansız yani :) Su yemek vs. işinide inanılmaz saçma yapmışlar. Pur. waterdan 4-5 tane içiyorum ancak susuzluğum gidiyor. Uyumasam uykusuzluk çekiyorum, e uyuyuncada hastalanıyor. Neyse oyun ömrünü tamamladım sanırım, tekrar borderlands 2 yükleyeyim ben :) op8 karakterim vardı geçen sene :)



    Edit; Yılmadım, yan görevle bile zor ama yavaş yavaş biraz level arttırdım, para biriktirdim, overseer guardian'ı aldım (bol bol chr arttırıcı alkol ilaç vs. ile yarı fiyatına). Normalde her zaman yalnız takılırdım ama survivalda çok daha zor, o yüzden piper ı aldım, giydirdim, silahlandırdım, ve en önemlisi taşıyamadıklarımı yükledim. Bu şekilde çok rahatladım oyunda. Ölmeden ilerliyorum :) Kellogs'a geldim daha tabi ana görev olarak :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnzIrmk -- 16 Şubat 2017; 10:29:4 >




  • bu oyunu gün geçtikçe daha çok seviyorum trollüğün alasını yapabiliyorsunuz
  • Önceki oyunlarla konu olarak bağlantısı çok mu başlamak istiyorum ama bu serinin hiç bir oyununu oynamadım.
  • ufak tefek göndermeler harici birbirleriyle alakası yok. istediğinden başla. ama 3, new vegas, 4 diye gitmen grafik takıntılıysan iyi olur bence.
  • Arkadaşlar merhaba. Benim nüfusla ilgili bir sorunum var. Oyun buga girdi galiba. Bir yerleşim bölgesinde mesela sadece sanctuary'de nüfus sayısı en fazla 18'e kadar çıkıyor. Diğer yerlerde 5-6 nüfus var. Yerleşim yerlerinde 20 yatak 50 defans 60 su 50 yiyecek var. Charisma level 10. Modda yükledim ancak faydası olmuyor. İnternetten bakıyorum 30 - 40 nüfus yapmış adamlar. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yapmam gereken farklı ne var anlamadım. Bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Uzun süredir uğraşıyorum bu konuyla ancak hala çözümünü bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levo90 -- 27 Şubat 2017; 9:27:54 >
  • Arkadaşlar selam,
    Bundan önceki Fallout serilerini tam hakim olmasamda oynadım fakat Fallout 4 de sıkıntılar yaşıyorum yardımcı olabilecek varmı?
    Daimond City deyim oyuna yeni başladım diyebilirim etrafı bolbol geziyorum birşeyler bulmaya çalışıyorum fakat ayakta duramıyorum direk ölüyorum.
    Garip garip silahlar var dmg'si düşük canım çıkıyor 1-2 adam öldürecem diye deli gibi mermi gidiyor sürekli stimpak kullanmak durumunda kalıyorum.
    Nerede yanlış yapıyorum
    Ayrıca Power Armor un enerjisi bitti bırakıp gitmek zorunda kaldım. Power Armor un olayı nedir sürekli kullanım için?
  • v1gor kullanıcısına yanıt
    Oyunun earlysi biraz sıkıntılı geçiyor fakat sonradan daha çok rahatlıyorsun.İlk başta sabırlı ve dikkatli bir şekilde oynamak gerekiyor.Bulduğun herşeyi toplamalısın,onları satıp para kazanabilir bulduğun silahlarını güçlendirebilirsin.

    Bu arada oynadığın zorlukta önemli tabi eğer survivalda oynuyorsan oyun her türlü zor oluyor.


    Power armor daha çok savunma odaklı,combatlarda büyük kolaylık sağlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 8 Mart 2017; 12:5:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Obsidian One

    Oyunun earlysi biraz sıkıntılı geçiyor fakat sonradan daha çok rahatlıyorsun.İlk başta sabırlı ve dikkatli bir şekilde oynamak gerekiyor.Bulduğun herşeyi toplamalısın,onları satıp para kazanabilir bulduğun silahlarını güçlendirebilirsin.

    Bu arada oynadığın zorlukta önemli tabi eğer survivalda oynuyorsan oyun her türlü zor oluyor.


    Power armor daha çok savunma odaklı,combatlarda büyük kolaylık sağlar.


    Ek olarak Power Armor için acele etme bir miktar Fusion Core biriktirdikten sonra iyi bir Power Armor ile kullanırsın.

    İlk başlarda Combat Armor işini görecektir.

    Otomatik silahlardan ziyade otomatik olmayan silahlar Assault Rifle tek tek atarak daha fazla hasar verebilirsin. Perkleri dikkatli seçmelisin ilk başta çok önemli.

    Oyunun tüm modlarını bitirdim tüm haritayı keşfettim sayılır 220 den fazla %100 fusion Core ve sayısını hatırlıyamadığım %90-%80 dolu Fusion Core mevcuttu bende, yani ileride pek çoğunu bulacaksın sadece sabır

    Fusion Core %5 den aşağı düşünce bitmesine izin verme iyi fiyata satabilirsin, ölüsü bile iyi para ediyor meretin.

    Yanına yoldaş al, yülkle ne bulursan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 11 Mart 2017; 1:52:10 >




  • http://imgur.com/a/q4ZWK

    beyler pipboy böyle beyazladı bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz?
  • Bende oyuna cuma başladım. 15. Levelim. baya kasıyorum karakteri falan kendi settlementime bir kontrol kapısı koydum falan ama daha duvar örmedim tellerden henüz etrafına. Benim settlement e kimse saldırmıyor daha erken olduğu içinmi? Birde radio becon lardan 2 tane olmasına rağmen hala 9 kişi settler sayısı. Sizce duvar örnek için erkenmi? Birde diğer settlement yerlerinde 2 şer kişi var onları ana settlemente alamıyor muyız? Birde bu görevlerde falan junkları toplasam yol üzerinde çıkan craft masalarına aktarsam depoya o orada mı kalır bütün heryerdemi geçerli olur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.