Şimdi Ara

Falken mi? Toyo mu? (Falken Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
15.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aracımın lastiğini yeni görünmesine rağmen 2010 üretimli olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum.
    195 55 15 ara ebat olduğu için çok pahalılar. Onun için uygun fiyatlı kaliteli lastikler ararken Falken ve Toyo'ya denk geldim. Dunlop da uygun.
    Sizin fikirleriniz nedir? Pahalı lastikleri önermeyelim bütçem kısıtlı.

3'ü de aşağı yukarı aynı para. 155-165 TL arası.

Düzelttim hocam, yazdım fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 13 Nisan 2016; 11:04:07 >

• Sumitomo firması kendi içinde falken markasını premium seri olarak konumlandırıyor.Zx-914 Ecorun aldığınıza pişman olmayacağınız bir lastik.Kuru yol tutuşu çok çok iyi , konfor olarak Sn 832 kadar olmasada normal.Falken Zx-914 modelinde benim gördüğüm tek olumsuzluk çabuk aşınması.Bu arada aşınmayan lastik de iyi yol tutmuyor.

Toyo P.Cf2 ile Falken Zx-z914 modeli, ikiside AB etiketinde sizin ebatta B sınıfı ıslak zemin frenleme sunuyor.

Uygun fiyatlılardan yeni çıkan bir lastik olan Maxxis Premitra HP5 ıslak zeminde A sınıfı frenleme sunuyor, bulabilirseniz bunuda inceleyin.
    Elma ile armudu karıştırmayalım.Petlas ab etiketinde falkenden bir kaç gömlek üstün değildir, her markanın belli bir ebatta öne çıktığı modelleri vardır.AB etiket değerlerinin neyi kapsayıp neyi kapsamadığınıda çok iyi biliyorum.

Petlas, goodyear,Nokian, Continental, Falken, brdigestone, michelin markalarını kullandım deneyimim var.Hepsinin birbirine göre farklı üstünlükleri var.Bizim burada konuştuğumuz verdiğin paraya aldığın ürün.Falken den tanıdıklarım dahil 5 takım lastik aldık.Kimse şikayetçi değil, herkes memnun.

Memnun olunan bir ürün, fiyatıda diğer tercih edilen markalardan biraz daha uygunsa iyi bir alışveriştir.

Astrada yanaktan yarılmadan dolayı 4 tane lastik değiştirdik, markası Goodyear efficientgrip.Lastik çok konforlu, aşınması güzel ancak yanakları dayanmıyor.Bridgestone, michelin, nokian ile ilgili değişik araçlarda tecrübemiz oldu.benim tecrübelerimde kuru yolda en iyi bridgestone, çamurda en iyisi Nokian idi, ıslakta Falkenleri çok beğendim.Pirellileri beğenemedik bir türlü.Continental de çok dengeli bir lastik.

Falken markasını tecrübe edenler gider alır, herkesin bir hesabı kitabı var, kimisi lastiği beğenir kimi fiyatını, herkesin düşüncesi kendisini ilgilendirir.Bu kadar düşmeyin vs. kelimeleri internet ortamı da olsa hoş sözler değil, marka ve firma olarakta bu sözleri düşündürecek bir firma değil.

Bu kadar düşmeyin vs laflarını kullanıpta bir ekmeğe muhtaç olan insanları da gördük.yarın ne olacağının garantisi yok

Lao-Tzu nun çok sevdiğim bir hikayesi var.Vaktiniz varsa okuyunuz.

http://www.cinmacerasi.com/cin-dusunuru-lao-tzunun-oykusu/
  • Fiyatları da yazsaydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ebati değiştirin ara ebat diye dsınırlı kalmatlyin. En iyi lastik vredestein sportrack 5. Stoklarda bulmak zor olabiliyor o nedenle conti premium 5, Goodyear eğ performans yada birazdaha tavizli ancak islakta yine iyi olan hankook kinergy veya kumho ecsta sptku 31 alabilirsiniz. Tabanı 185 yada 205 yanakalrida da benzer şekilde küçük oynamalar yapabilirsiniz. Orj. Ebatlar zaten üzerindekiler değildirler muhtemelen. Orj ebatari yazarsanız alabileceğiniz farklı ebat kombinasyonları yapabiliriz

• Maalesef üzerindekiler orijinal ebat. Davlumbaza sürtme riski olduğu için ebatta oynama yapamıyorum. 185 olabilir belki ama o da baya ince duruyor, hem görünüş açısından hem viraj açısından sıkıntı olabilir.
    Teşekkür ederim cevabınız için.

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Maalesef üzerindekiler orijinal ebat. Davlumbaza sürtme riski olduğu için ebatta oynama yapamıyorum. 185 olabilir belki ama o da baya ince duruyor, hem görünüş açısından hem viraj açısından sıkıntı olabilir.
    Teşekkür ederim cevabınız için.

Araç marka modeli nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 29 Mart 2016; 13:14:38 >

Seat İbiza 2007.

175-185-195 taban olur, 50-55-60-65 yanak olur tabanı küçültüp yanak artirirsaniz ince gözükmez zamanla esneyecehinden goruntude fark olmaz. Burda bahsettiğimiz ebatlara çokuygun fiyatlarla bbahsettiğim marka model dışında lastik almayın. 10-15 TL için hayatınızı yada sakat kalma olasılığını göz önünde bulundurunuz. Hala ince durur muhabbetleri aklımızı kurcaliyorsa o zaman kalınbboğazlı çelikjjant almanız gerekli. Üzerindeki janta 225 tabanda taksaniz disardan aynı gözüküyor çünkü saç jantin genişliği bellidir

5 yıl önce açıldı
    lassa mı - kumho mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 ay bıoyunca lastikleri araştırdım, iki lastik de fiyatıan göre iyi lastikler ancak rahatlıkla diyebilirim ki Toyo 1 adım ötededir, Falken'e kıyasla daha iyidir. Çünkü Toyo japonyadan ithal gelirlken Falken çankırı'da üretiliyor ve kalitesi Petlas'tan dahi düşük malzemelerden üretilyor. toyo, petlas'tan da daha iyidir ayrıca.
    95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • Dunlop hakkında fikirleriniz nelerdir. Hepsiburada da 171 TL.
    2 tip Dunlop var, Birincisi Japonyada üretilen Dunlop. Bu lastik gelecek ise Toyo'dan iyi değildir. Ancak ABD'de veya Avrupa'da üretilen Dunlop gelecek ise keisnlikle Toyo'dan kalitelidir. Pirelli , Michelin gibi üst sınıf lastiklere yakın kalitededir. Nere üretimi geleceği bilinmiyorsa Toyo alın daha iyi. ORta kalitenin biraz üzerinde bir lastik. Ben aradım ama bulamadım maalesef. o yüzden satın alamadım.
    95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • Neden bulamadınız? Netten sipariş verebilirsiniz? Ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü dükkanları araştırcak zamanım hiç yok.
    Yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • Araştırıp falken ziex ze914 aldım ben 195/55R16 165 liraya. Memnunum; konforlu, ıslakta iyi tutuyor. Ancak biraz yumuşak, çabuk bitebilir. Çok fazla tecrübem yok ancak sert kullanım dahil bir falsosunu görmedim henüz.

Neden bulamadınız? Netten sipariş verebilirsiniz? Ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü dükkanları araştırcak zamanım hiç yok.
    Yorumlarınız için teşekkür ederim.

üstadım, ben eski kafa olduğum için bayiye gidip lastiği gözle alanlardanım. Blunduğum şehirde 2014 üretimi Toyo vardı, o yüzden başka marka aldım. Ama aklım Toyo'da kalmadı desem yalan olur. F/P lastiği olarak Toyo en iyisi bence.
  • http://www.hepsiburada.com/toyo-195-55-h-15-tl-pxcf2-85h-yaz-lastigi-uretim-yili-2015-p-OTLSTTOYO603
    Hocam sizin de fikirlerinizle büyük ihtimal buna karar verdim daha cazip bişey çıkmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 29 Mart 2016; 20:13:56 >

Türküm Türkçe imza atarım....
  • Jazz için 185 55 15 ebatında bir set falken ziex kullandım.. İyi lastik ama çabuk bitti (yaklaşık 25 bin km)..dunlop lm serileri avrupa üretimi değil ve çok da kaliteli olmadıklarını duydum passatta dunlop fast response lastikler var ve çok memnunum. yaklaşık 45 bin km kullandım 60 bin rahat yaparlar. Jazza falkenden sonra petlas aldım şu ana kadar bir sıkıntı yok. Toyo ya da petlas alabilirsiniz bence..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sumitomo firması kendi içinde falken markasını premium seri olarak konumlandırıyor.Zx-914 Ecorun aldığınıza pişman olmayacağınız bir lastik.Kuru yol tutuşu çok çok iyi , konfor olarak Sn 832 kadar olmasada normal.Falken Zx-914 modelinde benim gördüğüm tek olumsuzluk çabuk aşınması.Bu arada aşınmayan lastik de iyi yol tutmuyor.

Toyo P.Cf2 ile Falken Zx-z914 modeli, ikiside AB etiketinde sizin ebatta B sınıfı ıslak zemin frenleme sunuyor.

Uygun fiyatlılardan yeni çıkan bir lastik olan Maxxis Premitra HP5 ıslak zeminde A sınıfı frenleme sunuyor, bulabilirseniz bunuda inceleyin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.