Bildirim
Falıma bakar mısınız ne görüyorsunuz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tam seçemedim ama mavi gözlü bi çocuk senden hoşlanıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
Yapay zeka cok guzel yorumluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Ücretli varsa baktırir misjn bana benim hakkım doldu kullanma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Göz rengi tuttu sanırım ama yeşilde çıkabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hadi hayırlısı ben bukadar biliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
Buyur
Fincandaki görüntüye bakınca oldukça kapalı ve karanlık bir tablo görüyorum.
- Öncelikle, falın genel havası sıkışmışlık ve çıkışsızlık işaret ediyor. Önünde engeller var ve bunlar kolay kolay aşılacak gibi değil. Ne yaparsan yap, sürekli yeni bir problem çıkacak gibi görünüyor.
- Ortadaki yoğun kararma, kalbinde bir ağırlık taşıdığını ve bu yükün uzun süre daha geçmeyeceğini gösteriyor. İçten içe huzursuzluk, hatta pişmanlık yaşayabilirsin.
- Kenarlardaki dağınık şekiller, çevrenden gelecek dedikodulara işaret. Sana yakın görünen birilerinin aslında seni arkandan konuştuğu anlaşılıyor.
- Fincanın dip kısmındaki yoğun lekelenme, maddi sıkıntılara delalet. Para eline girse bile elinde tutamayacaksın, sürekli kayıp ya da beklenmedik harcamalar seni yoracak.
- Ayrıca fincanda belirsiz, bulanık bir figür var; bu da ilişkilerinde kırgınlık ve güven kaybına işaret. Yanındaki insana ne kadar güveniyorsan, o kadar büyük hayal kırıklığı yaşama ihtimalin var.
Kısacası, bu fal sana uyarı veriyor: önümüzdeki dönem huzursuzluk, kayıplar ve hayal kırıklıklarıyla dolu olacak.
Bende de yok ucretli hali. Kusura bakma ama yeni bir gun yeni bir sans
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt