Şimdi Ara

Falcon & Winter Soldier | 2021 | Disney+ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
3.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 5.bölüm çok boştu, totalde garip bir dizi oldu bazı bölümleri güzel bazıları vasat altı gereksiz. Akılda kalıcı çok bir şey olmuyor çoğu zaman. Bakalım final nasıl olacak güzel bir bölüm bekliyorum.
    Ayrıca

    Dizi bildiğiniz villian eksikliği çekiyor hatta bağırıyor yetmiyorum diye. Kaç yaşında kızı örgüt lideri yapmışlar aksanıyla birleşince iyice sinir bozucu bir tip olmuş. Örgütün istedikler şeyler de çok net aktarılmıyor dizide, ne yaptıkları, amaçları belli değil.
    Bunun dışında çoğu kişinin diziyi izleme sebebi olan Bucky şamar oğlanına döndü iyice. Bir WS filmdeki haline bakın bir de buradakine, inanılmaz bir dengesizlik var ve terapi yüzünden artık acımasız değil gibi basit bir bahaneyi kabul ettiremez bu dizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş Steve karşısında daha rahat durmuştu Bucky . Burada bildiğin dayak yedi yani. Yaşlılık mı desek ?  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bucky'nin son bölüm yeminini bozup tak şak tak şak diye dalmasını istiyorum er meydanına. yoksa acayip mantıksızlık olur. bu adam filmde dünyanın gelmiş geşmiş en iyi askeri captain amerika ve black widow'la aynı anda dövüştü yani.

  • Bir disney+ dizisi daha hayal kırıklığı ile bitti. Finalde hiç bir şey olmadı ya. 3 bölümde anlatacakları diziyi 6 ya bölmüşler.Villianların motivasyonları tırttı.Falconu oynayan aktör çok tırt.Ne karizma var ne de oyunculuk.Anlaşıldı bu disney+ dizileri vasatı geçemeyecek.Adamlar sırf abone kasmak için dizi yapmışlar.

  • Yine vasat bir sonla biten, bir başka Disney dizisi. Tıpkı Wandavision da olduğu gibi. Halbuki son bölüme kadar iyi getirmişlerdi.


    İnsan finalde daha epic bir şeyler bekliyor. Ya da bizim beklentimiz yüksek olduğu için hayal kırıklığına uğruyor olabiliriz.


    Bakalım Loki nasıl olacak.

  • Wanda dizisinde bizi heyecanlandıran olaylar olmuştu büyük hayallerimiz vardı ve gerçekleşmedi hayal kırıklığına sebeb oldu ama dizi genel olarak güzel ve farklıydı. Bu dizi ise bana sıkıcı ve ve boş geldi .
  • Bir Winter Soldier filmindekine Buckye bakıyorum bir buna, dağlar kadar fark var. Özellikle Buckynin dövüş sahneleri felaketti, en ufak bir heyecan uyandırmadı bende.


    Umarım Phase 4 Sinematik evreni anlayabilmek için bu dizileri izlemek zorunda kalmayız çünkü artık dizilerini takip etmeyi bırakmaya karar verdim.


    Hadi hakkını yemeyeyim carterin limanda dövüştüğü kısımlar iyiydi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabaal -- 23 Nisan 2021; 15:4:17 >
  • İnsanları memnun etmek çok zorlaşmış. Ben 2 diziyi de severek izledim. Finalleri de memnun etti.

  • Wandavision dizisi genel olarak güzeldi sadece herkes finalde çok gaza geldiği ve beklentileri yükselttiği için memnun olmamıştı .
    Ama bu dizi hakkında çok olumlu düşünemiyorum . Final bölümüne kadar güzeldi ama final bana çok sıradan geldi . Bir kere ortada adam akıllı kötü karekter yok . Şu Ergen kızı kötü den bile saymıyorum daha çocuk bunlar arkadaş. Ne yapmaya çalıştıkları , amaçlari hedefleri çok anlaşılmıyor.
    Bucky gücünü çok fazla kaybetmiş. Tamam winter soldier daki gibi acımasız olsun kan döksün demiyorum ama daha yeni yetme süper askerler ile zor savaşıyor.
    Dövüş sahnelerini de çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim . Gözler winter soldier daki gibi dövüş sahneleri arıyor.
    Sam'in yaptığı sondaki konuşma ise çok zorlama geldi bana.
    Finalde çok fazla açık kapı bırakılmış vs vs.
    Final için çok beklentim de yoktu ama bilemiyorum olmamış sanki .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finali beğenmedim.Falcon'un yeni kostüm de çok çirkin olmuş bence.

  • olaya yanlış bakıyorsunuz.bu dizi siz sevin beğenin diye para harcanıp çekilmedi.adamların parası çokmuş kaptan amerika 4 filmi için uzun uzun trailerler çekmek yerine tanıtım dizi çekmişler.hebele olurdu çünkü herkes ne falcon kaptan mı diye ama şimdi olmayacak olana da dizisi var izle diyecekler aaa o da disney+ mış bir taşla iki kuş.herkes torrentten asılamıyor sizin gibi tak kağıt geliyor almanyada falan torrent kullandınız öperiz haa diye.bu dizide beğenmediğiniz winter soldier listesini tamamladı ya öttürür artık filmde.film esas parayı getirecek şey bu dizi de sebebi yani falcon kalkanı alıp he ya ben olmalıyım diye çıksaydı coniler yıkardı orayı işte almadı verdi ağladı falan bahanesi.

  • DC nin artık ciddi atağa geçmesi lazım. Şu marvel dizilerine bak, avengersdan sonra daha da ergenleşti.


    Hele bu dizi direk ırkçılık üzerine oynamaları baştan aşağı komedi. Süper kahraman dizisinde herşey beklenir bu saatten sonra. Ne diyeyim, marvel avengersdan gelen rekora doymadı biraz daha ekmeğini yiyecek..



    Gidin chuck yada daredevil falan izleyin. En azından dizi izlediğiniz hissediliyor, atmosferin içine girersiniz.



    Marvel olunca çok beklenti oluşmuştu bende, sıradan CW dizisi olsa %99 tutmayacaktı. Tıpkı superman&loius gibi.

  • eskiden ntvspor açardık arkada ses olsun diye, bütün sezonu indirdim, arkada ses olsun öyle, haftasonu bitirdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bucky neden bu kadar nerf yemiş gibi duruyor? Kalkan Bucky de olsaydı bence daha iyi olurdu.

  • Güzel bir sezondu ama müthiş değildi. Dizinin en büyük problemi dağınıklığı oldu, odaklı gibi hissettirmedi genele bakınca. Çok fazla yan hikaye olunca bazıları da yüzeysel kaldı tabi. Düşman zayıftı, Sam çok sıradandı son 2 bölüme kadar ve yazımı kötüydü, Sharon bir garip oldu iyice finalle, Bucky de yeteri kadar ön plana çıkamadı dizide. John'un son geldiği noktayı sevdim, zaten karakterden nefret edecek bir şey yok, abarttı insanlar.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Kalkan&kanatlar müthiş aksiyon sahneleri oluşturmuş ve kostüm de süper, beğendim bu ikisini. Bölümün en komik yeri Sam'in senatörlere yarım saat dert anlatmasıydı. İlk başta tamam dedim, güzel konuştu da sonradan fazla uzadı ve cringe oldu iyice.


    Fakat bu diziyle beraber iyiden iyiye Disney+ dizilerine hype yapmamak gerektiğini anladım. Artık beklentiye girmeyeceğim ki ben bu diziyi bekliyordum en çok aralarından ama yeteri kadar tatmin etmedi.


    Edit: Yukarıda okudum da yorumları,


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    evet finaldeki sahnenin etkisiz kalmasında uzun sürmesi kadar oyuncunun da yetersizliği var. Anthony Mackie becerememiş, bir WS'deki ''Price of Freedom'' konuşmasında Chris Evans'ın oyunculuğuna bakın bir de burada Mackie'nin, dağlar kadar fark var replikleri aktarışlarında.


    Dizi Zemo'ya düşman olarak odaklanıp, bu kadar fazla şey anlatmaya da çalışmamalıydı; o zaman daha iyi olurdu muhtemelen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 9 Mayıs 2021; 1:44:58 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.