Şimdi Ara

FAKİRLİK İNSANI REZİL EDER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 6.sınıfta,ayağında mp one olan bir garip çocuğum.. Herkes dershaneye gidiyor,ben daha ne olduğunu bilmiyorum. Sen gitmiyon mu diye soranlara klişemi yapıştırıyorum "ya yok oğlum sıkıyor beni dershane ortama alışınca calismiyorum ben" diye. Yarım dönem geçiyor babamdan bir mujdeli haber "oğlum dershaneye yazdıralım seni". Neyse yazılıyoruz dershaneye ilk günümüz bir heyecan var. Tabela gözüme ilişiyor "özel xxx dershaneleri" bende ayrı bir sevinç,özel mi diyorum? Aman tanrim özel mi? Babam banka mı soydu diyorum,babam karanlık adam mı oldu da özel diyorum. Bilmiyorum ki o özel her dershanede var. Moonwalk yapıyorum ayağımda siyah empivanımla,arkadaşlara oğlum benim dershane özel diyorum ve o yıkıcı cümle geliyor "mal mısın lan her dershane öyle"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • Fistful of Dollars F kullanıcısına yanıt
    Neden

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.