Şimdi Ara

FAKİRLİĞİ ZENGİNLER BİTİREMEZ KİM BİTİRİR PEKİ? SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Sadece ve sadece fakirler bitirebilir bunun da tek yolu ÜREMEMEK YANİ ANTİNATALİZM

bakin dunyada yalnizca 2700 tane milyarder var yani 8.000.000.000 insandan sadece 2700 tanesi milyarder

Bir de buna milyonerleri ekleyelim hadi

FAKİRLİĞİ ZENGİNLER BİTİREMEZ KİM BİTİRİR PEKİ? SSLİ

8.000.000.000 insandan sadece 56 milyon tanesi 1 milyon ve üstü paraya sahip

100k ve 1m arası zaten orta halli ülkemizi düşünün 900 binin altina duzgun ev araba alabilir misiniz? Ömrünüz zaten bunlarin taksidiyle gecer yani bu kesim bize yardim edemez

Diyelim ki komunist devrim oldu tamam mi bu 56 milyon kisinin tum malvarligina dunya capinda el koyuldu hepsine 100k dolar birakildi kalan tum para alındı abicim bakin bu kadarcik insanin parasiyla sadece afrikayi bile doyuramazsiniz kitanin nüfusu 1.2 milyar yani 1 milyarderin servetini versek bunlara kisi basi 80 90 sent düşüyor 1000 milyarderin 1 milyarini harcasak kisi basi 800 900 gibi komik bir rakam düşüyor olmaz olamaz yani tum zenginleri feda etsek sadece afrikanin yarisinin yarisi bile kurtulmaz

Demem o ki komunistler insanlari bosa hayallere surukluyor zenginlerin parasina konarak falan fakirleri kurtaramayiz peki ne yapabiliriz?

Dunya capinda uremeyi planlayabiliriz bu planlama sonucu insanlar en azindan 1 yada 2 çocuğun ustune cikmazsa dunya nufusu durur veya azalir bu durumda da planlamalar yapilarak herkese is guc ekmek bulunur mesele zenginleri fakir seviyesine indirmek degil anarsistler ve komunistler bunu kavrayamiyor SSCByi düşünün dar bir oligark yonetici kesim haric herkes acliktan kivraniyordu Stalin öldüğünde dunyanin en zengin 2. İnsanıydı

Dunyayi degistirecek tek ideoloji ANTİNATLİZMDİR siyasetle fasizmle komunizmle liberalizmle krallikla oligarşi ile olmaz bu is

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dunyayi kurtaracak fikirlerimiz olsa da malesef dunyayi kurtarmak isteyen insanlar yok

• Okuyup memur olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayat

Okuyup memur olun

• Justice

• Köleler olmasa efendiler yaşayamaz. Bu yüzden fakirlik daima olacak.
    Fakirleri uyutmak için din de olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

Köleler olmasa efendiler yaşayamaz. Bu yüzden fakirlik daima olacak.
    Fakirleri uyutmak için din de olacak...

fakirler kendi kendilerini köle ediyorlarFAKİRLİĞİ ZENGİNLER BİTİREMEZ KİM BİTİRİR PEKİ? SSLİ 

• üremenin önüne geçmek tabikide hamzoş

tum sorunlar ayni kapiya cikio

sen daha iyi bilirsin FAKİRLİĞİ ZENGİNLER BİTİREMEZ KİM BİTİRİR PEKİ? SSLİ 

• FAKİRLİĞİ ZENGİNLER BİTİREMEZ KİM BİTİRİR PEKİ? SSLİ
  • Kulağa kötü bir fikir gibi gelmiyor. Ben elimi bu taşın altına yıllardır atıyorum zaten de işte başka kendini bilmezler (!) bize sefalet yaşatıyor FAKİRLİĞİ ZENGİNLER BİTİREMEZ KİM BİTİRİR PEKİ? SSLİ 

• quote:

Orijinalden alıntı: physFx

Kulağa kötü bir fikir gibi gelmiyor. Ben elimi bu taşın altına yıllardır atıyorum zaten de işte başka kendini bilmezler (!) bize sefalet yaşatıyor  

Bizden gecti zaten hocam is imkani yaratilamamis bir nesiliz biz

Ben gelecekteki gencler icin ugrasiyorum

Bu adami anlayamamislar zamanında

• Up

• fakirler üremezse köle kim olacak?

• Hocam onlar üremeze sen fakir olacan bu sefer. Zengin diye bir kavram olduğu sürece fakirler de olacak, olmak zorunda.

• Adalet diye bir şey yok.Sınırsız ekonomik serbestisi bile sağlansa adalet dirilmeyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Alarak

Hocam onlar üremeze sen fakir olacan bu sefer. Zengin diye bir kavram olduğu sürece fakirler de olacak, olmak zorunda.

E bende fakirim knk

İnsan azaldikca is gucunun degeri artar

• İtim ben it

• Antinatalist mi olalım?

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.