Şimdi Ara

Fakir-orta kesim neden çocuk yapıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuçta dünyaya gelen çocuğun iyi bir geleceği olmayacak,eğitimsiz ve düşük gelirle yaşam sürecek bu gerçeği herkes biliyor fakat insanlar neden çocuk yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akılsız ve bencil oldukları için

Sevgi mevgi bos isleri gec onu her aile banko vermek zorunda

Bir aile cocuguna 2 sey verebilir gercekte

1)maddiyat
    2)pasaport

Fakirsen ve dandik ülke vatandasiysan gecmis olsun cocuguna senden bile beter yasayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 16 Nisan 2025; 19:10:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm hayvan türlerinde üreme iç güdüseldir, yemek-uyku-tuvalet ihtiyacı gibi. İnsan da bedensel olarak bir hayvan biyolojisine sahiptir.

Tamam anne-baban fakir anladık. Sen çalış zengin ol ve senin çocukların da zengin çocuğu olur. Nasıl fikir 

• Birbirlerinden başka ilgilenebilecekleri tek bir hobileri bile yok bu insanların ne yapacaklar

• Bunları anana ve babana sorsana delikanlı niye yaptınız diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Bıkmadınız de mi, anne-babandan zengin hayat istemeye, araba, iphone istemeye? en zengin kişinin babası yada dedesi yada dedelerinden biri zaten fakir iken iş hayatına atıldı ve zengin oldu. O fakir adam fakirim diye çocuk yapmasaydı zaten onun zengin çocukları yada torunları olmayacaktı.

Maden senin de anne-baban fakir, onların suçu değil bu.

Sen de çalış zengin ol kardeşim, senin çocukların zengin çocuğu olsun, nasıl fikir ama:))

• fıraktı kullanıcısına yanıt
    Benim durumum iyiye gidiyo gardaş ben genel fikrimi söylerim insanlara öğüt veririm alirlar almazlar beni ilgilendirmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Çalışıpta zengin olan görmedim çal dicektin sanırım  

Allah başarılar versin kardeşim,

evlenince bu fikrini bir daha gözden geçirirsin:))

----

anne-babanın bir evlada verebileceği en büyük nimet para değil, çünkü para kazanılabilen bir metadır ve harcanabilendir aynı zamanda.

en büyük nimet : dürüstlük ve insan olabilmektir.

çevremde ölüp de gidenleri, kimse "vay be ne parası vardı... " diye andığını duymadım.

ya "iyi adamdı, çok yardımseverdi vsvs " yada "bana ne kardeşim, ne hali varsa görsün" :))

Kimse zengin hayat araba iphone istemiyor kendimden örnek vereyim çoğu arkadaşımın evi ve arabası var aileleri aldı evlenseler aileleri tüm masrafları karşılayacak durumda fakat ben ailemin durumu kötü olduğu için onlara yardım ediyorum bu yüzden birikim yapamıyorum.

• Amazingjuo kullanıcısına yanıt

bu fakirlerin ve tembellerin ve iş bilmezlerin avuntusu güzel insan :))

çalanlar zengin olmazlar, hırsız olurlar. onlar her zaman çalmaya devam ederler.

Ölünce 3 5 övgü almak için mi yaşıyorsun sen omg

O dediklerin ailenin temel görevi zaten ailenin çocuğa verebileceği en iyi şey iyi bir meslek ve barınma ihtiyacı için ev,dir. Sevgi ahlak temel görev zaten.

sen hepsinden çok daha iyi bir iş yapıyorsun, belki bunu şimdi anlamak zor olabilir.

aynı zamanda sen o bahsettiğin arkadaşlarından çok daha erdem sahibisin ve çok daha adamsın. buna emin ol.

bence çok daha başarılısın sen. diğerleri bi battı mı batak giderler, ama sen öyle olmazsın.

yolun açık ve daim olsun. güzel insan.

kimse seni paranla anmayacak ve para kabirde de işe yaramayacak ve ölünce fakir olsan zengin olsan yine farketmeyecek.

o halde ne diye kendini boşuna mutsuz yapıyorsun.

zengin değilsen ve zenginleri kıskanıyorsan mutsuzun önde gidenisin. yok değilsen zaten burda yazmadın.

Omg kabir ne alaka

Ben gelmisim 27 yasima kardeş 27 sene daha yasar miyim bilinmez kalan zamanimi fakir avuntusu ile geciremem

Hoca sen isveç yada norveçte yaşıyon galiba trde işciysen garibansan kimse kaale bile almıyor biriyle tanıştığında ilk sorulan ne iş yaptığın oluyor doktor savcı olan biriyle çöpçü garson biriyle aynı saygı mı oluyor komşular bile konuşurken bunlarda kiracı garibanlar yeni taşındı diyor kimse aa bu fakir ama ahlaklı dediğini duymadım hayatımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 16 Nisan 2025; 19:36:30 >
    fakir kesimin çocuk yapmasını saçma bulmanı anladım ama orta kesimin çocuk yapması saçma değil, hayatı zorlayıcı olacak evet ama kendini kurtarabilir en azından

Klasik fakir avuntuları hocam yok sağlık daha önemliymişmiş ahlak daha önemliymiş sanki zenginler daha sağlıksız ahlaksız

• reducing env kullanıcısına yanıt

Orta kesimin çocuğu olsa olsa en fazla devlet memuru olabilir 40 bin maaş alıp 20 binini kiraya verir al sana hayat, çok mu güzel sizce.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.