Şimdi Ara

Fake mail Gönderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar birisi olmayan bir mail üzerinden bana mail atıyor. (fake mail) Bunu bulmak mümkün müdür? Çünkü cevapla dediğimde mail gitmiyor hata veriyor. Lütfen yardım edin.

• - Sanırım mailbomber programını kullanıyor. Bulabilmeniz için hotmail destek ekibine başvurmalısınız.

- Gerçi onlarda bulmakta bir hayli zorlanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 8 Ekim 2013; 18:22:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhymestein

- Sanırım mailbomber programını kullanıyor. Bulabilmeniz için hotmail destek ekibine başvurmalısınız.

Mail altyapimiz hotmail degil kurumsal. Sansimiz yok gibi:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

- Sanırım mailbomber programını kullanıyor. Bulabilmeniz için hotmail destek ekibine başvurmalısınız.

- Eğer gönderilen adres tam belli ise engelleyebilirsiniz?
  • quote:

quote:

quote:

Gönderen adresi fake. Yani şöyle açıklyım:

benim mailim : AAAA@mercedes.com.tr

fake mail : fake@mercedes.com.tr

Aynı domainde gibi . Yani engellemesine engelleriz ama kim yapıyor, hangi ülkeden geliyor onu anlamak istedik.

Çok teşekkürler bu arada.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gönderen adresi fake. Yani şöyle açıklyım:

benim mailim : AAAA@mercedes.com.tr

fake mail : fake@mercedes.com.tr

Aynı domainde gibi . Yani engellemesine engelleriz ama kim yapıyor, hangi ülkeden geliyor onu anlamak istedik.

Çok teşekkürler bu arada.

- Kendi sisteminiz ise IP adresini görmeniz gerekir. Sistem size mi ait?

• Mailin header'ina bakarsaniz attigi ip vs gorebilirsiniz.Bu arada o adamlar sizin domaininiz gibi mail atabiliyorsa size ya icerden virus falan yediniz spam atiyorlar,ya mail server relay acik ya da filter'iniz SPF kaydi vs bakmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daywalker2239

Mailin header'ina bakarsaniz attigi ip vs gorebilirsiniz.Bu arada o adamlar sizin domaininiz gibi mail atabiliyorsa size ya icerden virus falan yediniz spam atiyorlar,ya mail server relay acik ya da filter'iniz SPF kaydi vs bakmiyor.

Headera nasil bakarim ? Outlook kullaniyorum.
    Bide bu adamlari bulmak mumkun degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 11 Ekim 2013; 8:58:55 >
  • Gonderilen maile cift tikla,yukaridan file bolumune tikla,sonra asagidan properties tikla direk acilacaktir.

http://office.microsoft.com/en-us/outlook-help/view-e-mail-message-headers-HA001230300.aspx

bunlardan okadar cok varki bunu meslek haline getirmisler,bulsanda ben pek bisey olacagini sanmiyorum.

atiyorum ip'yi buldun,romanyadaki isp'den bir ip kullanmis adam..gittin isp'e dedin bu ip junk mail yapiyor spam yapiyor dedin,adamlar umursarmi hic sanmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: daywalker2239

Gonderilen maile cift tikla,yukaridan file bolumune tikla,sonra asagidan properties tikla direk acilacaktir.

http://office.microsoft.com/en-us/outlook-help/view-e-mail-message-headers-HA001230300.aspx

bunlardan okadar cok varki bunu meslek haline getirmisler,bulsanda ben pek bisey olacagini sanmiyorum.

atiyorum ip'yi buldun,romanyadaki isp'den bir ip kullanmis adam..gittin isp'e dedin bu ip junk mail yapiyor spam yapiyor dedin,adamlar umursarmi hic sanmiyorum

Birde adamlar ip sinide değiştirmişler heralde. Yani atıyorum kendisi italyada ama ip amerikada gösteriyor. (Ama bundan çok emin değilim) Bunu bulabilir miyiz?

• bnde kullanıyorum süper program istediğim kişiye atabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugimama

bnde kullanıyorum süper program istediğim kişiye atabiliyorum

Hangi program?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Fake Mail Sender
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.