Şimdi Ara

Fairy Tail Oyunu 30 Temmuz'a Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Gust, 25 Haziran'da çıkması planlanan Fairy Tail oyununun çıkış tarihini 30 Temmuz'a ertelediklerini duyurdu.
     
    Erteleme ile ilgili olarak "Corona virüsü yüzünden değişen durumlar nedeniyle Koei Tecmo ve Gust Studios, Fairy Tail oyununun çıkış tarihini Avrupa ve Japonya'da 30 Temmuz'a ve Kuzey Amerika'da 31 Temmuz'a erteliyor. Geliştirici ekip eşi benzeri görülmemiş bu zamanlarda dünyanın dört bir yanındaki hayranlara büyülü JRPG deneyimini sunmak için çok sıkı bir şekilde çalışıyor ve oyuna son dokunuşları yaparken sabrınız için teşekkür ediyoruz." 
     
    Hiro Mashima'nın aynı adlı manga serisini temel alan sıra tabanlı rol yapma oyunu 30 Temmuz'da PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) için çıkacak.








  • Genelde anime oyunlarına hiç güvenmem. Genelde 1v1 dövüş oyunları olurlar, düşük bütçeli olanlar da jrpg olur. Ama büyük bütçeli ve fairy tail temalı bir oyunda jrpg çok güzel olabilir. Bayağıdır pokemon da oynamadığımdan pokemon dışında bir jrpg oynayıp türe de alışmak istiyorum. Bu oyun bir alternatif olabilir. Aslında aklımda uyguna alıp oynayabileceğim bir final fantasy oyunu vardı ama bu da olur.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun sıra tabanlı olduğunu bilmiyordum erzayı oynamak istiyordum ama pas geçeceğim sanırım
  • Sıra tabanlı olmasa büyük yükselmiştim şu an oyundan haberdar değildim

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Anime oyunlarına merakınız varsa Naruto ve Attack on Titan serilerine bakın. AOT muazzam bir oyun olmuş animesi ile beraber ilerliyor bazı kısımları ise bağımsız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.