Amazondan almıştım dün yattı para iadesi |
Fairy Power Sprey Anketi dolduran 2bin kişiye ücretsiz gönderecek. (3. sayfa)
-
-
dün yattı benim amazondan aldım
-
Benimde yatmış 2 gün önce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana gelen giden yok hala. Bekleyelim bakalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim bedava geldi, datayı kaydırmışlar bu nedenle herkeste isim hatalı çıkıyor dedi kurye arkadaş. Numara doğruydu.
-
hb'den almıştım, gelen giden yok.
-
Mahmut bey kaç hesap actiginizi söyleyin de millet ona göre anket doldursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon no doğrulama adımı gelmiş, bence yerinde bir karar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bana da aynısı oldu, beceriksiz yazılımcılar yüzünden bunlar oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
P&G milleti iyi dolandırdı. Hala da baktım %100 para iadesi ile keriz avına devam ediyor. 40 gün oldu iade yok. Mesajlaşabildik firmayla teknik sorun vs. saçmaladı ama netice yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aşağıdaki mail gelmiş bugün, tekrar aktarma talimatı verdim. bakalım gelecek mi
Fişiniz onaylandı ancak ödemenizi banka hesabınıza aktarırken sorun yaşadık :( .
Para iadeniz Kadınlarbilir cüzdanınıza yeniden aktarılmıştır. Kadınlarbilir cüzdanınız üzerinden paranızı banka hesabınıza aktarabilirsiniz.
Kadınlarbilir platformuna giriş yapmak için tıklayınız.
-
Bana da bugün aynı mesaj geldi. Soyadımda Türkçe karekter içeren bir harf var "ş" harfi yerine mecburen "s" giriyorum o yüzden mi sıkıntı çıkıyor acaba başka problem yaşayanlar bilgilendirebilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimle aynı gün başvuran iş arkadaşıma yattı, bana yatmadı. Bende türkçe karakter de yok. kafalarına göre iade olmuş güya.. tekrar başvurdum.
-
Anket hediyesi teslim edilmedi. Para iadesi ise her şey düzgün olmasına rağmen başarısız olmuş, cüzdana geri iade edilmiş. Izdırabını sevdiminin Fairy'si...
-
Benim isimde türkçe karakter var sorunsuz yattı, annemin adına başvurduğum cüzdana geri dönmüş ama. Aynı bankaydi hatta 2si de
Türkçe karekter olursa kabul etmeyip, ilerletmiyor bende. u-ü, c-ç değişikliğine de banka ödeme yapmıyor olabilir.
-
banka tek harfte sorun etmiyor yatırıyor.
bence bu avellerin avel yazılımcıları, Türkçe karakter girince sapıtan formata çevirecek şekilde kodlamışlar (mesela ömer ismini æ€mer), bu durumda da tabiki para transfer işlemini kabul etmez banka.
Süresiz Boykot!!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X