Şimdi Ara

Fairy Hepsi Bir Arada 84'lü 26.99 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lu

o parlatıcı dediğiniz şey tabaklarda bardaklarda kalıyor ve vücuda alıyorsunuz.Yani yavaş yavaş kimyasal yüklemesi yapıyorsunuz.

Birde kendi yaptığınız deterjanı deneyin tamam parlak olmuyor ama hiç olmaz ise içiniz rahat olur.

Hocam özellikle deneyip memnun olduğunuz bir tarif var mı? Link verir misiniz?

Orijinalden alıntı: baranel

Platinium bugün makro marketten 81 yıkama, 34.90 a aldım.

http://www.marketsepeti.com.tr/fairy-tablet-platinum-81
    güzel gibi 43 kuruşa geliyor tanesi

Orijinalden alıntı: Soickan

quote:

Orijinalden alıntı: excalibur6161

quote:

Orijinalden alıntı: Soickan

quote:

Orijinalden alıntı: Usbehci

Böyle bilgiler verdiğinizde lütfen kaynağını da koyun. Herkes için çok daha faydalı olacaktır.

Dönemsel olarak farklı yerlerde kampanyalar bazında alınıyor. Çoğunluklada kampanyalar oluyor.

Geçen ay aldım 135 li kutuyu 59.90 TL kargo dahildi. DH geleneklerine görede kart kampanyaları birleştirdim çok daha uyguna aldım.

Şimdi,http://www.happy.com.tr/fairy-platinum-bulasik-makinesi-kapsulu-limon-kokulu-135-yikama adresinde 64,90 TL 135'li Platinium tanesi 0,48 TL ye geliyor. 150/20 indirim BKM Express kampanyası var.

64,90 TL x 2 = 129,80 TL (270 adet Platinium)

İstersen 63'lük 32,90 TL ye satılan Platiniumda eklersin toplam bazında tanesi 0,43 kuruşa gelir. Yada, 20,20 TL lik bir şey alır sonra iade edersin, orantısal olarak 0,42 kuruşa gelir tanesi.

Üstüne Happy sitesine ait kupon varsa onuda ekle, kart kampanyan varsa puan kazan. Daha ne diyim.

Soickan kardeşim hiç bu işlerle uğraşma sen. Yok aldım verdim iade ettim 270 adete çıktım. Oradan 20 TL lik bir şey ekledim, iade ettim. Topu topu bir bulaşık tableti için girme bu kadar zahmete. Sırf Platinium alacağım diye yedin kendini vallahi. Gelme bu Fairy nin tuzaklarına :) Al HBA yı otur aşağıya üstelik 43 kuruş nerede 32 kuruş nerede. Baba gibi kampanya yapmışlar.

O zaman sen al HBA yı otur aşşağıya.

Onun yanında camlı bulaşık makinesi alda oturduğun yerden izlerken çekirdekte çitlersin

Ayrıca, şu an n11 de 108 lisi kargo dahil 39,99 TL olup tanesi kuponsuz ve diğer kampanyalar hariç 34 kuruşa geliyor. Yani, senin sıcağını söndürüyor.

Ben kalite arıyorum benim için en ideali o. Bende nasıl alınabileceğini yazdım. Sana veya başkasına zorla al demiyorum.

Hadi sana kolay gelsin.

Ben aldım zaten 3 tane. Bulaşık makinem camlı değil ama bir tane alıp yollarsan makbule geçer, oturur karşısında çay içerim senin için. :) 39.99/108=37 kuruş eder bu arada. Önceki yazında da 40 kuruş dedin ne yaptın ne ettin 42 kuruşu zor bulduk. Benim sıcak konumu yine öldüremedin. Hay Allah! :) Sırada ne var merak ediyorum. Şimdi seni izlemek için bakkaldan çekirdek aldım. Haberin olsun. :) İnan seni anlamakta zorluk çekiyorum. Kendini yırtın yırtın 32 kuruşun altına inebilmek için :) Allah'ın selameti üzerine olsun ne diyeyim sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibur6161 -- 10 Mayıs 2017; 10:40:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marxx

istanbul mu erzurum mu ?

Kardeş Erzurum dakinde var. İstanbul u bilmiyorum.

meselabu şekilde satılan hazır paketler var internetden de evde deterjan yapımı diyerek aratabilirsiniz kendinize göre bir şey belirleyebilirsiniz
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.