Vay bee, yarım gün önlem alarak virüsü kontrol altına almayı başardık. Bence süreci çok iyi yönetiyorlar. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Ölüler Görür -- 23 Kasım 2020; 14:0:46 > |
ben ikna oldum.olmayan ise fetöcüdür. |
daha yasak başlayalı 29 dakika olmuş ama hemen kontrol altına alındı diye twet atmalar falan. bari bu açıklama için pazar günü beklenseydi ![]() |
Bugün 5 kişi az öldü diye kontrol altında oldu hemen.
![]() |
2 saatte adam sonuç aldı.
Bu dehayı direkt DSÖ'nün başına geçirelim. Bu durumda bakayım 18 saat sonra covid'i yeneriz. |
Pazartesi günü için hazırlanan taslağı yanlışlıkla gönderdi sanırım. |
''Artış kontrol altında.'' Yani kontrolsüz şekilde artan bir şey, artık kontrol edilerek artıyor. Artık arttığını kontrol edebiliyormuşuz. Çok yol kat ettik. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
daha yasak başlayalı 29 dakika olmuş ama hemen kontrol altına alındı diye twet atmalar falan. bari bu açıklama için pazar günü beklenseydi ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 22 Kasım 2020; 1:18:14 > |
Pazartesi günü için hazırlanan taslağı yanlışlıkla gönderdi sanırım. |
|
Gözleri kızarmış, yorgun bir hali varmıydı bunları söylerken. Berat varken açıklamaları arada kaynıyormuş, berat gitti koca göründü. |
Önüne ne konursa onu okuyor işte. Sorgulama sıfır maalesef. |
2 saat değilmiş 29 dk... ben de şimdi fark ettim twitin saati 20:29 ay çok iyi yönetiyor süreci 29 dk da sonuç aldı ![]() |
Belki de kontrollü şekilde günlük 200.000 hasta sayısına ulaşmaktan bahsediyordur, hemen dalga geçmişsiniz. |
Kurtarici gibi gosterilen korona aşıları aslinda genetiği değiştirilmis rna içeriyor. Dunya saglik orgutunun kurduğu tuzak bu sahte salginlar ve insanlara vurulan aşılar. https://www.youtube.com/watch?v=TsO_pyjIYo0&feature=youtu.be < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
He 1 günde sonuç vermiştir kesin, Cuma namazına gidiliyor ya, sevap işliyor ondandır. Bir de ikinci bir Ayasofya mitingi patlatıp, kış tatili kayak kredisi verin millete, offf korona falan kalmaz. Yazacak çok şey var da, neyse... |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
''Artış kontrol altında.'' Yani kontrolsüz şekilde artan bir şey, artık kontrol edilerek artıyor. Artık arttığını kontrol edebiliyormuşuz. Çok yol kat ettik. |