Şimdi Ara

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.464
Cevap
77
Favori
436.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1079 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herşeyde olduğu gibi , bu sektörde de ülke 50 yıl geriden geliyor. Çünkü eski insanlar , çocukmusun bu yaşta hala oyun oynuyorsun diye söylüyor. Devlet büyükleri de eski kafada oldukları için bu sektörün ehemmiyeti çok geç anlaşılacak. ondan sonra zaten al .....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patapon_00

    Herşeyde olduğu gibi , bu sektörde de ülke 50 yıl geriden geliyor. Çünkü eski insanlar , çocukmusun bu yaşta hala oyun oynuyorsun diye söylüyor. Devlet büyükleri de eski kafada oldukları için bu sektörün ehemmiyeti çok geç anlaşılacak. ondan sonra zaten al .....
    Bir sonra ki nesilde bu problem çözülecektir hocam, dediğiniz gibi ülke olarak geriden geliyoruz. Benim yaşım 28, çevremde benim yaşlarımda çok fazla oyun oynayan insan var tabi 30'dan sonra azalmalar başlıyor. Muhtemelen benimle birlikte büyüyen nesil bu yaş olayını yukarı çıkartacak, bununla birlikte çocuklarına da oyun konusunda gereksiz ahkam kesmeyecek...Bu kültür zamanla oturur, fakat en büyük sıkıntı ekonomik olarak böyle gidersek ister istemez oyunlardan uzak kalacağız.




  • Anlaşılan Ticaret Bakanlığı hareketi için kimseye geri dönüş olmadı. Bize bir desteği olmayan, durumu anlamayan ve anlamak istemeyen şahısları boşverin arkadaşlar. Şimdi ne yapacağız?
  • Bu hafta çıkan 70 euroluk oyunlar, ps tr'de 300 ve 350 lira. Diger 469 tl lik oyunları da dusurmeleri gerekiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkero1907 B kullanıcısına yanıt
    Umudum blackfriday

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkero1907

    Bu hafta çıkan 70 euroluk oyunlar, ps tr'de 300 ve 350 lira. Diger 469 tl lik oyunları da dusurmeleri gerekiyor.
    KİME GÖRE NEYE GÖRE
  • berkero1907 B kullanıcısına yanıt
    Dijital 60€

    Fiziksel 70€

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: takami59

    Anlaşılan Ticaret Bakanlığı hareketi için kimseye geri dönüş olmadı. Bize bir desteği olmayan, durumu anlamayan ve anlamak istemeyen şahısları boşverin arkadaşlar. Şimdi ne yapacağız?
    Böyle bir zihniyete en iyi cevap PS4 e çip taktırmaktır kimse kusura bakmasın.
  • 500TL oyuna mi verilir. Bu paralari biriktirin kendinize ufak capli sirket acin. Bu ne abi :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustang_88

    Vallahi millet deli gibi bf indirimlerini bekliyor , bizim millet bilinçsiz abi bunu kabul edelim ,bi avuç insanız bizim de yapabilecekl hiçbir şeyimiz yok. En fazla tr stordan oyun almamak, kendimiz bi yerlere mail twit atmak oda bir işe yaramıyor bunu kabul edelim.
    Aynen oyle.Biz elimizden geleni yaptik,yapiyoruz.Millet bu kadar suursuzken daha ne yapabilir,yapabileceklerimiz sinirli.Bunlara mustehak 500 tl oyun.BF indirimlerinde Tr psn ne verebilir.470 tl oyun yari yariya inse ne olur inmese ne olur.Xbox Bf indirimlerine de baktim.Yeni zamlanan oyunlarin indirimli hali icler acisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraniz varsa kirdirin ve oyun yuklettirin ...



    Multiciyseniz de bir sure multisiz takilin...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli arkadaşlar. Black friday de gelse yılbaşı da gelse, bayram da gelse, yaz kış bahar haftasonu vs adı altında hiçbir dönemde gaza gelmeyin, tüketim yarışına girmeyin.

    Uzun süredir tüm indirimler sözde indirim oluyor, lütfen farkına varın. Önce sağlam bindirim sonra yalandan indirim. Fiyatlarda da hiç standart yok, kafalarına göre belirliyorlar. %100den fazla kâr ediyorlar. Kimin sayesinde, onları yalayan kitle ve bilinçsizce oyunlara saldıran enayiler sayesinde.

    Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki bilinçsiz ve düşüncesiz kitle, bizim gibi hakkını arayan, savunan, geçerli verileri ortaya koyarak konuşan, kendi için değil sadece hepimiz adil fiyatlandırma isteyen insanlara çamur atıyor. Hakkını arayana kötü gözle bakılıyor ve çoğunluk da buna uyuyor. PS TR müdürü olan şahsiyet ve diğer yalaka yayıncıları saymıyorum bile. Herkes yolunu bulmuş. Türk oyuncuların yararına en ufak bir doğru iş yapılmıyor. Ne oyunlarda adil fiyat ne de yerelleştirme anlamında. Mevcut alım gücü ve asgari ücret gibi şartlarda bir oyuna 400 500 600 tl istemek soygundur, alçaklıktır. Alan da net enayidir, bilinçsiz tüketicidir.

    Çok rica ediyorum uyanık olun, xbox tr & ps tr lütfen bu kan emicilere 1 kuruş bile kazandırmayın. Endo rus usa psnler duruyor mis gibi. İndirim bekleyin, kardeşlik yapın ve tr dışında istediğiniz storedan alın. En azından tepkimizi bu şekilde koyabiliriz. Yoksa bir avuç kişinin katılımıyla istediğiniz kadar etkinlik düzenleyin, dediğim gibi herkes yolunu bulmuş. Bedava oyun vs ürün uğruna paranın kölesi olmuş sözde büyük yayıncı ama kişilik bozukluğu olanlar ve onların aptal beyinsiz kitlesi yüzünden bu hâldeyiz.

    Bu kadar anlattım şimdi kendimden de örnek vereyim bu nesilde (2013-2018)
    Ben bugüne kadar hiçbir şekilde kendi hesabıma (tr psn) oyun almadım. 1 kere yıllık plus aldım inanın şu maruz kaldığımız şu duruma bakınca ona bile pişmanım.
    Hep kardeşlikle pri hakla idare ettim 1,5 yıl kullandım sadece ps4ü. Her oyuna ah hemen ilk gün almalıyım diye acele etmedim, son derece seçici oldum. İndirim + kardeşlik formülünü kovaladım. Geçen hafta sattım konsolu. (PS4 slim) İsteyip de oynayamadığım sadece spiderman var baba exc oyunlardan. Onu oynamasam bir yanım eksilmez. Ha tekrar uygun şartlar oluşursa ps pro ya geçip onun da tadına varmak isterim. Çünkü bazı oyunlarda ciddi fps drop yaşayıp üzülmüştüm. 4k sı batsın ben full hdde akıcı oyun deneyimi peşindeyim. Spiderman ve belki o kalitede 1-2 oyun daha oynayıp yine elden çıkarırım.

    Xbox One x de var bende. Yıllık EA access (fiyatı uygun geldi bana o dönem ve aldım), şimdikine benzer gold ve gamepass 1 2 tl kampanyaları hariç kuruş çalışmadı benden. Bir de RDR 1 i aldım yazın çok cüzzi miktardaydı fiyatı, indirimdeydi. Geriye uyumluluk sayesinde oynanıyor çok da iyi iş çıkarmışlar. Normalde one x i de satacaktım ama saydığım üyelikler ve RDR bitmesini bekleme kararı aldım. PC de baya yetersiz kaldığı için güncel oyunlarda, one x iyi alternatif oluyor. RDR2yi de ancak çok uygun şartlar olursa bir kardeş de bulursam one x e alır oynarım. Sonra hepsini eldern çıkarırım, bu nesil benim için biter.

    Son olarak, elbette herkesin kendi kazancı, kendi tercihi. Almayın etmeyin derken nacizane bir ricada bulunmak istedim lütfen yanlış anlamayın. Alacaksanız bile en azından tr psn tr xbox dışında alın ki bir tepki, bir tavır koyabilelim. Benim önerim indirim + kardeşlik, şahane bir çözüm. İnsanlar o fahiş fiyattan almaya devam ettiği sürece bir oyun 600 TL de olur 1000 TL de olur hiç de önünü alamayız bu işin.




  • Euro 6,10 oldu. Black Friday'de 469 TL oyunu 300 yapıp indirim diye sunarlarsa, us psn satışlarında patlama olur. Bakalım yarın neler olacak? :)
  • 6pack 6 kullanıcısına yanıt
    Dün izledim ben de. Mesut Çevik'in şu söyledikleri tam manası ile yüzsüze,utanmaza yaraşır tavırlar.

    Bir tane oyuna cebinden çıkarıp ta para vermemiş bu zamana kadar bir de Türk oyuncuları aşağılıyor fahiş oyun fiyatlarına tepki gösterdiğimiz için.
  • berkero1907 B kullanıcısına yanıt
    300 tl diye sevinip alan cok olur. Nöro pazarlamanin her turlu pis yapisini kullaniyor bu adamlar.Bizimkiler de oltadaki yemi gercek yemek sanan balik gibi atliorlar herseye Tuketimle ilgili her konuda isler boyle yurutuluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kutulu indirim fiyatlarını gördünüz mü hele oyun kolu fiyatları ne öyle şaka gibi bunu da black friday indirimi diye yutturuyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Friday indirimleri yakıyor vuhuvv şaka gibi fiyatlar gerçekten :(

    Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!]

    Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!]

    Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Günlük Up..
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    kampanya sloganinda subliminal mesaj var inanılmaz indirimler gerçekten :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 329 liraya kol mu olur, bu nasıl indirimli fiyat, yap 150 lira hemen alayım, canımı veririm 329 liramı vermem :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.