Şimdi Ara

Fahiş Oyun Fiyatları Sebebiyle Sony Eurasia Pazarlama A.Ş.'ye Soruşturma Açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Atı alan Üsküdarı geçti." Boşuna sevinmeyin hiçbir şey olmayacak, potansiyel seçmen gazı alıyorlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Biz oyuncular için güzel bir gelişme umarım bir sonuç çıkar..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bi kere kutulu ve sanal oyun fiyatları nasıl aynı oluyo ilk ordan girmek lazımda neyse 60 euro 360 tl yapıyo ama oyunlar şuan 480 tl onuda bi açıklamaları lazım dolar euro düşüyo bizim fiyatlar yükseliyo nasıl iş bu işin komik tarafı alanda var 350 tl düşüyo beyler indirim oldu koşun bu kafayla daha çook yükselir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 80 tl üstü bir oyuna verilmez. ne 500 ü ne 600 ü kafayımı yediniz birader. normali en uçuk fiyat 80 olur. indirime girer 30 - 40 a alırsın. ülkedeki alım gücü budur. bunu sağlayamayacaklarsa kapatsınlar gitsinler ps tr yi saçmalık resmen ya. beni bu fiyatlara adam kazıklamaya çalışanlardan daha çok sinirlendiren birşey varsa oda bu fiyatlara normal ne varki bunda tepkisi verenler. sabır testi gibi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yahu arkadaşlar 60 dolar 60 euro diyorsunuzda o fiyatlar avrupa amerika için olan fiyatlar yani vergili fiyatlar onların vergisi bizi ılgalamaz bize gelirken bu fiyatlardan gelmiyorki bizimkilerde kendi vergisini koyuyor ondan sonra fiyat çıkartıyorlar aslında vergi olayıda baya fazla biraz onuda kısmaları lazım tabi bizim satıcılarda bizleri kaz gibi yolmamaları lazım unutmayın The Witcher 3 oyununu steam fiyatı 60 tl den çıktı demekki oyun fiyatları gayet güzel ayarlanabiliyor bence tıpkı steam gibi bir oyun platformu çıkartsalarda konsol oyunlarını steam gibi satsa gördüğüm kadarıyla fiyatlar ayarlanabiliyor zor bir şey değil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yada bu vergi olayını bizim bu türkler abartıyo ne kadar geldiğini bilmiyorum ama bu oyun fiyatlarına acil düzenleme gelmesi lazım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahcey

    "Atı alan Üsküdarı geçti." Boşuna sevinmeyin hiçbir şey olmayacak, potansiyel seçmen gazı alıyorlar.
    Bu yoruma katılıyorum. Her anlamda vatandaşın gazı alınmaya başlandı.
  • Oyunu moyunu bırakında Ps4 fiyatları baya bir uçmuş ps4 slim 1 tb 3000 TL 500 gb 2500 gibi fiyatlara satılıyor Sahibin den e baktım adam 4 yıllık konsolu 1500 liraya satıyor şaka gibi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oda doğru konsol fiyatlarıda uçtu gitti dolar kuru ne kadardan hesaplıyolarki hele xbox one x fiyatı 2700 tl ile çıkış yaptı türkiyede sonra kampanya ile tam küsuratı bilmiyorum ama 1700 civarlarına sattılar dolar bir arttı hemen fırsat bu fırsat diyip 5400 tl civarı fiyat biçtiler tabi pek yemediki herhalde bazı yerler 3700 ve 3900 tl civarlarına satmaya başladılar sanki çok doğal rakamlarmış gibi birde dolar şöyle oldu böyle oldu diyip fiyatlar normal diyorlar sen amerikadaki bir vatandaşa 1604 dolar asgari ücret alacaksın xbox one x konsoluna 3700 dolar verceksin oyunlara 500 dolar verceksin desen adam ülkesini terkeder vallaha acele hepsine bir düzenleme gelmesi lazım yoksa bizim bu fırsatçı çakallar fiyat falan indirmezler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hocam 60 dolarlık oyunu 60 liraya almalıyız nedir ya ? :D fiyatlar mantıklı rakamlara çekilsin dedim satıcı taş yesin demedik.
  • Burada firmanın suçu fiyat bindirimi birşeyi varsa cezasını çeksinde 60-80 lira yani 13 euro ve 15 dolara yeni bir oyunu size nasıl satsınlar bana bunun çözümünü, mantığını söyler misiniz ? Patronun sana maaşının 3'te 1 bile değil yarımını verse ülkenin durumu, işinin ederi o kadar dese haklıdır diyecek misin, kabul edecek misin ? Niye hep olmadık yerlerden indirim bekliyorsunuz ? Birde kaç yıl önceki stüdyonun Witcher 3 özel fiyatlandırması örnek sunuluyor. Hadi bakalım gelsin cd project bugün 2077'yi 60 tl'ye sana verecek mi ?
  • Beyler suçlamamız gereken oyunu satanlar değil ekenomi sony scaleleyerek satıyo oyunları üstüne bi ekstradan 60 koyuyo ama 420 ödiyen 480 de öder bir oyuna XBOX tarafında oyun fiyatları nasıl bilmiyorum ama playstationda bayağı pahalı ve ekenomi yüzünden elimizden gelen bişey yok tahminimce doları hesaplıyıp yapıyoruz diyip tam 420 yerine 430 a falan çekerler fiyatları
  • şikayet edenlerden biri benim :) 60 sterlin 412 tl yapıyor eğer ingiltereye sabitledik deseler bile 460 tl hesabını verecekler. ben kaç defa yazdım sallamadılar bizi lakin ticaret bakanlığına dilekçeye bakıyormuş demekki.
  • Kardesim 60 sterlin zaten 411 TL yapiyor? Satan kazanmak icin elbette 50 tl vs koymasi normal, bizim liramiz surunuyorsa sterline euro dolarla yarisamiyorsa satanin sucu ne? Bende disardan 411 aliyorsam elbette ticaret icin kazanmak icin ustune eklicem, anlayin bizim lira surunuyor, yukselmede yok batis var, ilerde 600 tl cikarsa oyunlar sasmayin yakindir ps5 ciksin bakalim oyunlar me olcak
  • Umarım oyuncu dostu bir karar çıkar
  • Cezayı ödeyip aynı uygulamalara devam edilecek olsa da en azından artık suyu bulandırmayı başarabildik.Artık iş resmiyete döküldü.Ama 2 sayfa A4 ve 4 takım elbiseli ile bu işi çözerler.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    60 Sterlin zaten Sony'nin kazançlı fiyatı, Birleşik Krallıkta babasının hayrına vermiyor oyunu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


  • https://www.youtube.com/watch?v=HOhMdX3Z7FA
  • Konsol kullanıcısı değilim fakat bu ps4 fiyatları her zaman beni sinirlendirmiştir umarım hak ettiği cezanın iki mislini alırlar hırsızlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu arkadaş neyin tartışmasını yapıyosunuz hala diyosunuz yok şurada 60 dolar yok 60 sterlin benim the witcher 3 den örnek vermemin sebebi dijital olarak 60 tl sattılar yani ülkeye göre fiyat ayarlaması yapıyolar diyosunuzki hadi cd project cyberpunk 2077 yi 60 tl den sattsın buda aslında firmanın elinde 60 tl değil 120 tl den satsın ama bir oyun 450 tl fiyat nedir ya sizin mantığınız bumu ve ben anlamıyorum steam de oyunlar tamam oradada biraz yüksek fiyatlar çıkıyo kısa süre sonra sonuçta indirim yapıldımı güzel indirimler yapılıyo buda demektirki bu adamlar kazanabiliyo yani fiyatlar ayarlanabiliyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.