Şimdi Ara

Fahiş kira yapana hapis cezası yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evdekalınturkiye -- 26 Mayıs 2023; 12:45:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Multecileri gondermeyecegim diolar e talep varken nasil dusecek kiralar az mantik

Ekmek 1 tl den 6tl ye cikti sayelerinde adam tabiki 6 kat fiyat ister hakki haksiz olan enflasyona ragmen ev sahibinin hakkini yemeye calisandir

Mantık ney?

Arapları ülkeye doldurarak emlak piyasasının içine biz s.cmadik, bakın ev sahipleri lobisi yapıyor.

Arz talep dengesi kardeş, ülkeye Arapları doldurdun diye ev sahiplerine cikisamazsin. Kimse de ceza falan almaz.

Ev sahiplerini suçlu göstermek için karar çıkartmış.

Bu ülkede zaten birtek Erdoğan suçlu değil. Soğan satan suçlu, ev sahibi suçlu, galerici suçlu, ben suçluyum, marketci suçlu, üretici suçlu, nakliyeci suçlu, esnaf suçlu, bankalar suçlu, sanayici suçlu. Bir tek Erdoğan hatasız.

Adam 20.000 TL kira istiyorsa ve kiraya da verebiliyorsa demek ki fiyat dengesi arz talep dengesi budur. Ülkede Araplar, suriler bu parayı veriyorsa adam evine 5000 kira istemez.

Bir mal kaça gidiyorsa ederi de odur. Araplara ülkeyi sat, daire sattir, harıl harıl Arap ülkelerinde ucuza arazi ev reklamı yap, ev alan herkese vatandaşlık ver ondan sonra ev sahibine hapis.

Acaba ev sahibi mi hain yoksa ....???

• inşallah devamı da gelir.

zam yapan market, züccaciyeci, kasap, şöfor, petrolcü vs kim varsa reis hepsini toplayıp yeni yaptığı ultra korumalı cezaevlerine atar

10-15den aşağı ev mev yok. kiralar diye ağlayacağınıza bu duruma sebep olanlardan hesap sorun

paranız yetmiyorsa ahırda kalın herkes evde yaşayacak diye bir kaide yok

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Komedi herkes biliyor ki kimse 3 5 milyon olmuş evi 3 bin liraya kiraya vermez veremez. Hatta kiracı ile uğraşmamak için evi boş bile tutabilir.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Bu kira meselesi zorlama yoluyla çözülemez.

Multecileri gondermeyecegim diolar e talep varken nasil dusecek kiralar az mantik

Ekmek 1 tl den 6tl ye cikti sayelerinde adam tabiki 6 kat fiyat ister hakki haksiz olan enflasyona ragmen ev sahibinin hakkini yemeye calisandir

Arapları ülkeye doldurarak emlak piyasasının içine biz s.cmadik, bakın ev sahipleri lobisi yapıyor.

Arz talep dengesi kardeş, ülkeye Arapları doldurdun diye ev sahiplerine cikisamazsin. Kimse de ceza falan almaz.

Ev sahiplerini suçlu göstermek için karar çıkartmış.

Bu ülkede zaten birtek Erdoğan suçlu değil. Soğan satan suçlu, ev sahibi suçlu, galerici suçlu, ben suçluyum, marketci suçlu, üretici suçlu, nakliyeci suçlu, esnaf suçlu, bankalar suçlu, sanayici suçlu. Bir tek Erdoğan hatasız.

Adam 20.000 TL kira istiyorsa ve kiraya da verebiliyorsa demek ki fiyat dengesi arz talep dengesi budur. Ülkede Araplar, suriler bu parayı veriyorsa adam evine 5000 kira istemez.

Bir mal kaça gidiyorsa ederi de odur. Araplara ülkeyi sat, daire sattir, harıl harıl Arap ülkelerinde ucuza arazi ev reklamı yap, ev alan herkese vatandaşlık ver ondan sonra ev sahibine hapis.

Acaba ev sahibi mi hain yoksa ....???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heee yolda.
    Trafik vardı da ondan gecikti.

Kiracılar umutlanmaya devam etsin. Umut güzel şey.

Millet bunların verdiği kararlar yüzünden yakında sokakta yatacak. Mal mal işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 26 Mayıs 2023; 16:48:34 >

Öğrenin artık şunu.

onu boşver.. ayçiçeğini üretenin sattığı fiyat ile piyasa satış fiyatını kontol edemiyorsun. BARINMA en temek ihtiyaçlardan biri.. bunun kontrolünü nasıl yapacaksın ?

şuan mahkemelerde yüksek kira bedelini ödeyemeyen.. veya 1 yıllık kira sözleşmesi olduğu halde 3 ayda bir kira arttırmaya çalışan ev sahiblerini nasıl kontrol edeceksin

ayrıca.. öyle böyle bir şekilde ekonomik kriz var.. yan komşusunu kiracısını .ikmeye kalkan vatandaş ile ne yapabilirsin

depremde gördük.. 2 bina yanyana yıkılmış. diğer binadaki insanlar yan binadaki sağlam eşyaları değerli paraları çaldı arkadaş

insanlar bu hale gelmiş... bu hale muhalefeti ile iktidarı ile beraber getirdiniz

muhalefet kendini hiç boş yere temiz sayfa yerine koymasın.. kendi belediye başkanı deprem günü binaları yıkılan müteahhit e ait savunma cümlesi ortada. onlara o aklı veren kim ?

vinçler hatay da ilk kimlerin evlerine girip eşyaları indirdi ?

deprem ülkemizde ilk defa yaşanmış bir olay mı ?

her depremde aynı sahne.. 50 yıl önce de aynı olay oldu bu yıl da.. bu akılla giden hem iktidar hemde muhalefet olduğu sürece 50 yıl daha aynı şeyler olacak

sen keyfe keder 40 millet vekili dağıt.. sonra da ben khk ile gerekeni yaparım de... iyi de eleştirdiğin iktidar da her şeyi khk lar ile yaptı.. senin farkın ne olacak ?

• tosuntosun T kullanıcısına yanıt

İktidar kendi getirdigi düzenin kaymağını yiyecek. KHK ise KHK. Kendi kurduğu demokrasinin tadına bakmadan gitmek yok öyle.

arkadaşım

khk yı onaylayan biri değilim ama sonuç da olan bize oluyor

şimdi maksadımız kötünün gitmesi ise.. evet gitmeli.. ama onun gitmesi ile aynı şeyleri mi yapacağız

misal rte nin vaadlerinden bir tanesi önceki hükümetler gibi yapmayacağız dedi.. ilk 2-3 sene ehhh evet diyelim ama sonrası .. hepimiz yaşıyoruz

şimdi hukukun siyasileşmesinden bahsediyoruz.. sayısız sana bu konuda dava çeşidi gösterebilirim..

meclis aritmetiğine sahib olamadığı için kendisi bu sefer khk ile ilerlemeye çalışacak.. ve söz verdiği gibi hukuk adil çalışacak ise khk lar için meclis çoğunluğu ile adil hukuk nasıl işleyecek sorusu aklam geliyor

benim şahsi düşüncem

yapılan tüm usulsüzlükler.. deprem den başlamak şartı ile usulsüzlük yapan herkesin ve 2. derece yakınları dahil mal varlığının dondurulması adil hukuk sonucunda da toplumsal verilen zarar miktarınca tüm mal varlıklarına el konulması.

sence bu önerim ile ; adil hukuk çalıştığında kaç tane kk ya yakin iş adamı ki meclis sözcüsü dahil vergi kaçakçılığı ve usulsüzlükden mahkum olmasına izin verip göz yumacağına inanıyor musun ?

ben şahsen inanmıyorum

inansa idim 7256 ve 7356 kanunları için olabildiğince mücadele ederlerdi. itiraz dilekçesi bile vermediler

• …… hapshanesi …. Koğuşta sıradan bir gün.
    Hemşerin sen neden düştün buraya.
    - benim kiracım vardı 2500 TL kira alıyordum.
    Sonra emlak vergisi yatırırken, kiracımın oturduğu evin rayic bedelini sordum.
    3 milyon dediler, evimde kiracım var dedim.
    Görevli rayic % 5 yıllık kira olmalı dedi.

Sen ne yaptın amca

-Kanunlara uydum, aman ceza yemeyeyim hazineyi zarardan mahkemelik olmayayım diye başladım hesap yapmaya.

3 milyonun %5 i 150 bin TL etti yıllık kira.
    Bu rakamı 12 aya böldüm 12.500 TL aylık kira çıktı.

Ohh dedim kanunlara uydum, zira bu tutar evimi kiraya verebileceğim en düşük kira bedeliymiş. Kanunlar böyle diyo.

Sonra ne oldu amaca.

Kiracıma gittim kira en düşük kanunen bu oluyor, yoksa maliye beni hazineyi zarardan dava eder dedim.

Kiracım beni devlete şikayet etmiş, şimdi buradayım.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.