Şimdi Ara

Factorio oynuyoruz!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tür videolar yapmaya yeni başladım, bu ilk "Let's Play" tarzı videom, her türlü yoruma, önerilere, eleştirilere açıktır.

dediğim gibi yeni başladım ama bir kaç videom daha var, onlara kanaldan ulaşabilirsiniz, bir tanesini daha örnek olması adına koyayım;

umarım beğenirsiniz :)

NOT: HD izlemeyi unutmayın :)

• Videolar ve anlatım için teşekkürler. gerçekten başarılı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandoldenius

Videolar ve anlatım için teşekkürler. gerçekten başarılı olmuş.

teşekkürler :) elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum :)

Bölüm 2; Laboratuvarlar!!!

• Bölüm 3 ve 4 eklenmiştir :)

• Bir soru sorayım.. bu oyunda son nedir?
    ben buradan videoyu izleyip geçen hafta başladım.. kendimi kaptırıp epey ilerledim.. petrol çıkarmaydı işlemeydi, koruma kalnıydı, hızlandırıcı kart üretimi, laser teknolojisini geliştirmeydi derken bir yerden sonra her şey birbirini tekrar etmeye başladı.. alienlardan düşen artifactları alıyoruz iyi güzel 80-100 kadar oldu ama artık en basit teknoloji bile 150 tane artifacttan üretilen iksir istiyor.. katkısıda az..

laser saldırı gücü ve atış hızı 5 oldu 6 olmasına artık bol bol artifact lazım.. şimdi amaç ne? sürekli sagdan soldan alien öldürüp ne işie bile yaramadığını bilmediğim teknolojileri ilerletmeye çalışmakmı? gidişat nereye?
  • tosunpasa kullanıcısına yanıt
    videonun başında da dediğim gibi, oyun daha alpha durumda, şu an için amaç gezegeni kurtarmak (Rocket Defense yapmak) ayrıca bilmem gördünüz mü ama az da olsa "Campaign" modu var. Resmi açıklamaya göre şimdilik hikayeden çok oyunun kendisi üzerine yoğunlaşmışlar, hikaye gelecekmiş.

Ayrıca oyunun bir üst paketini satın alınca, kişiye özel hikaye modu yapılıyormuş (ama oyun çıktıktan sonra).

özetle; şu an amaç her şeyin daha fazlasını yapmak, bir nevi minecraft gibi.

• geç de olsa 5. bölüm eklendi arkadaşlar :)
  • Elinize sağlık hocam, ufkumu genişlettiniz..
    ben roket savunma sistemine çok yakınım ama oyun çok zorlaştı.. alien köylerinden artık bol bol mavi yaratık cıkıyor... benim laserleri yiyip bitiriyorlar
    önceden 3 lü alien köylerini rahat rahat indirirdim ama şimdi 2 liler bile saniyede 15 tane canavar çıkarıp benim koca laser ordusunu imha ediyorlar.. acaba oyun süreye göremi zorlaşıyor yoksa kazanılan teknolojilere göre bu bitirmeye yakın kafasını kıralım moduna mı geçiyor fikriniz varmı? eğer süreyle zorlaşıyorsa başlardan yükleyip hızlıca 200 kadar yumurta kasıp sonlarda sadece savunma yaparak bitirivereyim..

birde uzmanlık sorusu sorayım.. laser savunma ateş ederken çok yüksek enerji çektiği için yoğun saldırılarda şişiyor.. köyümdeki tüm çok elektrik çeken aletlere tasarruf modüllleri takmama rağmen olmadı.. sonra ayrı güç ürütim merkezi kurdum yine olmadı. büyük saldırılarda laserlerin çoğu şişip ateş edemiyor..
    çözümü varmıdır ?

• tamamdır ya çözdüm laser enerji sorununu
    akü yaparak elektriği bufferlamak gerekiyormuş ama 3-5 değil 100 kadar :)
    uzunca süren bir savaşı bile laserler durmadan tamamlayabiliyorsunuz

bu arada roket savunmada tamamlandı ama mission complete tarzı bir şey çıkmadı.. anlaşılan oyunun sonu yok
  • Oldukça ilginç bir oyuna benziyor..
  • gecikme için kusura bakmayın arkadaşlar

• Rocket defense yaptıktan sonra oyun bitti.Yıkıldım adeta öyle bir hevesle kaynak toplayıp yapmıştım ki rocket defens'i. 15 'li köyleri falan uğraşa uğraşa yıktım ama ortada kaldım şimdi ne olacak? böyle bitmesin
  • snnttldb S kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bitmiyor :) O şimdilik geçici olarak yapılmış bir son, oyun piyasaya çıkacağı zaman değiştirilecek(miş)

Ve bu arada :)
  • Bugün başladım oynamaya,oyun mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Bugün başladım oynamaya,oyun mükemmel.

multiplayer'ı daha güzel. ama beklediğimiz bir kaç şey var o yüzden seri şu an donduruldu :) o eklemeler/düzeltmeler gelince multiplayer serisi başlayacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares0027

quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Bugün başladım oynamaya,oyun mükemmel.

multiplayer'ı daha güzel. ama beklediğimiz bir kaç şey var o yüzden seri şu an donduruldu :) o eklemeler/düzeltmeler gelince multiplayer serisi başlayacak :)

Hocam her şey iyi güzelde grafikler çok kötü.. ben uzunca bir süre takıldıktan sonra sıkılıp bıraktım ama multi gelirse yine deneyebilirim..

bu arada eğlence istiyorsanız araba yapıp canavar baselerindeki yuvalara arabayla toslamayı deneyin

• tosunpasa kullanıcısına yanıt
    evet grafikler çok iyi değil. ama indie sonuçta.

bu arada multiplayer geleli çok oldu. arkadaşlarınız falan varsa onu mutlaka öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.