Şimdi Ara

FaceTime kullanan var mı? Çalışması için ne gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba. 2013 'te iPhone 5 almayı planlıyorum, en sevdiğim özelliklerden birisi FaceTime, fakat Türkiye'de çalışma şekli nasıldır,kullanan var mı bilmiyorum?
    Öncelikle 3G bağlantılı bir iPhone dan başka bir iPhone, operatör bağlantısı üzerinden FaceTime görüşmesini internet paketi kullanarak sağlayabiliyor mu?
    Ülkemizde 4G& LTE olmadığından bunları saymıyorum şuanlık. 3G internet paketi FaceTime'ın kullanılması için yeterli mi yoksa ayrıca bir ücret ödüyor muyuz operatöre yada Apple'a?



  • iOS 6 ile FaceTime'a 3G desteği geldi. Kendi internet paketinizden kullanarak FaceTime'ı kullanabilirsiniz. Sadece FaceTime'ı ilk kez kullanmadan önce etkinleştirmeniz lazım bunda da sanırım 80 kuruş gidiyordı hattınızdan.

    iPhone 4S'im var, telefonda FaceTime yok. Arabistan'dan gelince...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben iphone 4 ile ipad 3 arasında sık sık 3g üzerinden facetime konusuyorum iphone 4 te avea var ipad te turkcell hiç bir sıkıntı yaşamadım.Gayette iyi oluyor üstelik evde de macbook var onda da facetime var evide arayabiliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karti

    ben iphone 4 ile ipad 3 arasında sık sık 3g üzerinden facetime konusuyorum iphone 4 te avea var ipad te turkcell hiç bir sıkıntı yaşamadım.Gayette iyi oluyor üstelik evde de macbook var onda da facetime var evide arayabiliyorum.
    Yani sonuç olarak iki iPhone 4S yada 5 - 4S arasında da 3G desteği ile görüşme sağlamak mümkün, sadece ilk kayıt olurken 80 kuruş ödüyoruz :) Eğer durum buysa harika :)
    Pekii iMessage'da da aynı durum söz konusu mu, bu sistem de WhatsApp gibi internet üzerinden çalışıyor değil mi. iPodumda kullanırken herhangi bir ücret almadı,iPhone'da durum nasıl?
    Ayrıca FaceTime'da kaç MB kullanım gidiyor, örneğin 10 dakikalık bir görüşmede..
  • benim yurtiçi garantili iphone 5 de face time bir türlü yapamadım kişileri arama yaptığımda uygun değil diyor ama karşıdaki iphone 4s den wifi üzerinden arandığımda bulunuyorum ama ben aradığımda o kişiyi uygun değil uyarısı geliyor anlamadım gitti..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.