Şimdi Ara

Facebook yerli içerik üreticilerini güçlendirmeye hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook yerli içerik üreticilerini güçlendirmeye hazırlanıyor



    3 milyara yaklaşan kullanıcı sayısıyla Facebook belki de dünyanın en kalabalık platformu konusunda ve ticari açıdan da çok büyük bir önem arz ediyor. Dev platform ülkemizde içerik üreticilerine destek paketi açıkladı. 



    Facebook Creator Marketing Accelerator programı başlıyor



    Facebook platformunda içerik üreticilerinin gelir elde etmesi biraz daha sponsorlu içerik üretimine dayanıyor. Diğer taraftan videolara eklenen reklamlar ile gelir paylaşımı yöntemi de yavaş yavaş benimsenmeye başladı. 



    Ayrıca Bkz.Farming Simulator 22 duyuruldu



    Facebook tarafından sanal bir etkinlikle duyurulan Facebook Creator Marketing Accelerator programı yaratıcı içerik üreticilerinin gelir elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla pek çok yeni ürün barındırıyor.



    Program çerçevesinde içerik üreticilerinin platformu daha iyi kullanmalarını sağlamak amacıyla verilecek eğitimlerin yanı sıra platform içinde içerik üreticilerinin kendileriyle iş birliği yapmayı isteyen markalarla kolayca bir araya gelmesini sağlayacak birçok araç kullanıma sunuluyor.



    Sunulacak araçlar arasında içerik üretici mağazaları ve yeni Markalı İçerik promosyon anlaşma sistemlerinin yanı sıra markaları, ulaşmaya çalıştıkları kitlelere uygun içerik üreticileriyle eşleştirmeye yardımcı olacak bir pazaryeri gibi yenilikler öne çıkıyor.



    Şirket bu sayede içerik üreticilerinin kitlelerini büyütmelerine ve bir işletme kurmak için takipçilerinin desteğinden yararlanmalarına yardımcı olacak. Bununla birlikte, yeni gelecek araçlar markaların şimdiye dek Instagram'ın ya da Facebook'un katılımı olmadan ve platform dışında gerçekleştirdiği içerik üreticisi ortaklıklarını da kolaylaştıracak.



    Facebook Creator Marketing Accelerator programı ile ilgili açıklamada bulunan Facebook Küresel Pazarlama Çözümlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Carolyn Everson, yoğun kullanıcı tabanı ve sürekli büyüyen içerik üretici ekosisteminin Türkiye'yi bu programı başlatmak için mükemmel bir coğrafya haline getirdiğini belirtti.

     









  • Yavaş yavaş niyetleniyordum ama Devletin vergi politikası ve bazı zorlamaları nedeniyle vazgeçtim. Bu işler biraz daha basit olmalı ve yürütülebilmeli; fabrika işletmiyor bu insanlar...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.