Şimdi Ara

Facebook, web sürümünden 'gönderileri silme' özelliğini kaldırıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook, web sürümünden 'gönderileri silme' özelliğini kaldırıyor mu?

    Facebook'un kullanıcılara daha iyi bir sosyal medya deneyimi sunabilmek için sürekli olarak yenilikler yaptığına şahit oluyoruz. Ancak şirketin yaptığı son değişiklik kullanıcıları pek de memnun etmeyecek gibi görünüyor. Gelen raporlara bakılırsa Facebook masaüstü sürümünde "gönderileri silme" özelliğini kaldırmış durumda.

     

    Ayrıca Bkz.Lenovo'dan uygun fiyatlı iki yeni tablet
    Küçük bir grup üzerinde test edildiği düşünülen bu değişiklikle birlikte kullanıcılar artık sosyal ağın web sürümünde eski gönderilerini silemiyorlar. Facebook gönderileri zaman tünelinden gizlenebilse de silmek mümkün değil. Mobil sitenin yanı sıra Android ve iOS uygulamaları ise bu değişiklikten etkilenmemiş durumda. Kullanıcılar bu platformlardan giriş yaparak eski gönderilerini silebildiklerini söylüyor.

     

    Facebook, web sürümünden 'gönderileri silme' özelliğini kaldırıyor mu?

    Sosyal medya hesaplarında yazılanlara dikkat edilmeli


    Öte yandan gönderileri silme özelliğinin kaybolması bir hatadan da kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca şirketin kullanıcıları mobil uygulamaya yönlendirmek için de böyle bir yol izlemiş olabileceği konuşuluyor. Kısacası Facebook konuyla ilgili resmi bir açıklama yapana kadar kesin birşey söylemek zor.

     

    Her ne olursa olsun bu durum kullanıcıların sosyal medya platformlarında yazdıkları ve konuştukları şeylere dikkat etmeleri gerektiğini ortaya koymuş durumda. Zira her zaman için geriye dönüp eski gönderileri silmek mümkün olmayabilir.







  • Facebook tekelciliğinin avantajını da kullanarak daha da kısıtlayıcı şeyler yapacak gibime geliyor. Ancak İnstagram tam tersi web sürümüne eklemeler yapmış durumda.

  • Sil deyince de silmiyordu ki sadece sadece bize gizliyordu

  • silme olup olmaması önemli değil de düzenleme özelliği çok önemli. bir şey paylaştıktan bir süre sonra bir sürü yazım yanlışı veya anlamı kaymış cümle tespit ediyorum..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.