Şimdi Ara

Facebook ve Instagram, Türkiye'ye temsilci atama kararı aldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Facebook ve Instagram, Türkiye'ye temsilci atama kararı aldı



    Facebook'tan yapılan açıklamada Facebook'un Türkiye'de temsilci atayacağı resmen duyuruldu. Sosyal medya yasasına göre 19 Ocak'a kadar temsilci atamayan sosyal medya devlerine reklam yasağı uygulanacak. Facebook bu kararıyla reklam yasağına maruz kalmayacak. Karar Instagram için de geçerli olacak.



    Twitter, Pinterest ve Periscope platformları henüz temsilci atama kararı almadı. Temsilci atamazlarsa bu platformlara Türkiye'den reklam verilmesi yasaklanacak.



    Ayrıca Bkz.Dailymotion da ülkemize temsilci atayacak



    Facebook'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:



    "Facebook olarak ifade özgürlüğünün temel bir insan hakkı olduğuna inanıyoruz ve bu değerleri korumak ve savunmak için küresel çapta çaba gösteriyoruz. Nitekim Türkiye'deki insanların yarısından fazlası arkadaşlarıyla ve aileleriyle iletişimde kalmak, fikirlerini ifade etmek ve işletmelerini büyütmek için Facebook'a güveniyor.



    Türkiye’de kısa süre önce yeniden düzenlenen ve sosyal medya platformları için yeni yükümlülükler getiren 5651 sayılı Kanun hakkındaki gelişmeleri ilk günden bu yana yakından takip ediyoruz. Yasadan etkilenen diğer bazı şirketler gibi, yeni düzenlemeler doğrultusunda Türkiye'de temsilci olarak bir tüzel kişilik atama sürecini başlatmaya karar verdik. Bu kararı alırken, platformumuzun kullanıcıların ifade özgürlüğü haklarını kullanabilecekleri bir yer olmasının bizim için taşıdığı önemin tekrar altını çizmek isteriz.



    Aldığımız karar, Facebook Topluluk Standartları’nı ya da devlet kurumları tarafından yapılan içerik kaldırma taleplerinin incelenme süreçlerini değiştirmiyor. Dolayısıyla, bu ilkelere uygun olmayacak bir şekilde hareket etmemiz için ısrar edilmesi halinde temsilcimizi geri çekeceğimizi belirtmek isteriz. Devletten gelecek talepleri, bu ilkelerimizin yanı sıra Küresel Ağ Girişimi (Global Network Initiative) üyeliğimizin getirdiği sorumluluklarımız doğrultusunda ve Birleşmiş Milletler’in İş Dünyası ve İnsan Hakları Rehber İlkeleri’ne uygun şekilde incelemeye ve değerlendirmeye devam edeceğiz. Ayrıca kısıtladığımız içeriklerin detaylarını mevcut şeffaflık süreçlerimize uygun bir şekilde paylaşmayı sürdüreceğiz.



    Türkiye’de yaşayan insanların ifade özgürlüğünün ve diğer insan haklarının korunmasına dair bağlılığımızın değişmeyeceğini kamuoyunun bilgisine sunarız."





  • Hey maşallah konuya bak AKP Gençlik kollarına dönmüş  


    He gülüm he güçlü devlet, vatandaşına aşı maske dağıtamayan, 5 litre yağın 80, bir kilo peynirin 60 lira ettiği güçlü devlet. Gerçi şimdi beni Fetöcülükle, dış minnak olmakla, iyi şeyler yapılmasından rahatsız olan vatan haini olduğumu suçlayacaklar. Ne zaman devletle hükümet arasındaki farkı anlarsak o zaman oluruz "güçlü devlet"  

    Güçlü devlet olmakla değil kalabalık ve sosyal medya düşkünü nüfusa sahip olmakla alakası var. Kestedilen anlamda güçlü olsaydı zaten bunlar hiç yaşanmamış olurdu.Artık baydı forumdaki bu rövanşist mesajlar.Zerre kadar kendi tarafına malzeme bulan cenge çıkar bir üslupla irrasyonel bir şeyler yazıyor ya da kusuyor.Lütfen fanatizmini içinde yaşasın herkes. Mümkünse hiç bulaşmasın tabiki.Zaten bu şirketlerin kopmak istememesinin sebeplerinden biri de bu.

    Güçlü devlet olmanın sonuçlarıdır.Eski Türkiye olsaydık, bırakın temsilci atamayı cevap bile verilmezdi. 


    Hala Temsilci atamayan Twitter'ın sonu geliyor.


    Yarın reklam yasakları başlıcak.Nisan ayında %50 bantgenişliği cezası Mayıs'ta ise %90'a çıkarılacak.Kısacası ya boyun eğecekler ya da gidecekler. 

    bu temsilci atanma olayına sevinenlerin çoğu biatçılar.
    birini eleştirdin diye sabahın körü kapın kırılıp gözaltına alın isteyen tayfa.

    umarım twitter boyun eğmez.
    çünkü korkmadan muhalefet yapılabilen yer bir tek orası kaldı.
    yaşlı adamı bile malum parti aleyhine bir şey beğendi diye gözaltına almışlardı.
  • Yola gelir dedik geldi ! Dağılın..

    Facebook ve Instagram, Türkiye'ye temsilci atama kararı aldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 18 Ocak 2021; 16:54:0 >
  • Ne oldu Paşinyan?
    :)))))))

    gelmez etmez temsilci atamaz diyenler şimdi ne diyecek acaba

  • Whatsapp ?
  • Noooldu Jabraile yol çekiyordunuzzzzzz ! Tek tek yola geleceksiniz. Diğer ülkelerde olur sizde atamam diye bir şey yok !Facebook ve Instagram, Türkiye'ye temsilci atama kararı aldı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 18 Ocak 2021; 15:50:35 >
  • Hay anasini ya
  • Nooldu mark raks eyliyirdin 😒
  • Güçlü devlet olmanın sonuçlarıdır.Eski Türkiye olsaydık, bırakın temsilci atamayı cevap bile verilmezdi.Facebook ve Instagram, Türkiye'ye temsilci atama kararı aldı 


    Hala Temsilci atamayan Twitter'ın sonu geliyor.


    Yarın reklam yasakları başlıcak.Nisan ayında %50 bantgenişliği cezası Mayıs'ta ise %90'a çıkarılacak.Kısacası ya boyun eğecekler ya da gidecekler.Facebook ve Instagram, Türkiye'ye temsilci atama kararı aldı 

  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Hepimizin aklina aynı cümleler gelmiş 😂
  • yazmıştım daha önce seve seve değilse
  • Ohh be bklediğim haber.
  • Demek ki her işi doğru yapan birilerinden kopyalarsak sistem tıkır tıkır işleyecek. Aldık Alman yasasını hoop mis gibi sistem rayına oturuyor.
    Yap şunu eğitim sisteminde yap yargı sisteminde, ekonomisi adaleti oturmuş memleketlerden kopyala yapıştır uygula.
    En güzel örnek Acun, adam aldı telifi verdi memlekete coşkuyu bak şimdi Bezos'a rakip çıkacak nerdeyse.

  • Burada 7/24 muhaliflik yapanlar, hayali senaryolar kurmaya devam etsin.Facebook ve Instagram, Türkiye'ye temsilci atama kararı aldı 


    Siz bu kafayla, 50 sene daha konu açıp muhalif olarak yazmaya devam edeceksinizFacebook ve Instagram, Türkiye'ye temsilci atama kararı aldı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 18 Ocak 2021; 16:13:51 >
  • Yani bende dalga geçiyordum. Morardım açıkçası. Facebook ve Instagram, Türkiye'ye temsilci atama kararı aldı 


    Sıra twitter da Facebook ve Instagram, Türkiye'ye temsilci atama kararı aldı 

  • Paşiyangillere duyurulur hani gelmezdi..
  • Simdi cehhabeliler dusunsun..
  • Marc geri vltese devam ediyor
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Güçlü devlet olmakla değil kalabalık ve sosyal medya düşkünü nüfusa sahip olmakla alakası var. Kestedilen anlamda güçlü olsaydı zaten bunlar hiç yaşanmamış olurdu.Artık baydı forumdaki bu rövanşist mesajlar.Zerre kadar kendi tarafına malzeme bulan cenge çıkar bir üslupla irrasyonel bir şeyler yazıyor ya da kusuyor.Lütfen fanatizmini içinde yaşasın herkes. Mümkünse hiç bulaşmasın tabiki.Zaten bu şirketlerin kopmak istememesinin sebeplerinden biri de bu.

  • CircassiaN98 C kullanıcısına yanıt
    Aklın yolu bir...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.